Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Yooo
В началото бе словото
Специалност: Не казвам

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Мнение от Yooo »

ИИ мога ли като отида да разгледам някоя стая да добия представа за какво става на въпрос??? :Д
Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Yooo написа:Здравейте. Да попитам искам да отида и на место да се запиша за общежитие. Как става това и къде трябва да отида ?
Не можеш да отидеш на мЕсто. :lol: Нито пък да разглеждаш стаи, това не е обор, че да гледаш кое животно къде е.
Има си онлайн система, тя за това е направена.

ОТ УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ МОЖЕ ДА СИ ПОДАВАТЕ ЗАЯВЛЕНИЯТА в http://www.uni-campus.net!
ПЪВОКУРСНИЦИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА СИ ПРИКАЧАТ УДОСТОВЕРЕНИЕТО ЗА РАЖДАНЕ!
ГОРЕН КУРС ДА СИ ОТБЕЛЯЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ДА ПОЛЗВАТ СЪЩАТА СТАЯ, ако имат такова желание!

И си вписвате успеха, който вие смятате за достоверен, а не който ви е вписан в СУСИ! Гледайте да не го объркате.
mira_koceva
В началото бе словото
Специалност: медицинска сестра
Курс: първи

Мнение от mira_koceva »

Здравейте! Това лято аз и съквартирантката ми си запазихме стаята в общежитието. Съквартирантката ми не ползва стаята през почти целия минал месец и сега иска аз да и платя консумативите с извинението, че почти през цалото време съм била сама в стаята. Права ли е в случая?
Godam
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: кандидат-студент

Мнение от Godam »

pacho_r написа:
Yooo написа:Здравейте. Да попитам искам да отида и на место да се запиша за общежитие. Как става това и къде трябва да отида ?
Не можеш да отидеш на мЕсто. :lol: Нито пък да разглеждаш стаи, това не е обор, че да гледаш кое животно къде е.

ОТ УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ МОЖЕ ДА СИ ПОДАВАТЕ ЗАЯВЛЕНИЯТА в http://www.uni-campus.net!
ПЪВОКУРСНИЦИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА СИ ПРИКАЧАТ УДОСТОВЕРЕНИЕТО ЗА РАЖДАНЕ!
ГОРЕН КУРС ДА СИ ОТБЕЛЯЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ДА ПОЛЗВАТ СЪЩАТА СТАЯ, ако имат такова желание!

И си вписвате успеха, който вие смятате за достоверен, а не който ви е вписан в СУСИ! Гледайте да не го объркате.
-относно първокурсниците.За прикачване на удостоверението за раждане- то трябва да се снима и вече съответната снимка да се прикачи към заявлението или има друг, по- правилен начин ?
благодаря за отговора предварително. : ))
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

срока за подаване на заявлението е до 10, нали?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
Feuer-frei
В началото бе словото
Специалност: психология

Мнение от Feuer-frei »

Аз пък искам да попитам нещо относно сумите, които ще заплащаме при настаняването (за първокурсници).

"1. Класираният студент трябва да заплати на касата, намираща се в бл. 42Б, следните суми:
- наем м. септември от датата на настаняване
......
По желание може да се заплати наем м. октомври с 10% отстъпка."

Не ми става ясно какво означава това, при условие че ще се настаняваме между 27-ми и 29-ти септември. Тоест през почти целия месец изобщо няма да сме използвали общежитията. В такъв случай какво ще представлява този "наем от датата на настаняване" ?
Whether you think you can, or you can't - you're always right.
Аватар
Yooo
В началото бе словото
Специалност: Не казвам

Мнение от Yooo »

pacho_r написа:

И не мога да разбера защо да не мога да отида до София и да се запиша лично за общежитие ??? Знам , че хората са го измислили по онлайн път , но роднини ме карат да ходим и аз не мога да им обясня, защо не може да ходим ...
Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Аватар
nuketdan
В началото бе словото
Специалност: Логопедия

Мнение от nuketdan »

Здравейте, още няколко въпросчета от мен: Искам да съм в стая с момиче, което е по-горен курс, ще стане ли "фатката" само аз като й впиша името в тази онлайн декларация? И този акт за раждане, може ли да си го снимам с хубава камера от телефон или задължително се сканира? Тенк ю!
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

Yooo написа:
pacho_r написа:

И не мога да разбера защо да не мога да отида до София и да се запиша лично за общежитие ??? Знам , че хората са го измислили по онлайн път , но роднини ме карат да ходим и аз не мога да им обясня, защо не може да ходим ...
Ами няма нужда да разбираш всичко. Записването е онлайн - онлайн се записваш и ти. Не си специална, че трябва някой от Комисията индивидуално да се занимава с теб и да ти приема документи. То ако всеки така се юрне да се записва на различни места...

И да те карат да ходите, и да не те карат.. няма кой да ви помогне там, утре си подаваш онлайн заявление и толкова :D
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
bellatrixxl
В началото бе словото

Мнение от bellatrixxl »

ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ! Миналата година бях една специалност, но не се харесахме нещо и се отказах, кандидатствах наново и ме приеха друга. Обачеееее, в системата на СУСИ като вляза имам два акаунта, миналогодишния и сегашния. По тази причина като искам да вляза в системата на общежитията за кандидатстване ми изписва, че има дублиране и не мога да вляза. Въпросът ми е, какво да правя? :D Да изчакам да минат 8 минути, докато стане 1ви септември и да видя какво ще стане, или да се отчайвам?
Точолина
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Аз имам един такъв въпрос - един предмет от първи курс го взех тази година, изпита беше с индивидуален протокол и е записан в юнската сесия от тази година. него да го смятам ли към общия успех от годината или... ? Той реално не се води от тази година, но ликвидацията или там каквото и да е нещото с индивидуален протокол е взета тази година и в суси е сложен в юнска сесия и се чудя да го смятам ли или да го махна ?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

mira_koceva написа:Здравейте! Това лято аз и съквартирантката ми си запазихме стаята в общежитието. Съквартирантката ми не ползва стаята през почти целия минал месец и сега иска аз да и платя консумативите с извинението, че почти през цалото време съм била сама в стаята. Права ли е в случая?
Не, няма основание. Водата се дели на целия блок, така че не си я източила ти. А токът ви да е по 6-7 лева...
Има си ред за напускане на общежитие, това, че не е пребивавала в него за месец, не я освобождава от таксите й като живущ. Да е напуснала, като не иска да плаща.Какви са тези глупости?
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Feuer-frei написа: Не ми става ясно какво означава това, при условие че ще се настаняваме между 27-ми и 29-ти септември. Тоест през почти целия месец изобщо няма да сме използвали общежитията. В такъв случай какво ще представлява този "наем от датата на настаняване" ?
То си е написано де, четете! "...от датата на настаняването", т.е. ако се настаниш 28 септември, ще платиш за 28,29 и 30 септември.
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Godam написа: -относно първокурсниците.За прикачване на удостоверението за раждане- то трябва да се снима и вече съответната снимка да се прикачи към заявлението или има друг, по- правилен начин ?
благодаря за отговора предварително. : ))
Снимка или сканиран файл.
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

nuketdan написа:Здравейте, още няколко въпросчета от мен: Искам да съм в стая с момиче, което е по-горен курс, ще стане ли "фатката" само аз като й впиша името в тази онлайн декларация? И този акт за раждане, може ли да си го снимам с хубава камера от телефон или задължително се сканира? Тенк ю!
Трябва и тя да те впише. Не може само едната страна. Може да го снимаш, трябва да се чете хубаво. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”