Форумната хижа (coming soon)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Форумната хижа (coming soon)
Моят +1 се чекна в ивента, ама ще водя още един +1, който твърде вероятно няма да го направи. Мога и във фб да ти напомня 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Форумци, имах голямо желание да дойда и аз на хижата, ооообаче на 15.09. ще бъда кръстница на едно бонбонче и няма да мога. Пожелавам ви приятно изкарване!
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Има ли някой, който се е разписал тук като присъстващ, но не го е направил във фб?? 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
заГоворих с хижар(ката) току-що. Ето и резултатът.
1. Цената за нощувка е 15 лв. Ако си носим наша храна за вечерта - става 19 лв. Хижарката може да ни представи барбекю за мезета, но въглищата/дървата трябва да са от нас.
2. Ако не си носим храна, а само пиене - цената за нощувка е пак 15 лв. Хижарката каза, че вечерята в хижата е от 6лв. нагоре.
3. Трябва да се остави капаро следващата седмица, което е в размер на 50% от цялата сума. Предлагам организацията по събирането на парите да започне още сега
, защото аз съм разорен в края на месеците
и със сигурност няма да мога да извадя 170 лв. в последната седмица преди заплата.
Приемам предложения как да организираме събирането на капарото. Още отсега предлагам Силвия за основен асистент в тази задача, по явни причини.
4. Хижарката каза, че до другата седмица бройката може да претърпи промени, така че имайте предвид, че може да се запишете/откажете до края на тази седмица.
5. Моля някой да копира това в ивента във Фейсбук, защото нямам достъп в момента, а не ми се пише през телефона.
1. Цената за нощувка е 15 лв. Ако си носим наша храна за вечерта - става 19 лв. Хижарката може да ни представи барбекю за мезета, но въглищата/дървата трябва да са от нас.
2. Ако не си носим храна, а само пиене - цената за нощувка е пак 15 лв. Хижарката каза, че вечерята в хижата е от 6лв. нагоре.
3. Трябва да се остави капаро следващата седмица, което е в размер на 50% от цялата сума. Предлагам организацията по събирането на парите да започне още сега
4. Хижарката каза, че до другата седмица бройката може да претърпи промени, така че имайте предвид, че може да се запишете/откажете до края на тази седмица.
5. Моля някой да копира това в ивента във Фейсбук, защото нямам достъп в момента, а не ми се пише през телефона.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Ба, това с парите и вечерята е много тъпо, не знам дали е практика по принцип, ама е тъпо................
Сега ще го пастна у ФБ : )
Сега ще го пастна у ФБ : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Само и тук да отбележа, че сме 18, а не 17.
И да, тъпо е. Още повече, че нямам спомен да са поставяли същото условие миналата година като се качвахме, пък Поли потвърди това мое впечатление, така че и да е практика, е съвсем нова.
И да, тъпо е. Още повече, че нямам спомен да са поставяли същото условие миналата година като се качвахме, пък Поли потвърди това мое впечатление, така че и да е практика, е съвсем нова.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За леглата - има стаи с по 3, 4 легла главно, една стая с 2 единични легла и спални (не питах дали за спалните се доплаща, но съдейки по факта, че имат телевизори и собствени санитарни възли, мисля, че най-вероятно ще се доплаща).
- Of course not!