fak написа: тя така или иначе ше ти се обади, като прочете написаното дотук
Дано да грешиш
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
fak написа: тя така или иначе ше ти се обади, като прочете написаното дотук
Ама изобщо не смея и да си помисля да поставя такава отговорност на негово височество... после ще сме на пост и молитва, а не желая да жертвам менюто си за и без това обреченото му на крах превъзпитание.fak написа:у нас сме решили кой да ходи до магазина и това не съм азMonita написа:някой трябва да НОСИ тея чанти... Бдв не ходя за дрехи, а основно за храна, така че си тежи доста - седмичното пазаруване ми е поне два големи плика.
![]()
![]()
Not that I know of. Ама не ми и дреме - няма нещо, което да съм писала тук по повод на любовния си живот и/или липсата му, което да не съм или да не бих казала на бивш, настоящ или бъдещ. Да четат на воля, знам си границите перфектно. Дори мисля, че съм скучна за столкване. В това отношение (само и единствено в него, като се замисля) самодисциплината ми е близка до съвършенството.fak написа:тъкмо си помислих, че ще се оплачещ, че и тебе те следят и четатТърговецът на кристал написа:...
Mondscreen написа:Сори, че ви се намесвам в готиния разговор, но и аз познавам въпросното момиче и като знам как се разви историята и какво се случва с нея в момента, просто бая се посмях.
Търговецът на кристал написа:Толкова ми е забавно да чета, че сърце не ми дава да ви се скарам.
Тоше, айде кажи си, ако си ти и да приключваме с оффтопика, м?
ама ти много си му набрала ма тоя възрастния..Търговецът на кристал написа:или липсата му...