Кандидат-студентски курсове по Английски въпроси
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
natetyyy_sun
- В началото бе словото
Кандидат-студентски курсове по Английски въпроси
Хора трябват ми мнения за кандидат-студентските курсове по Английски в университета. Бяха ли ви полезни и струваха ли си парите ? Подготвиха ли ви както трябва? Защото аз мисля да се запиша.
Re: Кандидат-студентски курсове по Английски въпроси
Зависи от много неща.. зависи какво ще кандидатстваш, в какво училище си учила преди това, какво ти е нивото и т.н.
Аз лично си бях изрешила книжките веднъж и на курсовете просто се тренирахме за време. Обясняваха ни абсолютно всичко и е хубаво да си го погледнеш после, че на мен на изпита ми се паднаха неща от курсовете, ама кой да оърне внимание.. На мен ми се сториха много по-лесни от изпита.. Но при всички случаи е полезно
Аз лично си бях изрешила книжките веднъж и на курсовете просто се тренирахме за време. Обясняваха ни абсолютно всичко и е хубаво да си го погледнеш после, че на мен на изпита ми се паднаха неща от курсовете, ама кой да оърне внимание.. На мен ми се сториха много по-лесни от изпита.. Но при всички случаи е полезно
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
-
natetyyy_sun
- В началото бе словото
ами аз у4а в езикова гимназия с английски профил, но нивото ми не е толкова високо поради смяната на у4ители всяка година
или просто мързела, който имах 9 и 10 клас
ина4е искам да се пробвам с Английска филология и ще направя вси4ко възможно да вляза решила съм като за последна година в у4илище да седна и да у4а сериозно ! 4естно казано май само тази специалност ме привли4а и ми се струва интересна.. Благодаря за мнението 
Хаха и мен така нищо друго не ме привличаше освен Английска филология.. Сега като почнем ще видя дали пак така ще ми харесва 
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
-
natetyyy_sun
- В началото бе словото
после да кажеш как е и дали много ви мъчат