Помощ и съвети всякакви

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Помощ и съвети всякакви

Мнение от FloWersOfEviL »

Да ве, Сис, логично е, но е факт, че бях чула от няколко места нещо такова, та..

Иначе! Да питам аз пак..

Някой знае ли подроности относно схемата да се поръчват от ebay.co.uk стоки, които по принцип нямат шипинг до Бг и се поръчват до някакъв УК адрес и после чрез някаква фирма ор самтин се пращат до Бг?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

FoE изчакай до вечерта. Точно до старата работа на майка ми имаше фирма, която се занимава с всякакви доставки от ebay. Ще я питам за името, защото не се сещам,
Изображение

Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Направете нова тема, тази стигна обема си!

Аз също ще поискам съвет, макар и кулинарен: ако нямам саламурено сирене да настържа за пържени картофи, но съм чувал, че може и от тия вносните, какво да пробвам? Ементал, чедър, рокфор (по-скоро не) или некви такива... Предполагам разтопен кашкавал ще върши същатата работа? Или разтопено топено сирене...

Някой да е пробвал?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Kristo написа:Направете нова тема, тази стигна обема си!
We don't do this anymore.
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия

Мнение от clinical_dead »

http://www.gabco.org/index.php това е фирмата. Мама каза, че там са пристигали доставки в количества, но сайта им не ми предоставя много информация. :roll: Успех!
Изображение

Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Kristo написа: Аз също ще поискам съвет, макар и кулинарен: ако нямам саламурено сирене да настържа за пържени картофи, но съм чувал, че може и от тия вносните, какво да пробвам? Ементал, чедър, рокфор (по-скоро не) или некви такива... Предполагам разтопен кашкавал ще върши същатата работа? Или разтопено топено сирене...

Някой да е пробвал?
Кашкавал върху картофи става супер. Както и всяко друго сирене, което принципно ти харесва на вкус - всичките се връзват с картофите.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

FloWersOfEviL написа: Някой знае ли подроности относно схемата да се поръчват от ebay.co.uk стоки, които по принцип нямат шипинг до Бг и се поръчват до някакъв УК адрес и после чрез някаква фирма ор самтин се пращат до Бг?
вече е пълно с такива фирми пишеш в гугъла "доставки от англия" и си избираш тая която склада ти е най близо за да си вземаш лесно доставките
габко съм ползвал няколко пъти и съм нямал грижи. като се регистрираш има обяснено с големи червени букви какво да пишеш да си попълниш адреса

в момента ползвам shopper.bg те ме кефят че всичко става в страницата им .. попълваш си там като ти дойде поръчката дали ще си я вземеш или къде да ти я носят пращат смс имат намаление за еконта /иначе габкото не ме кефеше че звънят по тел да се обясняваме/
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Да вееее, аз ги гледах, супер са много тея фирми, ама не знам дали няма някоя специална за Ибей или то се тая, само да е УК примерно.. Също така, четох доста, ама в главата ми остана голяма мешаница та ми се щеше некой нормален човек да ми обясни и/или напрао поръча вместо мен. Но благодаря, ще се потормозя отново : )
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

няма специално за ибей /то няма и как да има/.. тези фирми просто предоставят адрес на който някакви хора носят някакви неща за други хора .. прави се понеже УК пазарът е мн голям и много продавачи са си уредили някакъв начин на доставка до там /тези доставчици може да са от Франция примерно/ а за БГ даже не са се сетили :D Та тука някакви хора са изчислили че им е оферта да наемат някаква стая в англия и да пускат по 1 камион седмично и да вземат по 2 лв /кг/ и да дават адреса на тая стая на други хора които да си ги пишат в адреса на доставката и така .. а тия дето ти ги намираш в ибей продават по още 100 начина /ако са магазини/ така че .. важното е да доставят до УК .. или доставката до УК да е по евтина от тази до БГ та да си на оферта .. това е цялата работа .. зависи какво ти е нещото мога да ти го поръчам .. напоследък съм всеки ден в еконта да вземам или пращам неща така че нямаш грижи :lol:
Изображение
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Не знаех къде да задам въпроса, така че го лепвам тук. Някой има ли информация дали библиотеката на юридическия факултет вече работи?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Serenity_
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Serenity_ »

Здравейте : )

От този сайт -> http://www.sofiatraffic.bg/routes, когато въведа къде искам да стигна, най-бързия маршрут ли ми посочва?
Т.е. ако искам от спирката на зимния дворец да стигна до биологическия факултет, най-добре е да хвана автобус 280 до спирка СБАЛ по онкология и да вървя пеша до крайната цел? :)

В сайта на юридическия пише, че почваме от 1-ви, на листа, който ни дадоха при записването - също, а от СУ казват 30-ти (което май ще се окаже вярно).
В сайта на СБО пишеше, че адресна регистрация се прави до 30 дни, но отказаха да ми дадат ключ за стаята без нея.
Често ли се случват такива несъответствия?

Възможно ли е да изкарат актуален график за спорт чак на 3-ти (в деня на записването), или има шанс да е ден по-рано?
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

За маршрута по-добре използвай bgmaps.com - задаваш начална и крайна дестинация и начин на придвижване - градски транспорт. Конкретно за придвижването от Зимния до Биологическия не е това най-удобният превоз. Можеш: 1. Да хванеш 280 до метрото на Г.М.Димитров и с него да пътуваш до метростанция "Васил Левски"; 2. От Зимния да се качиш на 94 и да слезеш директно на метростанция "Васил Левски "(забравих точното име на спирката).
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Определеното от всеки отделен факултет дерогира общата информация за университета. ЮФ почвате от 1-и.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”