Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Aneto
Пишете, о, братя

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Мнение от Aneto »

Бях питала и ми казаха, че няма да се сбърка ако се сканира.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Аз затова съм си старомоден и ще го подам на ръка :mrgreen:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Aneto написа:Бях питала и ми казаха, че няма да се сбърка ако се сканира.

Демек не е задължително да се сканира? Предполагам няма да е болка за умиране, ако не извърша това действие :roll:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
zorii
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от zorii »

А някой има ли идея колко гооооре-долу е нужно да е успехът за общежитие?Търсих от минали години,но не успях да намеря нищо конкретно. :?
gotthelife
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от gotthelife »

zorii написа:А някой има ли идея колко гооооре-долу е нужно да е успехът за общежитие?Търсих от минали години,но не успях да намеря нищо конкретно. :?

за всеки факултет е различно. Виж миналогодишните класации
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

The_iMMortal_f написа:
Aneto написа:Бях питала и ми казаха, че няма да се сбърка ако се сканира.

Демек не е задължително да се сканира? Предполагам няма да е болка за умиране, ако не извърша това действие :roll:
Мисля, че може да се направи и сканирано и по другият начин, както вие казвате. Мисля, че самото ни пращате от Зимра удостоверява, че е заявлението е попълнено от нас.
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

А, знаете ли как ще разберем дали заявленията са ни потвърдени?
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Изпращаме и зачакваме.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Пресен ъпдейт:

Комисия по настаняване в общежитията на СУ
Колеги, имайте предвид, че когато подавате заявленията си за престой в периода 1-19 септември по електронен път, няма да получите потвърждение за тяхното обработване. Щом сте си подали заявлението, то ще бъде обработено, няма нужда да се притеснявате за това.

:roll:

mmmm
В началото бе словото
Специалност: evropeistika

Мнение от mmmm »

Искам да попитам дали има общежития,в които условията са по-добри и съответно таксата е по-висока,ако има такива има ли как да посочим,че искаме да бъдем настанени в тях ?
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър

Мнение от cvetutyy »

mmmm написа:Искам да попитам дали има общежития,в които условията са по-добри и съответно таксата е по-висока,ако има такива има ли как да посочим,че искаме да бъдем настанени в тях ?
Има ремонтирани общежития, но няма как да посочим, че искаме да бъдем настанени в тях. То ако всеки така си посочваше, ехее :lol:
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
mmmm
В началото бе словото
Специалност: evropeistika

Мнение от mmmm »

Има много студенти,които избират да са на общежитие заради ниската цена,така че не мисля.че всички биха се възползвали от ремонтираните,но по-скъпи общежития,не виждам защо да нямаме право на избор и отново всичко да опира до връзки
Аватар
nuketdan
В началото бе словото
Специалност: Логопедия
Курс: първи

Мнение от nuketdan »

mmmm написа:Има много студенти,които избират да са на общежитие заради ниската цена,така че не мисля.че всички биха се възползвали от ремонтираните,но по-скъпи общежития,не виждам защо да нямаме право на избор и отново всичко да опира до връзки

Доколкото знам ремонтираните сгради не са значително по-скъпи, а и ако имаше "избор", най-справедливо би било да ни настаняват по бал. :wink: Нооо, уви, никой не ни пита - свиквай. :cyclops:
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър

Мнение от cvetutyy »

mmmm написа:Има много студенти,които избират да са на общежитие заради ниската цена,така че не мисля.че всички биха се възползвали от ремонтираните,но по-скъпи общежития,не виждам защо да нямаме право на избор и отново всичко да опира до връзки
Да, и аз избирам да съм на общежитие заради ниската цена, ама ако разликата в наема на ремонтиран и неремонтиран блок е 5-10 лв., естествено, че бих предпочела ремонтирания. Пестиш 4 седмици по 2 лв. от джобни и наема ти платен, ако толкова те притесняват няколкото левчета (давам пример, не визирам специално теб). + това не би трябвало да има разлика в наема.
Това не е концерт по желание, да си избираш къде точно да живееш. Ако имаш връзки, да..може и да ти се получи номера с блока. : ) Наистина най-справедливо е студентите с по-висок бал да бъдат настанени в по-хубави блокове, ама те хубавите стаи така или иначе са заети.. никой не би си освободил хубава стая, освен ако не завършва и му се налага де :D
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Това за връзките и ремонтираните блокове е измислица и може да спрете да я повтаряте. Има куп хора, които са си направила труда да отидат до Комисията, да попитат и при възможност да се преместят, така че.... по-спокойно.
Като свършат класациите и като има места в тези блокове, много ясно, че ще бъдат настанени хора в тях. И да, не е концерт пожелание. Радвайте се, че ще ви дадат все някаква стая, а условията в старите блокове изобщо не са лоши. Има цели ремонтирани етажи, има и само бани. Почиствате си, удряте една боя или някой тапет, слагате си и мокетче и ви е готово - може да ви стане дом за 4-5 години. :beach:
Разберете, че това е стара база, явно няма пари за поддържането й, но в Румъния, например, има в пъти по-лоши общежития от нашите, така че, айде моля успокойте страстите! Връзки им трябвали.... :JC_nix:
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”