[КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Japistachoco
- В началото бе словото
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Re: [КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Ахахаха, слушайте bob_kira, знае за какво говори...
И да, добре дошли на всички, специално на китаистите, намерете ни във фейсбук, за да можем от сега да почнем да ви плашим : >
Everything will vanish without a trace when the songs go through.
Came here to flee with you.
Into the silence.
Came here to flee with you.
Into the silence.
Спокойно, и при мен е така - нищо не си объркала. Те са написали "Приет при 1 етап на класиране ... ", защото си приета в дадената специалност на първо класиране, и "потвърдил", защото си потвърдила, че запазваш мястото си и участваш в следващото /второ/ класиране.madlar написа:Съжалявам за повечкото предстоящи въпроси...Но заради насъбраните емоции ,наѝ-вече ядове, ми трябват отговори а не знам към кого да се обърна.
Ако някоѝ знае моля да помогне.Има ли шанс при попълването на заявлението да не съм успяла да се запиша за второто класиране а да съм потвардила само мястото си от първия етап?
Не знам дали така трябва да е ,но на мен нищо не ми излиза за втори етап класиране в Кандидатстудентска кампания 2013 , а само че съм потвардила за първи етап.
“You'll never find a rainbow if you're looking down”
-
madlar
- В началото бе словото
- Специалност: Английска фиология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: test
Много благодаря за помощта!!!suny написа:Спокойно, и при мен е така - нищо не си объркала. Те са написали "Приет при 1 етап на класиране ... ", защото си приета в дадената специалност на първо класиране, и "потвърдил", защото си потвърдила, че запазваш мястото си и участваш в следващото /второ/ класиране.madlar написа:Съжалявам за повечкото предстоящи въпроси...Но заради насъбраните емоции ,наѝ-вече ядове, ми трябват отговори а не знам към кого да се обърна.
Ако някоѝ знае моля да помогне.Има ли шанс при попълването на заявлението да не съм успяла да се запиша за второто класиране а да съм потвардила само мястото си от първия етап?
Не знам дали така трябва да е ,но на мен нищо не ми излиза за втори етап класиране в Кандидатстудентска кампания 2013 , а само че съм потвардила за първи етап.
А само последно въпросче
Да, това беше.
“You'll never find a rainbow if you're looking down”
-
madlar
- В началото бе словото
Малко късно отговарям , но да си споделя на никому ненужната теориѝка.Предварително да се извиня ако по някакъв начин нарушавам правилата във форума още не съм напълно наясно с тях - новичка съмradadaran написа:Ами, нямам информация, но е много вероятно просто заемащия свободното място да има равен бал с последното момиче от първо класиране.![]()
При условие, че отказалият се човек е само един, то не може да се очаква кой знае какъв спад на минималния бал.
О, да! Моя грешка.
Съвсем изключих, макар че е логично.
Значи може би в крайна сметка просто не се е отказало момичето.
Съвсем изключих, макар че е логично.
Значи може би в крайна сметка просто не се е отказало момичето.
-
madlar
- В началото бе словото
Аз се досетих малко късно,че може да са приели повечко момичета още от самото първо класиране заради еднаквите балове и затова дори и да се е отписало едно момиче от японистиката да са решили щом са запълнили десетте места,че и отгоре, да са ги оставили такава броѝка и второто класиране да не се е състояло.За мое нещастие 
14 момичета сме класирани. Може това да е причината.
Привет и от мен! Следващата година завършвам и главно съм се насочила към кореистика. До сега живеех в заблудата, че матурата по английски е достатъчна за да се кандидатства с тази специалност, но след като се зачетох в тази тема разбрах,че има и конкурсен изпит. Честно казано вече започвам да се отчайвам, защото не съм правила диктовки от 8-ми клас.
Та искам да попитам ориентировъчно колко като минимална оценка трябва да изкарам на изпита за да ме приемат?
Та искам да попитам ориентировъчно колко като минимална оценка трябва да изкарам на изпита за да ме приемат?
- sulfric
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
тази година като гледам балът и с 4 и 50 се влиза но преди 2 години 5,20 беше минимум така че зависи от интелекта на кандидатстващите. Купи си 5те книжки по английски от книжарниците в ректората, помоли някой да ти прави диктовки, а ако имаш повече желание може и на курс от Софийския да отидеш-той се намира близо до НДК. Има 3 етапа този курс , но според мен първият е ненужен , важен е този 2-3 седмици преди изпита - 5 дни е и ще правите изпитите от предишните години - тоест от 2013-назад броиш 5г
А в книжките са подобни тестове, даже по-трудни от реалния изпит.
If I could be any one of the things
in this world that bite
Instead of a dentured ocelot on a leash
I'd rather be a kite
And be tied to the end of your string
and flying in the air, baby, at night
in this world that bite
Instead of a dentured ocelot on a leash
I'd rather be a kite
And be tied to the end of your string
and flying in the air, baby, at night