Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Мнение от pacho_r »

bellatrixxl написа:ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ! Миналата година бях една специалност, но не се харесахме нещо и се отказах, кандидатствах наново и ме приеха друга. Обачеееее, в системата на СУСИ като вляза имам два акаунта, миналогодишния и сегашния. По тази причина като искам да вляза в системата на общежитията за кандидатстване ми изписва, че има дублиране и не мога да вляза. Въпросът ми е, какво да правя? :D Да изчакам да минат 8 минути, докато стане 1ви септември и да видя какво ще стане, или да се отчайвам?
Звънни на администраторите в СУСИ да попиташ. Може би ще ти изтрият стария акаунт.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... si_student -телефони за връзка.
Последно промяна от pacho_r на 01 Сеп 2013, 07:43, променено общо 1 път.
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

The_Viper написа:Аз имам един такъв въпрос - един предмет от първи курс го взех тази година, изпита беше с индивидуален протокол и е записан в юнската сесия от тази година. него да го смятам ли към общия успех от годината или... ? Той реално не се води от тази година, но ликвидацията или там каквото и да е нещото с индивидуален протокол е взета тази година и в суси е сложен в юнска сесия и се чудя да го смятам ли или да го махна ?
Попитай в отдел "Студенти" дали ти се включва в тази учебна година, т.е. като ти издадат Уверение с успеха т предходната година, дали тази оценка ще е включена в него, защото това уверение ще послужи пред домакинката ти, за да си удостовериш успеха, с който кандидатстваш за общежитие.
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

pacho_r написа: И си вписвате успеха, който вие смятате за достоверен, а не който ви е вписан в СУСИ! Гледайте да не го объркате.

Точно за СУСИ се интересувах. Погледнах си архива относно заявлението от миналата кампания и пишеше че според СУСИ съм имала невзети три изпита, което не е е вярно. Винаги си следя промените по системата и си спомням точно, че имах само един невзет според системата, както си и беше. Та се чудя как може да стават такива грешки. В системата да пише едно, а в заявлението да е въведено друго, по предлог, че е от системата. Та и въведения ми успех пак уж според системата беше по-нисък от реалния ми тогава. Което е странно. Добре, че са уверенията от отдела, че там вече си пише всичко както си е.
dipopova
В началото бе словото
Специалност: молекулярна биология

Мнение от dipopova »

Привет!! 1-ви курс съм и имам проблем със електронното подаване на заявка за общежитието . Не мога да получа паролата от СУСИ .Това проблем ли е за всички първокурсници или само за мен ? Мерси предварително ! :cat:
Аватар
nuketdan
В началото бе словото
Специалност: Логопедия
Курс: първи

Мнение от nuketdan »

dipopova написа:Привет!! 1-ви курс съм и имам проблем със електронното подаване на заявка за общежитието . Не мога да получа паролата от СУСИ .Това проблем ли е за всички първокурсници или само за мен ? Мерси предварително ! :cat:

Успокойте се, наплива е голям (все пак е първи ден), не бързайте и изчакайте да се оправи системата - имаме 10 дни :)
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Уайти
В началото бе словото

Мнение от Уайти »

:blind: Колко време отнема обработването на заявката за "Зимбра"? То е ясно, че е първи ден и всеки се опитва, но гоня вече 1 час "обработване" и се чудя как да го свържа бе младеж. Задължително ли е наличието на e-mail от Зимбра или може от наш личен при подаване на онлайн-заявление за общежитие?
pavelcheto
В началото бе словото

Мнение от pavelcheto »

Паролата за първокурсници не е ли ЕГН? Не ми излиза друга, само потребителско име.
Уайти
В началото бе словото

Мнение от Уайти »

pavelcheto написа:Паролата за първокурсници не е ли ЕГН? Не ми излиза друга, само потребителско име.
Аз успях да вляза в СУСИ с ЕГН като парола.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Уайти написа::blind: Колко време отнема обработването на заявката за "Зимбра"? То е ясно, че е първи ден и всеки се опитва, но гоня вече 1 час "обработване" и се чудя как да го свържа бе младеж. Задължително ли е наличието на e-mail от Зимбра или може от наш личен при подаване на онлайн-заявление за общежитие?
Само от Zimba, други не се приемат.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

The_Viper написа:Аз имам един такъв въпрос - един предмет от първи курс го взех тази година, изпита беше с индивидуален протокол и е записан в юнската сесия от тази година. него да го смятам ли към общия успех от годината или... ? Той реално не се води от тази година, но ликвидацията или там каквото и да е нещото с индивидуален протокол е взета тази година и в суси е сложен в юнска сесия и се чудя да го смятам ли или да го махна ?
Не го смяташ. Смята се само успеха по предметите за изминалата учебна година.
pavelcheto
В началото бе словото

Мнение от pavelcheto »

Аз не мога, дава грешно име/парола. Има ли шанс да са ми объркали ЕГН-то?
Уайти
В началото бе словото

Мнение от Уайти »

pavelcheto написа:Аз не мога, дава грешно име/парола. Има ли шанс да са ми объркали ЕГН-то?
При влизане в СУСИ ли ти дава тази грешка или при Зимбра?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

pacho_r написа:
bellatrixxl написа:ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ! Миналата година бях една специалност, но не се харесахме нещо и се отказах, кандидатствах наново и ме приеха друга. Обачеееее, в системата на СУСИ като вляза имам два акаунта, миналогодишния и сегашния. По тази причина като искам да вляза в системата на общежитията за кандидатстване ми изписва, че има дублиране и не мога да вляза. Въпросът ми е, какво да правя? :D Да изчакам да минат 8 минути, докато стане 1ви септември и да видя какво ще стане, или да се отчайвам?
Звънни на администраторите в СУСИ да попиташ. Може би ще ти изтрият стария акаунт.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... si_student -телефони за връзка.
Старият не се изтрива. Няма как да се заличи 1 година обучение в другата специалност.
Щом сега ще е в друга специалност, при вход в СУСИ ще изписва и двата факултетни номера и се избира този, които трябва.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

pavelcheto написа:Аз не мога, дава грешно име/парола. Има ли шанс да са ми объркали ЕГН-то?
Система вероятно е претоварена, пробвай по-късно.
pavelcheto
В началото бе словото

Мнение от pavelcheto »

И в двете. Чета тук как да се запиша за общежитие и стигам до точка 3.
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”