Въпрос относно молба за допускане до 3-то класиране

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

mightyisback
В началото бе словото

Въпрос относно молба за допускане до 3-то класиране

Мнение от mightyisback »

Здравейте, след като бях приет на 1-во класиране и поради възпрепятстване не успях да се явя и да потвърдя, следователно реших да подам молба за допускане до 3-то класиране(защото вече бях закъснял за другите, подадох молбата на 26 този месец) но това което ме притеснява че в отдел Студенти(114 кабинет до колкото си спомням) ми казаха че трябва да проверя молбата няколко дни след като съм я подал, аз попитах съответно около коя дата да се явя и ми беше казано да е след 30-ти този месец(Края на 3-то класиране) притеснен съм че тогава ще е прекалено късно за допускане на 3-то класиране или може би аз не схващам логиката, ще съм благодарен ако някой може да отговори относно притесненията ми, Благодаря предварително!
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Re: Въпрос относно молба за допускане до 3-то класиране

Мнение от kittyondrugz »

След като си изпуснал срока за потвърждаване мисля,че си вън от класиранията.Съжалявам,надявам се да греша.
Психология,първи курс.
mightyisback
В началото бе словото

Re: Въпрос относно молба за допускане до 3-то класиране

Мнение от mightyisback »

Ами да това беше като цяло проблема но открих че чрез подаване на тая молба мога да бъда допуснат обратно в класиранията но както казах по-рано притеснява ме факта че ще получа отговора си след 30-ти, вероятно е да ме сложат за Септемврийското класиране, мерси за отговора все пак. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”