Бойчев - изпити (03.06.2005)
Бойчев - изпити (03.06.2005)
Някакви впечатления от Георги Бойчев?Как ви се струва? 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Mr.Angelov
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ми изпита ми "Основи на Правото" протече като по вода. Отворих си учебниците, (пре)написах си нещата и хоп 6-цата. Даже имам чувството че немаше особен смисъл да пиша всичкио както треба, той си пишеше шестиците по инерция. Ако обаче рабптата ви попадне при някой от асистентите(Георги Денков или другия не му знма името) по - добре да сте си преписали всичко, че иначе ще го гризнете.
Да не забравя, аз съм Икономика. Не знам акк е при другите, но ако случайно предава на прависти(в което се съмнявам) може и да е по -строг.
Да не забравя, аз съм Икономика. Не знам акк е при другите, но ако случайно предава на прависти(в което се съмнявам) може и да е по -строг.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Що бе? На мен Жоро Денков ми преподаваше първия семестър и съм СУПЕР доволна от него! Пич и половина!!!Mr.Angelov написа:Ако обаче рабптата ви попадне при някой от асистентите(Георги Денков или другия не му знма името) по - добре да сте си преписали всичко, че иначе ще го гризнете.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Mr.Angelov
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
^PrincessA^ написа:Що бе? На мен Жоро Денков ми преподаваше първия семестър и съм СУПЕР доволна от него! Пич и половина!!!Mr.Angelov написа:Ако обаче рабптата ви попадне при някой от асистентите(Георги Денков или другия не му знма името) по - добре да сте си преписали всичко, че иначе ще го гризнете.
Ми на нас трябваше да ни води част от лекциите, ама не би. Въпреки всичко си беше по - строг от Бойчев при проверката на работите. Личеше си, че четеше за какво става дума, а не като наш Бойчев, още не си предал работата и вече ти пише 6-цата
хаха-цяла тема за проф. Бойчев...ами да, той си е куриоз и е доказателство за добре проспериращ бизнесмен и практичен човек

I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Георги Бойчев е една от забележителностите на нашата Алма Матер. Непоправим женкар е, така че момичетата при него имат повече шансове.По принцип не създава проблеми на изпити, но студентските легенди разказват и за някои изцепки-напр. когато искал да види красива колежка още веднаж и затова я скъсал.Така че внимателно с него!Въобще моят съвет на 5-курсник е,винаги да имате едно наум с преподаватели,за които се знае,че изпитът минава много бързо.