Общежития

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Macklemore
В началото бе словото
Специалност: История
Курс: първи

Re: Общежития

Мнение от Macklemore »

Братче, тия сериозно ще ме накарат да си търся работа още от първата година и да се изнеса на квартира...
Аватар
Yooo
В началото бе словото
Специалност: Не казвам

Мнение от Yooo »

Macklemore написа:Братче, тия сериозно ще ме накарат да си търся работа още от първата година и да се изнеса на квартира...
Нее не мисля , че ще останем без да се регистрираме... просто е въпрос на време и търпение :scratch: :scratch: :) :)
Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Macklemore
В началото бе словото

Мнение от Macklemore »

Yooo написа:
Macklemore написа:Братче, тия сериозно ще ме накарат да си търся работа още от първата година и да се изнеса на квартира...
Нее не мисля , че ще останем без да се регистрираме... просто е въпрос на време и търпение :scratch: :scratch: :) :)
Е, предполагам че няма да останем на улицата, но за пореден път се излагат с тия онлайн кандидатствания. Да не говорим, че когато ходих на 24-ти, да се записвам, ме забавиха около 2 часа, заради системите им, а имаше хора, които се оправиха за 15 минути...
Аватар
Yooo
В началото бе словото

Мнение от Yooo »

Macklemore написа:
Yooo написа:
Е, предполагам че няма да останем на улицата, но за пореден път се излагат с тия онлайн кандидатствания. Да не говорим, че когато ходих на 24-ти, да се записвам, ме забавиха около 2 часа, заради системите им, а имаше хора, които се оправиха за 15 минути...
Аз вече започнах да се регистрирам да съобщя.
Обаче имам въпрос като не мога да сканирам удостоверението ми за раждане , ако го снимам и го пратя, дали ще ми направят проблем :? :? :? Все пак снимката не е особено добра
Ницше
Аватар
clew
В началото бе словото
Специалност: Новогръцка филология

Мнение от clew »

Аз вече успях!!
И моя акт за раждане също е сниман, но не вярвам, че е проблем. Най-важното се чете. :lol:
Аватар
Yooo
В началото бе словото

Мнение от Yooo »

clew написа:Аз вече успях!!
И моя акт за раждане също е сниман, но не вярвам, че е проблем. Най-важното се чете. :lol:
хаха ее да трите ми имена ЕГН-то све виждат .. печата също..ии стига толкова :) :) :mrgreen: :mrgreen:
Ницше
Аватар
clew
В началото бе словото
Специалност: Новогръцка филология

Мнение от clew »

Yooo написа:
хаха ее да трите ми имена ЕГН-то све виждат .. печата също..ии стига толкова :) :) :mrgreen: :mrgreen:
Еми к'во им трябва друго :D Те ще го погледнат само и това е! :lol:
Аватар
Yooo
В началото бе словото

Мнение от Yooo »

clew написа:
Yooo написа:
Еми к'во им трябва друго :D Те ще го погледнат само и това е! :lol:
И това е вярно :mrgreen: :mrgreen:
Ницше
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от pifiella »

Хора,не знам за вас,но аз се чувствам не студент по журналистика,а по програмиране направо.То не беше ерор,не бяха рефрешове,смаляване на сканирани документи,потъмняване,че не се четат,грешки,връщане,претоварване....абе направо ми разкатаха фамилията.
И от всичкото нагоре съм при баба ми( в една гора без интернет почти) и седя на една пейка от 4 часа,а тук е студено и за сега не ме уби клон и не ме издуха вятърът,но може да хвана пневмония и да не ми трябва общежитие,а парцелче на Орландовци,ама айде ДА НЕ ДРАМАТИЗИРАМ!
Успех и търпение! :lol:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Macklemore
В началото бе словото

Мнение от Macklemore »

Най-накрая се свързах, ама като гледам ще е дълга нощ... Сигурно половин час се опитвам да си снимам паспортната снимка с телефона, а като видях, че искат и акт за раждане и ми се изправи косата.
Аватар
Yooo
В началото бе словото

Мнение от Yooo »

Macklemore написа:Най-накрая се свързах, ама като гледам ще е дълга нощ... Сигурно половин час се опитвам да си снимам паспортната снимка с телефона, а като видях, че искат и акт за раждане и ми се изправи косата.
хаха казах ти :wink: :wink: оооо дълга ще е ..одобрения, ала бала.... :mrgreen: :mrgreen:
Ницше
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Толкова ли нямате снимки на файлове, че сканирате или се снимате наново? Изрежете някоя от фейсбук, егаси... или от джобс.бг, там също ви искат...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Macklemore
В началото бе словото

Мнение от Macklemore »

Алелуя!!! Поизпотих се, но в крайна сметка всичко е добре, щом завършва добре. Успех на всички, които все още не са се регистрирали.
Аватар
nuketdan
В началото бе словото
Специалност: Логопедия

Мнение от nuketdan »

И аз успях, но сега чакам "одобрителен имейл" в ZIMBRA...
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Аватар
pebbles.flinstone
В началото бе словото
Специалност: ПНУП

Мнение от pebbles.flinstone »

И аз като nuketdan си чакам имейла ..успех на всички,които тепърва ще се регистрират ..ще трябва да се заредите с доста търпение :)
Réveur
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”