Покупка на телефон от онлайн магазин
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Покупка на телефон от онлайн магазин
Някой от вас запознат ли е с онлайн пазаруването на телефони
Ако може някой да каже за име на някой сайт ще му бъда много благодарна 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Покупка на телефон от онлайн магазин
get.bg
Клиент съм им от... години. Пазарувала съм какво ли не от тях и винаги са били изрядни. Освен това имат едни от най-добрите цени, които ще намериш.
Темата ти, обаче, не ми прилича на обява за работа
така че ще я преместя в по-подходящ раздел.
Клиент съм им от... години. Пазарувала съм какво ли не от тях и винаги са били изрядни. Освен това имат едни от най-добрите цени, които ще намериш.
Темата ти, обаче, не ми прилича на обява за работа
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Благодаря, сега ще погледна
малко не съм наясно как се работи в този форум, за което се извинявам 
-
Blanco
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Аз съм си купувал два телефона онлайн. Ползвам магазините в MobileBulgaria, а някои от тях предлагат доста добри цени. Мога да кажа добри неща за "Брос" и "Марс". Та общо-взето препоръчвам онлайн покупката на GSM-и! 
Казах.
а какви са предимствата пред стандартната покупка през магазина.
купувала съм почти всичко (което ми е било необходимо) през интернет, ама нещо за телефони досега не се бях сещала..
купувала съм почти всичко (което ми е било необходимо) през интернет, ама нещо за телефони досега не се бях сещала..
la douleur exquise
-
Blanco
- В началото бе словото
Едно от големите предимства е, че в интернет моделите са дадени с ясни характеристики, технически параметри и снимки. Поне тук в Хасково ми се е случвало, продавачите да се чудят при някой по-сложен въпрос за OS или процесор на устройството да речем. Удобно е и защото се пести време за обикаляне. Малък минус е, че не винаги имат моделите, които в интернет са заявени в наличност.
Казах.
по мое време си купувахме телефоните след основен разбор на предлаганото на пазара. Сравняване на характеристики и параметри. Никога не съм разчитала на консултанта, а съм си правела избора вкъщи през интернет на спокойствие и без напрежение. После с името на избрания вече модел отивам в магазин и си го купувам.
Така преди 3,5 години си купих телефона, с който съм и в момента. Нямаха го в конкретния магазин (мтел), имаха 5 бройки в цяла софия, та се наложи да ходя чак до люлин.
а, и съм много доволна от избора. (Още си бачка перфектно, вифи-то му си работи, прави си прекрасни снимки, има предна и задна камера, светкавица и ала бала.. ) Но ако се беше развалил през двете години, в които е в гаранция, щях да знам къде да го закарам.. а тия гет.бг къде да ги търся?
ПостСкриптум: В хасково имате оборотни дискотеки, съвсем не мисля, че нямате магазин за телефони

Така преди 3,5 години си купих телефона, с който съм и в момента. Нямаха го в конкретния магазин (мтел), имаха 5 бройки в цяла софия, та се наложи да ходя чак до люлин.
а, и съм много доволна от избора. (Още си бачка перфектно, вифи-то му си работи, прави си прекрасни снимки, има предна и задна камера, светкавица и ала бала.. ) Но ако се беше развалил през двете години, в които е в гаранция, щях да знам къде да го закарам.. а тия гет.бг къде да ги търся?
ПостСкриптум: В хасково имате оборотни дискотеки, съвсем не мисля, че нямате магазин за телефони
la douleur exquise
Харесах си един от Брос (BROS) и утре отивам да го купя
ще споделя впечатления 
Аз си купих последния телефон от някой от сайтовете, не помня обаче кой, щото в последния момент реших да го сменя. Иначе поне моя си гаранция и на нея пише къде е сервиза, където мога да го отнеса.
Обикновено от интернет само книги си купувам, но тъй като предлагането на телефони в нета е голямо, а и цените са по-ниски, се престраших да пробвам с телефона. Пък и не исках нито да сменям тарифния план, нито да преподписвам договора. До последно се отнасях с недоверие към тея сайтове, ама засега всичко си е наред с апарата, тъй че и следващия вероятно ще си го купя така.
Обикновено от интернет само книги си купувам, но тъй като предлагането на телефони в нета е голямо, а и цените са по-ниски, се престраших да пробвам с телефона. Пък и не исках нито да сменям тарифния план, нито да преподписвам договора. До последно се отнасях с недоверие към тея сайтове, ама засега всичко си е наред с апарата, тъй че и следващия вероятно ще си го купя така.
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
Преди 4 години(приблизително) си купих Сони Ериксон Сатио U1 за 670лв от Azola.bg, а в магазините минималната му цена беше 900лв.Не съм прибягвала до сервизи и бях доволна от него докато преди 5 месеца не ми го откраднаха.Мисля че пазаруването онлайн след време ще стане много по-масово-има много ползи и плюсове.
Малък минус е, че не винаги имат моделите, които в интернет са заявени в наличносBlanco написа:Едно от големите предимства е, че в интернет моделите са дадени с ясни характеристики, технически параметри и снимки. Поне тук в Хасково ми се е случвало, продавачите да се чудят при някой по-сложен въпрос за OS или процесор на устройството да речем. Удобно е и защото се пести време за обикаляне. Малък минус е, че не винаги имат моделите, които в интернет са заявени в наличност.
Минус който и аз наблюдавам.Трябваше да позвъня на 5 сайта докато най-накрая нацелих един, в който наистина имаше телефона в наличност.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Значително по-евтино е. В интернет хипермаркетите и специализираните магазини са най-ниските цени, навсякъде другаде надценките тръгват от 50-100лв. отгоре. А това никак не е малко.fak написа:а какви са предимствата пред стандартната покупка през магазина.
Отделно от това няма недостатъци. Ако искаш да разгледаш някой модел, който си си харесал, винаги можеш да се разходиш до магазин и да го видиш на място. Гаранцията си е все една и съща - ако се чудиш къде да го занесеш, можеш да се обадиш в магазина да питаш. На много места днес даже идват, прибират стоката, поправят я и ти я връщат без ти да ходиш където и да е.
Аз от край време си пазарувам техниката онлайн, защото цените са по-поносими. Сегашният ми телефон е купен за 460лв. В магазините беше по 530-40 и нагоре. Купувала съм подаръци, за себе си съм си взимала разни джаджи. И винаги, винаги ми е било по-удобно да си направя поръчката през интернет.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
Blanco
- В началото бе словото
Е при онлайн формата си спестяваш разкарването, а процедурата си е същата.fak написа:После с името на избрания вече модел отивам в магазин и си го купувам.
За гет.бг нищо не мога да кажа, но от магазините, които споменах съм доволен, телефоните си работят без забележки. Имат и гаранционни карти с посочен сервиз. Все пак става въпрос за търговци, които просто продават и онлайн. А за местните магазини – преди година и половина си купих телефон, който не открих онлайн, а не ми се чакаше. И изненада – телефонът се оказа с доста странен дефект, внезапна загуба на обхват. При направената рекламация апаратът беше подменен безпроблемно, но това ме убеди да не разчитам на провереното онлайн пазаруване.fak написа:Но ако се беше развалил през двете години, в които е в гаранция, щях да знам къде да го закарам.. а тия гет.бг къде да ги търся?
![]()
Разписах се повече от необходимото, но да вметна и за дискотеките. Не съм дискотечна натура, но "Версай" си ми харесва и със сигурност е по-добре от магазините!
Казах.
Като разбрах кой им е собственик, повече нищо няма да купя от там.MidwinterSun написа:get.bg
Темата ти, обаче, не ми прилича на обява за работатака че ще я преместя в по-подходящ раздел.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
за първи път го отварям тоя сайт, ама то цъкнах на категория "секс артикули" и не ми се побра списъка на екрана
явно къде специализират основно 
한류