Общежития
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Re: Общежития
Егати 4 ден чакам одобрение....
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- nuketdan
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Мале, сега вече се притесних...сериозно ли чакаш толкова време? Дано всичко се оправи до 10., аз също чакам, но от вчераThe_iMMortal_f написа:Егати 4 ден чакам одобрение....
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
- Yooo
- В началото бе словото
- Специалност: Не казвам
nuketdan написа:Мале, сега вече се притесних...сериозно ли чакаш толкова време? Дано всичко се оправи до 10., аз също чакам, но от вчераThe_iMMortal_f написа:Егати 4 ден чакам одобрение....
И аз чакам от вчера
Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Ницше
-
Macklemore
- В началото бе словото
- Специалност: История
Ами то е нормално да чакаш толкова. Според мен в момента са заети с оправянето на системата и затова, може би ще се позабавят с одобренията...The_iMMortal_f написа:Егати 4 ден чакам одобрение....
-
dipsiiii
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика с немски език
Аз си получих потвърждението вече. Успех на всички чакащи!
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Писна ми от техните системи - честно.Всеки край и начало на новата академична година го превръщат в ад. 
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- granger
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
На 2ри го подадох, на3ти ми го бяха пратили вече. Предполагам,че заради крашът в системата е станало това забавяне при вас. Много мои колеги се оплакват от същото. Някои подали на 1ви все още чакат, а други -подали вчера вече са одобрени.

-
Macklemore
- В началото бе словото
Аз получих потвърждение, че съм записан в кандидатстването. Както казах по-горе, успех на всички незаписали се и се въоръжете със търпение и не спирайте да опитвате, ще стане работата.
От Зимбра ли получавате съобщение или? На мен на заявлението вече ми пише Статус: Вашето заявление-декларация за настаняване на общежитие е прието и потвърдено, но в Зимбра нямам съобщение.
- pifiella
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Аз там получих.Уайти написа:От Зимбра ли получавате съобщение или? На мен на заявлението вече ми пише Статус: Вашето заявление-декларация за настаняване на общежитие е прието и потвърдено, но в Зимбра нямам съобщение.
Пуснах го снощи към 20 часа и сутринта в 8:35 ми е потвърдено.
Успех!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
Macklemore
- В началото бе словото
Дам и аз го получих в ZIMBRA. Там би трябвало да ти пращат всичката важна информация.Уайти написа:От Зимбра ли получавате съобщение или? На мен на заявлението вече ми пише Статус: Вашето заявление-декларация за настаняване на общежитие е прието и потвърдено, но в Зимбра нямам съобщение.
При мен сигурно не са пратили в Зимбра нищо все още, защото бях тарикат и си пратих заявлението преди да ми удобрят имейла от Зимбра 
-
gunners
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Значи ставаме двама тарикати :d
-
Etta Place
- В началото бе словото
Абе хора, първо се регистрирах в СУСИ и следователно получих потребителско име. След това си пуснах заявката за общежитие и чак след това разбрах, че трябва да си пусна заявка за регистриране в ZIMBRA. Та тази работа я свърших последно. Сега какво правя? Къде да чакам известие, че заявката ми е потвърдена, в ZIMBRA ли да проверявам? Още нещо, никъде не успях да си напиша бала
и при вас ли беше така?