Общежития

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Tenchev
В началото бе словото
Специалност: Law
Курс: първи

Re: Общежития

Мнение от Tenchev »

Аз вече почвам да си мисля, че те просто са си оставили слушалката на тоя телефон отворена (защото е стационарен) и шапка на тояга :D Който има зор да си ходи до 42Б - Тях не ги интересува явно, че може да живееш в другия край на България... явно щом толкова много пишат хората (включително и аз) се интересуват от това в кой блок ще са. Особено за първокурсниците. Не е тайна, че има блокове, които са по хубави от други, чувал съм дори, че някой меко казано не стават много за живеене, ако не се барнат. ^^

Как така не са ти казали? Като на други хора са казали? Ето това вече се казва пълен мързел и непукизъм... :D :D Да живеят лошите лелки, които се мислят за голяма работа и правят толкова глупости, колкото двама аборигени не биха направили за 1 година.

Звънях (най-сетне) и никой не вдигна :D сега пак дава заето :D
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика
Курс: втори

Мнение от aikaeimin »

И аз звънях и ми вдигнаха най-сетне и к'во - не могли да предоставят никаква информация.
Сигурна съм, че например съседката от отсрещния апартамент живо я интересува в кой блок съм настанена и по този повод звъни в комисията от мое име и ми е свила личната карта (да речем).
То не става само с ядене, трябва и акъл, дет' се вика...
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Аватар
Mescalito
В началото бе словото

Мнение от Mescalito »

"ГОРЕН КУРС СТУДЕНТИ, КОИТО СА ЖИВЕЛИ ЛЯТОТО И СА ПОСОЧИЛИ, ЧЕ ЖЕЛАЯТ СТАЯТА СИ, СА НАСТАНЕНИ В НЕЯ. ТЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕНАСТАНЯТ БЕЗ ДА ЗАПЛАЩАТ ДЕПОЗИТ И НАЕМ ЗА СЕПТЕМВРИ, Т.Е. - ДИРЕКТНО ПРИ ДОМАКИНИТЕ."

Това съобщение излезе от комисията по настаняване по обяд във фб.

Всъщност тогава какво трябва да носим при домакинките освен себе си? :D
~
brukii
В началото бе словото

Мнение от brukii »

Дайте инфо какви са условията в бл.18.
Благодаря!
Аватар
Serenity_
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от Serenity_ »

ВАЖНО !!!

28.09.2013 г. ще бъде работен ден.
Студентите от горен курс, които в момента на класацията живеят в желаните си стаи, след излизането й, могат да се пренастанят за учебната 2013/2014 г. при домакина на съответния блок, като не заплащат наем за м.септември 2013 г.
Същият трябва да се заплати след 10.10.2013 г.
Студентите от горен курс,класирани за бл.8 ще се настаняват от 26.092013 г. до 30.09.2013 г.
Студентите пропуснали да подадат електронно заявление, могат да го направят
в срок от 01.10.2013-04.10.2013 г. Същите трябва да подадат и молба/образец/ за социална класация
в сектор „Студенти” на съответния факултет.
Във връзка с по-ранното откриване на учебната година/27.09.2013 г./ на СУ”Св.Кл.Охридски” студентите от първи курс ще се настаняват паралелно с горен курс, считано от 24.09.2013 г.
Предвид това горен курс ще могат да се настаняват и от 01.10.2013 до 03.10.2013 г.вкл.

Източник
kalina_kaneli
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от kalina_kaneli »

от 24. 09, но до кога? остава ли си крайният срок до 30.09 за първокурсниците? все едно днес са разбрали, че настаняването и откриването съвпадат......
STD
В началото бе словото

Мнение от STD »

Хубаво,че информацията в кой блок и стая ще си е конфиденциална,ама поне да бяха пратили по един е-мейл,за какво я направиха тази zimbra?Сега 1000 човека ще звънят на тези олигофрени,надявайки се да получат отговор.
Аватар
ИванК
В началото бе словото

Мнение от ИванК »

Значи последно и първокурсниците ще могат да се нанасят от 24-ти?Ако е така, най-накрая добро решение. :JC_doubleup:
wantonn
В началото бе словото
Специалност: Публична Aдминистрация
Курс: трети

Мнение от wantonn »

По-ранно откриване на учебната година, а днес ми съобщават че настаняването ми в общежитие ще бъде осъществено след 1-ви октомври. Настаняване и то не къде да е, а в УАСГ. Много странно, защото не си спомням да съм кандидатствала за общежитие там, а ето хоп-и съм класирана. Ако иска Комисията по настаняване в общежития да ми каже, че не съм се класирала с отличен успех за общежитие в университета, в който уча, а хора с 3-ки са-ок. Поне не ме класирайте в университети, за които не съм подавала абсолютно никакви заявления. Не знам как така сами са си решили, че могат да настаняват студенти където си поискат. Още малко в общежитията на Варненския да ме бяха сложили. Показателно е колко хора "работят" без да вършат нищо. Никой нищо не можел да направи... Еми като не можете си подавайте оставките! Просто нямам думи. А студентът просто трябва да мълчи и да търпи да го мачкат, защото администрацията и всичко живо си прехвърля топката. Ей това си заслужава една жалба до Ректора.
Macklemore
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от Macklemore »

Разбрах, че от по-рано ще се настаняваме първокурсниците. Да попитам за съвет, според вас грешка ли ще е, ако се настаня на 27-ми, тъй като вече съм си направил планове...
Аватар
zritel
Летящите Пръсти
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от zritel »

според мен не е грешка - просто си предвиди поне половината ден да висиш по опашки (т.е. предвиди си първата половина, с опция и за втората...) иначе пише, че и 28 ще е работен, но не е ясно дали се отнася за всички (каса и домакини)
Аватар
zritel
Летящите Пръсти
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от zritel »

според мен не е грешка - просто си предвиди поне половината ден да висиш по опашки (т.е. предвиди си първата половина, с опция и за втората...) иначе пише, че и 28 ще е работен, но не е ясно дали се отнася за всички (каса и домакини)
Macklemore
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от Macklemore »

zritel написа:според мен не е грешка - просто си предвиди поне половината ден да висиш по опашки (т.е. предвиди си първата половина, с опция и за втората...) иначе пише, че и 28 ще е работен, но не е ясно дали се отнася за всички (каса и домакини)
Ами моя "план" е, в Четвъртък вечерта да пристигна в София, да преспя в един роднина и Петък сутринта да бягам на касата и следователно да се настанявам. :lol:
STD
В началото бе словото

Мнение от STD »

Само не мога да разбера защо никой не вдига тези телефони,звънях около 100 пъти и след като най-накрая линията беше свободна никой не вдигна телефона,давайте някакви телефони на които сте получили отговор.
Аватар
beloslava_pl
В началото бе словото

Мнение от beloslava_pl »

Macklemore написа:
zritel написа:според мен не е грешка - просто си предвиди поне половината ден да висиш по опашки (т.е. предвиди си първата половина, с опция и за втората...) иначе пише, че и 28 ще е работен, но не е ясно дали се отнася за всички (каса и домакини)
Ами моя "план" е, в Четвъртък вечерта да пристигна в София, да преспя в един роднина и Петък сутринта да бягам на касата и следователно да се настанявам. :lol:
Моят план график е същият и се надявам в петък сутринта да успея да се настаня... Ако не -в събота..
It's kinda fun to do the impossible!
Walt Disney
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”