Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
- Yooo
- В началото бе словото
- Специалност: Не казвам
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
ИИ мога ли като отида да разгледам някоя стая да добия представа за какво става на въпрос??? :Д
Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Ницше
Не можеш да отидеш на мЕсто.Yooo написа:Здравейте. Да попитам искам да отида и на место да се запиша за общежитие. Как става това и къде трябва да отида ?
Има си онлайн система, тя за това е направена.
ОТ УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ МОЖЕ ДА СИ ПОДАВАТЕ ЗАЯВЛЕНИЯТА в http://www.uni-campus.net!
ПЪВОКУРСНИЦИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА СИ ПРИКАЧАТ УДОСТОВЕРЕНИЕТО ЗА РАЖДАНЕ!
ГОРЕН КУРС ДА СИ ОТБЕЛЯЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ДА ПОЛЗВАТ СЪЩАТА СТАЯ, ако имат такова желание!
И си вписвате успеха, който вие смятате за достоверен, а не който ви е вписан в СУСИ! Гледайте да не го объркате.
-
mira_koceva
- В началото бе словото
- Специалност: медицинска сестра
- Курс: първи
Здравейте! Това лято аз и съквартирантката ми си запазихме стаята в общежитието. Съквартирантката ми не ползва стаята през почти целия минал месец и сега иска аз да и платя консумативите с извинението, че почти през цалото време съм била сама в стаята. Права ли е в случая?
-
Godam
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: godam
-относно първокурсниците.За прикачване на удостоверението за раждане- то трябва да се снима и вече съответната снимка да се прикачи към заявлението или има друг, по- правилен начин ?pacho_r написа:Не можеш да отидеш на мЕсто.Yooo написа:Здравейте. Да попитам искам да отида и на место да се запиша за общежитие. Как става това и къде трябва да отида ?Нито пък да разглеждаш стаи, това не е обор, че да гледаш кое животно къде е.
ОТ УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ МОЖЕ ДА СИ ПОДАВАТЕ ЗАЯВЛЕНИЯТА в http://www.uni-campus.net!
ПЪВОКУРСНИЦИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА СИ ПРИКАЧАТ УДОСТОВЕРЕНИЕТО ЗА РАЖДАНЕ!
ГОРЕН КУРС ДА СИ ОТБЕЛЯЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ДА ПОЛЗВАТ СЪЩАТА СТАЯ, ако имат такова желание!
И си вписвате успеха, който вие смятате за достоверен, а не който ви е вписан в СУСИ! Гледайте да не го объркате.
благодаря за отговора предварително. : ))
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
срока за подаване на заявлението е до 10, нали?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- Feuer-frei
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Адрес в галерията на СУ: http://media.beta.photobucket.com/user/ ... zps50eb4ff
Аз пък искам да попитам нещо относно сумите, които ще заплащаме при настаняването (за първокурсници).
"1. Класираният студент трябва да заплати на касата, намираща се в бл. 42Б, следните суми:
- наем м. септември от датата на настаняване
......
По желание може да се заплати наем м. октомври с 10% отстъпка."
Не ми става ясно какво означава това, при условие че ще се настаняваме между 27-ми и 29-ти септември. Тоест през почти целия месец изобщо няма да сме използвали общежитията. В такъв случай какво ще представлява този "наем от датата на настаняване" ?
"1. Класираният студент трябва да заплати на касата, намираща се в бл. 42Б, следните суми:
- наем м. септември от датата на настаняване
......
По желание може да се заплати наем м. октомври с 10% отстъпка."
Не ми става ясно какво означава това, при условие че ще се настаняваме между 27-ми и 29-ти септември. Тоест през почти целия месец изобщо няма да сме използвали общежитията. В такъв случай какво ще представлява този "наем от датата на настаняване" ?
Whether you think you can, or you can't - you're always right.
- Yooo
- В началото бе словото
- Специалност: Не казвам
Не можеш да отидеш на мЕсто.pacho_r написа:Yooo написа:Здравейте. Да попитам искам да отида и на место да се запиша за общежитие. Как става това и къде трябва да отида ?
И не мога да разбера защо да не мога да отида до София и да се запиша лично за общежитие ??? Знам , че хората са го измислили по онлайн път , но роднини ме карат да ходим и аз не мога да им обясня, защо не може да ходим ...
Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Ницше
- nuketdan
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Здравейте, още няколко въпросчета от мен: Искам да съм в стая с момиче, което е по-горен курс, ще стане ли "фатката" само аз като й впиша името в тази онлайн декларация? И този акт за раждане, може ли да си го снимам с хубава камера от телефон или задължително се сканира? Тенк ю!
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Ами няма нужда да разбираш всичко. Записването е онлайн - онлайн се записваш и ти. Не си специална, че трябва някой от Комисията индивидуално да се занимава с теб и да ти приема документи. То ако всеки така се юрне да се записва на различни места...Yooo написа:Не можеш да отидеш на мЕсто.pacho_r написа:Yooo написа:Здравейте. Да попитам искам да отида и на место да се запиша за общежитие. Как става това и къде трябва да отида ?Нито пък да разглеждаш стаи, това не е обор, че да гледаш кое животно къде е.
И не мога да разбера защо да не мога да отида до София и да се запиша лично за общежитие ??? Знам , че хората са го измислили по онлайн път , но роднини ме карат да ходим и аз не мога да им обясня, защо не може да ходим ...
И да те карат да ходите, и да не те карат.. няма кой да ви помогне там, утре си подаваш онлайн заявление и толкова
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
- bellatrixxl
- В началото бе словото
ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ! Миналата година бях една специалност, но не се харесахме нещо и се отказах, кандидатствах наново и ме приеха друга. Обачеееее, в системата на СУСИ като вляза имам два акаунта, миналогодишния и сегашния. По тази причина като искам да вляза в системата на общежитията за кандидатстване ми изписва, че има дублиране и не мога да вляза. Въпросът ми е, какво да правя?
Да изчакам да минат 8 минути, докато стане 1ви септември и да видя какво ще стане, или да се отчайвам?
Точолина
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Аз имам един такъв въпрос - един предмет от първи курс го взех тази година, изпита беше с индивидуален протокол и е записан в юнската сесия от тази година. него да го смятам ли към общия успех от годината или... ? Той реално не се води от тази година, но ликвидацията или там каквото и да е нещото с индивидуален протокол е взета тази година и в суси е сложен в юнска сесия и се чудя да го смятам ли или да го махна ?
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
Не, няма основание. Водата се дели на целия блок, така че не си я източила ти. А токът ви да е по 6-7 лева...mira_koceva написа:Здравейте! Това лято аз и съквартирантката ми си запазихме стаята в общежитието. Съквартирантката ми не ползва стаята през почти целия минал месец и сега иска аз да и платя консумативите с извинението, че почти през цалото време съм била сама в стаята. Права ли е в случая?
Има си ред за напускане на общежитие, това, че не е пребивавала в него за месец, не я освобождава от таксите й като живущ. Да е напуснала, като не иска да плаща.Какви са тези глупости?
То си е написано де, четете! "...от датата на настаняването", т.е. ако се настаниш 28 септември, ще платиш за 28,29 и 30 септември.Feuer-frei написа: Не ми става ясно какво означава това, при условие че ще се настаняваме между 27-ми и 29-ти септември. Тоест през почти целия месец изобщо няма да сме използвали общежитията. В такъв случай какво ще представлява този "наем от датата на настаняване" ?
Снимка или сканиран файл.Godam написа: -относно първокурсниците.За прикачване на удостоверението за раждане- то трябва да се снима и вече съответната снимка да се прикачи към заявлението или има друг, по- правилен начин ?
благодаря за отговора предварително. : ))
Трябва и тя да те впише. Не може само едната страна. Може да го снимаш, трябва да се чете хубаво.nuketdan написа:Здравейте, още няколко въпросчета от мен: Искам да съм в стая с момиче, което е по-горен курс, ще стане ли "фатката" само аз като й впиша името в тази онлайн декларация? И този акт за раждане, може ли да си го снимам с хубава камера от телефон или задължително се сканира? Тенк ю!