Общежития
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Общежития
Нем, явно няма да стане днес.
- clew
- В началото бе словото
- Специалност: Новогръцка филология
- Курс: първи
И при мен е така, но смятам да изчакам до утре-другиден, защото нали пише "Информация за потребителското име и паролата за ПЪРВОКУРСНИЦИТЕ ще има след 1 септември"ИванК написа:Продължава да ми излиза само потребителското име... пиша егн-то като парола и не става.. При вас някакво развитие?
Май само в ЮФ са си свършили работата навреме, защото още преди два дни успях да влезна в СУСИ-то. 
Хора, как да ползвам мейла, който завършва на @uni-sofia.bg? Егн ли ми е паролата? От къде да вляза... С тия мейли съм много скаран хаха 
Иначе аз съм правист и влязох в СУСИ преди 4-5 дни сигурно... Днес проверих за общежитията-ставаше, но нямах сканиран акта за раждане и отложих записването
Иначе аз съм правист и влязох в СУСИ преди 4-5 дни сигурно... Днес проверих за общежитията-ставаше, но нямах сканиран акта за раждане и отложих записването
-
bachyyy
- В началото бе словото
Аз продължавам да имам същия проблем... ''Вход в студентска информационна система
Въвели сте грешна комбинация потребителско име/парола. Моля опитайте отново. ''
Писах на администраторката на факултета ми и още очаквам помощ... :S
Въвели сте грешна комбинация потребителско име/парола. Моля опитайте отново. ''
Писах на администраторката на факултета ми и още очаквам помощ... :S
От кой факултет си и къде е тая информация да пробвам и аз
И аз още не успявам да вляза в имейла от Зимбра, ама си пратих заявлението. Явно по-късно ще активират и имейлите @uni-sofia.bgBecko написа:Хора, как да ползвам мейла, който завършва на @uni-sofia.bg? Егн ли ми е паролата? От къде да вляза... С тия мейли съм много скаран хаха
-
Macklemore
- В началото бе словото
- Специалност: История
При мен няма никакъв напредък. Или не си знам ЕГН-то или тия пичове за пореден път не са си тествали системата...
- pifiella
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Kрай нямат нашите мъки,край 
И на мен ми дава грешка,във ФЖМК съм,АКО има значение де...
И на мен ми дава грешка,във ФЖМК съм,АКО има значение де...
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- cashew
- В началото бе словото
- Специалност: Molecular Biology
Просто по-късно ще активират акаунтите в Zimbra.. защото и на мен там ми дава грешно потребителско име или парола 
Молекулярна Биология - 1 курс
-
Mimiito.O
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Искам да ви кажа, че суси-то при мен работи още от седмица, но само когато си въведа аз потребителското име, в смисъл ако напиша само първата буква и цъкна на предположението, въпреки че е вярно ми пише грешка.. Дано сте ме разбрали и пробвайте 
-
bachyyy
- В началото бе словото
Mimiito.O написа:Искам да ви кажа, че суси-то при мен работи още от седмица, но само когато си въведа аз потребителското име, в смисъл ако напиша само първата буква и цъкна на предположението, въпреки че е вярно ми пише грешка.. Дано сте ме разбрали и пробвайте
Олееее
bachyyy написа:Mimiito.O написа:Искам да ви кажа, че суси-то при мен работи още от седмица, но само когато си въведа аз потребителското име, в смисъл ако напиша само първата буква и цъкна на предположението, въпреки че е вярно ми пише грешка.. Дано сте ме разбрали и пробвайте
нем, при мен продължава да не се получава
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
някой , който е пуснал заявление да е получил потвърждение?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- skailer
- В началото бе словото
- Специалност: Неформално образование
- Адрес в галерията на СУ: skailer
Аз пуснах заявление, показва ми че е в процес на обработка. От комисията по настаняване казаха че това потвърждение не е важно и може да пристигне след 11ти когато всички документи са подадени !
Пореден мост зад мен
изгарям го и в пепелта
заравям аз очите си...
Поглеждам сляп назад,
виждам само прах,
там където само преди миг стоял съм
не ще се върна пак.
изгарям го и в пепелта
заравям аз очите си...
Поглеждам сляп назад,
виждам само прах,
там където само преди миг стоял съм