m.kraleva написа:Здравейте! Искам да попитам след първо класиране, което е по успех, има ли и следващи класирания, които също са по успех, а не по социален критерий?
Мисля, че не. Само две класирания са: първо - по успех; второ - по социален критерий.
А за даден факултет има ли значение, че балът на момчетата е по - нисък или за общежитията всички са равни?
m.kraleva написа:Здравейте! Искам да попитам след първо класиране, което е по успех, има ли и следващи класирания, които също са по успех, а не по социален критерий?
Мисля, че не. Само две класирания са: първо - по успех; второ - по социален критерий.
А за даден факултет има ли значение, че балът на момчетата е по - нисък или за общежитията всички са равни?
За балът изобщо не съм компетентна..
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Няма значение. Всички кандидатсват без разделение на момичета/момчета.
Acapella написа:Очевидно не може. Иначе всички щяха да се бутат в хубавите блокове.
То направо си е очеИЗВАЖДАЩО
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ммхм, просто си написах въпроса преди да мина следващата стъпка за всеки случай, така че още не ми беше извадило очите и нали до миналата година е можело, затова питам. Ясно че всеки ще се бута, но може тези с по-висок успех да печелят или нещо подобно :д А и за някои е важно да са близо до приятелите си, а не само условията в блока и няма всички желания да се препокриват : )
Да се опитам да обобщя.
1. Първо класиране е по успех само.
2. Второ класиране е по социалните критерии /предимствата/
Някой може ли да ми каже кога излиза второ класиране? и кога е настаняването при него?
Аз по принцип имам висок успех, но понеже съм с един родител, се писах с предимство. Май сега съжалявам.. наистина ли е по - късно настаняването? Иначе за първо - второ класиране няма логика тези с предимство да се класират след останалите.. нали това е предимството, да са всички настанени, не да запълват места.
Последно промяна от Kotova на 05 Сеп 2013, 22:49, променено общо 1 път.
Хора, имам огромен проблем подадох си заявлението и след това като натиснах на преглед видях, че съм пропуснала една цифра от телефонния ми номер...... и сега? А отдолу пише ''Известно ми е, че при непредставяне на посочените документи, заявлението ми няма да бъде разглеждано.'' .... страх ме е
Gerriie_ написа:Хора, имам огромен проблем подадох си заявлението и след това като натиснах на преглед видях, че съм пропуснала една цифра от телефонния ми номер...... и сега? А отдолу пише ''Известно ми е, че при непредставяне на посочените документи, заявлението ми няма да бъде разглеждано.'' .... страх ме е
Телефонния номер е допълнителен лукс, с който могат да се свържат с теб, но основната връзка се осъществява чрез ZIMBRA, така че не е фатално това с номера. Дишай спокойно.