Кандидат-студентски курсове по Английски въпроси

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

natetyyy_sun
В началото бе словото

Кандидат-студентски курсове по Английски въпроси

Мнение от natetyyy_sun »

Хора трябват ми мнения за кандидат-студентските курсове по Английски в университета. Бяха ли ви полезни и струваха ли си парите ? Подготвиха ли ви както трябва? Защото аз мисля да се запиша.
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Re: Кандидат-студентски курсове по Английски въпроси

Мнение от cvetutyy »

Зависи от много неща.. зависи какво ще кандидатстваш, в какво училище си учила преди това, какво ти е нивото и т.н.
Аз лично си бях изрешила книжките веднъж и на курсовете просто се тренирахме за време. Обясняваха ни абсолютно всичко и е хубаво да си го погледнеш после, че на мен на изпита ми се паднаха неща от курсовете, ама кой да оърне внимание.. На мен ми се сториха много по-лесни от изпита.. Но при всички случаи е полезно :)
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
natetyyy_sun
В началото бе словото

Мнение от natetyyy_sun »

ами аз у4а в езикова гимназия с английски профил, но нивото ми не е толкова високо поради смяната на у4ители всяка година :( или просто мързела, който имах 9 и 10 клас :lol: ина4е искам да се пробвам с Английска филология и ще направя вси4ко възможно да вляза решила съм като за последна година в у4илище да седна и да у4а сериозно ! 4естно казано май само тази специалност ме привли4а и ми се струва интересна.. Благодаря за мнението :P
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

Хаха и мен така нищо друго не ме привличаше освен Английска филология.. Сега като почнем ще видя дали пак така ще ми харесва :D
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
natetyyy_sun
В началото бе словото

Мнение от natetyyy_sun »

после да кажеш как е и дали много ви мъчат :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”