Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Бях питала и ми казаха, че няма да се сбърка ако се сканира.
Аз затова съм си старомоден и ще го подам на ръка 
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Aneto написа:Бях питала и ми казаха, че няма да се сбърка ако се сканира.
Демек не е задължително да се сканира? Предполагам няма да е болка за умиране, ако не извърша това действие
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
zorii
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
А някой има ли идея колко гооооре-долу е нужно да е успехът за общежитие?Търсих от минали години,но не успях да намеря нищо конкретно. 
-
gotthelife
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
zorii написа:А някой има ли идея колко гооооре-долу е нужно да е успехът за общежитие?Търсих от минали години,но не успях да намеря нищо конкретно.
за всеки факултет е различно. Виж миналогодишните класации
Мисля, че може да се направи и сканирано и по другият начин, както вие казвате. Мисля, че самото ни пращате от Зимра удостоверява, че е заявлението е попълнено от нас.The_iMMortal_f написа:Aneto написа:Бях питала и ми казаха, че няма да се сбърка ако се сканира.
Демек не е задължително да се сканира? Предполагам няма да е болка за умиране, ако не извърша това действие
А, знаете ли как ще разберем дали заявленията са ни потвърдени?
- The_iMMortal_f
- Паисий
Изпращаме и зачакваме.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- The_iMMortal_f
- Паисий
Пресен ъпдейт:
Комисия по настаняване в общежитията на СУ
Колеги, имайте предвид, че когато подавате заявленията си за престой в периода 1-19 септември по електронен път, няма да получите потвърждение за тяхното обработване. Щом сте си подали заявлението, то ще бъде обработено, няма нужда да се притеснявате за това.

Комисия по настаняване в общежитията на СУ
Колеги, имайте предвид, че когато подавате заявленията си за престой в периода 1-19 септември по електронен път, няма да получите потвърждение за тяхното обработване. Щом сте си подали заявлението, то ще бъде обработено, няма нужда да се притеснявате за това.
-
mmmm
- В началото бе словото
- Специалност: evropeistika
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
Искам да попитам дали има общежития,в които условията са по-добри и съответно таксата е по-висока,ако има такива има ли как да посочим,че искаме да бъдем настанени в тях ?
Има ремонтирани общежития, но няма как да посочим, че искаме да бъдем настанени в тях. То ако всеки така си посочваше, ехееmmmm написа:Искам да попитам дали има общежития,в които условията са по-добри и съответно таксата е по-висока,ако има такива има ли как да посочим,че искаме да бъдем настанени в тях ?
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
-
mmmm
- В началото бе словото
- Специалност: evropeistika
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
Има много студенти,които избират да са на общежитие заради ниската цена,така че не мисля.че всички биха се възползвали от ремонтираните,но по-скъпи общежития,не виждам защо да нямаме право на избор и отново всичко да опира до връзки
- nuketdan
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
mmmm написа:Има много студенти,които избират да са на общежитие заради ниската цена,така че не мисля.че всички биха се възползвали от ремонтираните,но по-скъпи общежития,не виждам защо да нямаме право на избор и отново всичко да опира до връзки
Доколкото знам ремонтираните сгради не са значително по-скъпи, а и ако имаше "избор", най-справедливо би било да ни настаняват по бал.
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Да, и аз избирам да съм на общежитие заради ниската цена, ама ако разликата в наема на ремонтиран и неремонтиран блок е 5-10 лв., естествено, че бих предпочела ремонтирания. Пестиш 4 седмици по 2 лв. от джобни и наема ти платен, ако толкова те притесняват няколкото левчета (давам пример, не визирам специално теб). + това не би трябвало да има разлика в наема.mmmm написа:Има много студенти,които избират да са на общежитие заради ниската цена,така че не мисля.че всички биха се възползвали от ремонтираните,но по-скъпи общежития,не виждам защо да нямаме право на избор и отново всичко да опира до връзки
Това не е концерт по желание, да си избираш къде точно да живееш. Ако имаш връзки, да..може и да ти се получи номера с блока. : ) Наистина най-справедливо е студентите с по-висок бал да бъдат настанени в по-хубави блокове, ама те хубавите стаи така или иначе са заети.. никой не би си освободил хубава стая, освен ако не завършва и му се налага де
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Това за връзките и ремонтираните блокове е измислица и може да спрете да я повтаряте. Има куп хора, които са си направила труда да отидат до Комисията, да попитат и при възможност да се преместят, така че.... по-спокойно.
Като свършат класациите и като има места в тези блокове, много ясно, че ще бъдат настанени хора в тях. И да, не е концерт пожелание. Радвайте се, че ще ви дадат все някаква стая, а условията в старите блокове изобщо не са лоши. Има цели ремонтирани етажи, има и само бани. Почиствате си, удряте една боя или някой тапет, слагате си и мокетче и ви е готово - може да ви стане дом за 4-5 години.
Разберете, че това е стара база, явно няма пари за поддържането й, но в Румъния, например, има в пъти по-лоши общежития от нашите, така че, айде моля успокойте страстите! Връзки им трябвали....
Като свършат класациите и като има места в тези блокове, много ясно, че ще бъдат настанени хора в тях. И да, не е концерт пожелание. Радвайте се, че ще ви дадат все някаква стая, а условията в старите блокове изобщо не са лоши. Има цели ремонтирани етажи, има и само бани. Почиствате си, удряте една боя или някой тапет, слагате си и мокетче и ви е готово - може да ви стане дом за 4-5 години.
Разберете, че това е стара база, явно няма пари за поддържането й, но в Румъния, например, има в пъти по-лоши общежития от нашите, така че, айде моля успокойте страстите! Връзки им трябвали....