Какви искате да станете като завършите?

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
DeX
В началото бе словото
Специалност: Археология
Курс: първи

Какви искате да станете като завършите?

Мнение от DeX »

Аз искам да стана панда, ама едва ли... :cat:
За това съм се ориентирал към администрацията на коя да е фирма, министерство, компания и т.н.
Ама живот и здраве да завърша това, към което се стремя де :D Просто това ми е на сърце, и тормоза да оправям купчина документи ми е слабост. Тука малко си противореча с "айляк" личноста, която съм, но работата си е работа, забавлението си е отделно. Обичам да пътувам, мразя да стоя на едно място, но ако става въпрос за професионалното ми развитие, предпочитам да съм зад бюро, отколкото по цял ден да щъкам в жегата. Е, ако съм шофьор (ама не на камион), пак бих бил доволен. Примерно да съм личното шофьорче на Момсен 8) мхм... та че може да Ви е тъпа тази тема, но ми е интересно Вие, колеги, какво сте намислили :D
Like the light, you disappear...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Re: Какви искате да станете като завършите?

Мнение от Kristo »

Moмсен? Да не го бъркаш с Нансен? Какда е...

Аз имам интересна история - като ме приеха преди петилетки в СУ, един възрастен чичка-съсед ме посъветва "Завършвай и после се насочи на някъде - там е келепира!". Сигурно е бил прав, знам ли. Той беше бачкатор, тъй че сигурно е знаел, какво говори.

Инак аз за тия години съм наясно какъв искам да стана - влиятелен персонаж с много контрол, пари, власт, влияние и пауър. Искам да управлявам, да контролирам и да имам огромно влияние над нещата от живота и не само. Това отваря много врати за личностно израстване и начално натрупване на капитала. Също така искам да съм земевладелец, управник, администратор и важна клечка. Да имам всеобща власт на хората, земите и предметите помежду им. Тъй де, все пак съм скромен.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
DeX
В началото бе словото
Специалност: Археология

Мнение от DeX »

Добре си се ориентирал. Трябва да си дадеш номера, че след време да имам и аз връзки тук и там :D
А иначе имах предвид Taylor Momsen... че поне да ми е кеф да возя... нали... :D
Like the light, you disappear...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ти докато завършиш, тя вече ще изглежда като Кортни Лав и няма да ти е кеф да я гледаш, возиш или да си делите дози кокаин заедно...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”