Тогава защо си каднидатствал в СУ?yemim написа:Ако знаеш езици по-добре отида да учиш в чужбина.. Аз досега не съм чул добра дума за СУ ...
Кандидатстване - толкова много въпроси...
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Mondscreen
- Паисий
Re: Кандидатстване - толкова много въпроси...
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
-
m.kraleva
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравей!
Аз за съжаление ще ти изтъкна явния факт, че ако имаш намерение сериозно да се занимаваш с право, трябва да бъдеш готова за доста лишения. И не, не е рано да започнеш подготовката си от 11 клас, даже може да ти е от полза и именно по този начин според мен няма да ти станат на каша знанията. Лично аз ходих на уроци по история и да - трябва да се учат абсолютно всички детайли, но някои теми имат особености затова ти препоръчвам, ако не ходиш на уроци, то поне да си даваш темите за проверка на някой учител или прочее. За литературата не знам какъв точно съвет мога да ти дам, тъй като самата аз не съм писала теми по всички автори, за сметка на това четях много и всичко, което ми бе препоръчано от учители, и което намирах за полезно и интересно дори.. Ами, това е от мен - пожелавам ти успех и помни, че няма невъзможни неща! 
Здравейте! Тази година съм 12 клас и ще кандидатствам с история в СУ. Прегледах конспекта за КСК 2013/2014 и забелязах как са формирани заглавията на темите. Искам да попитам след като темата за Асеневци е "Възобновяване и развитие на Българското царство при Асеневци до 1241 г." това означава ли, че трябва да се пише в нея за управлението на цар Асен, Петър, Калоян и Иван Асен II. Учудвам се, защото в учебника по който се подготвям темите за първите Асеневци и управлението на Иван Асен II са две отделни. Благодаря предварително! 
- Mondscreen
- Паисий
Да, 2 отделни са. Виж формулировката от тазгодишните изпити.Valya написа:Здравейте! Тази година съм 12 клас и ще кандидатствам с история в СУ. Прегледах конспекта за КСК 2013/2014 и забелязах как са формирани заглавията на темите. Искам да попитам след като темата за Асеневци е "Възобновяване и развитие на Българското царство при Асеневци до 1241 г." това означава ли, че трябва да се пише в нея за управлението на цар Асен, Петър, Калоян и Иван Асен II. Учудвам се, защото в учебника по който се подготвям темите за първите Асеневци и управлението на Иван Асен II са две отделни. Благодаря предварително!
Mondscreen написа:Да, 2 отделни са. Виж формулировката от тазгодишните изпити.Valya написа:Здравейте! Тази година съм 12 клас и ще кандидатствам с история в СУ. Прегледах конспекта за КСК 2013/2014 и забелязах как са формирани заглавията на темите. Искам да попитам след като темата за Асеневци е "Възобновяване и развитие на Българското царство при Асеневци до 1241 г." това означава ли, че трябва да се пише в нея за управлението на цар Асен, Петър, Калоян и Иван Асен II. Учудвам се, защото в учебника по който се подготвям темите за първите Асеневци и управлението на Иван Асен II са две отделни. Благодаря предварително!
Благодаря ти!
-
Macklemore
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Само искам да отбележа, че аз също съм История и мога да ти кажа, че нито съм ходил на уроци, нито нищо. Приеха ме с матура по Английски език. Мисълта ми е, да не се впрягаш много. Ще се изненадаш колко лесно можеш да влезнеш.Valya написа:Здравейте! Тази година съм 12 клас и ще кандидатствам с история в СУ. Прегледах конспекта за КСК 2013/2014 и забелязах как са формирани заглавията на темите. Искам да попитам след като темата за Асеневци е "Възобновяване и развитие на Българското царство при Асеневци до 1241 г." това означава ли, че трябва да се пише в нея за управлението на цар Асен, Петър, Калоян и Иван Асен II. Учудвам се, защото в учебника по който се подготвям темите за първите Асеневци и управлението на Иван Асен II са две отделни. Благодаря предварително!
Да, но аз ще кандидатствам с история и БЕЛ за Право, затова наблягам на историята, понеже оценката се удвоява при балообразуването.Macklemore написа:Само искам да отбележа, че аз също съм История и мога да ти кажа, че нито съм ходил на уроци, нито нищо. Приеха ме с матура по Английски език. Мисълта ми е, да не се впрягаш много. Ще се изненадаш колко лесно можеш да влезнеш.Valya написа:Здравейте! Тази година съм 12 клас и ще кандидатствам с история в СУ. Прегледах конспекта за КСК 2013/2014 и забелязах как са формирани заглавията на темите. Искам да попитам след като темата за Асеневци е "Възобновяване и развитие на Българското царство при Асеневци до 1241 г." това означава ли, че трябва да се пише в нея за управлението на цар Асен, Петър, Калоян и Иван Асен II. Учудвам се, защото в учебника по който се подготвям темите за първите Асеневци и управлението на Иван Асен II са две отделни. Благодаря предварително!
- Mondscreen
- Паисий
Изобщо не се стряскай. С нормален темп на учене, по не повече от час или час и половина на ден, си влязла без проблеми.Valya написа:Да, но аз ще кандидатствам с история и БЕЛ за Право, затова наблягам на историята, понеже оценката се удвоява при балообразуването.

Надявам сеMondscreen написа:Изобщо не се стряскай. С нормален темп на учене, по не повече от час или час и половина на ден, си влязла без проблеми.Valya написа:Да, но аз ще кандидатствам с история и БЕЛ за Право, затова наблягам на историята, понеже оценката се удвоява при балообразуването.