Второ класиране!!!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
waterfall
В началото бе словото

Re: Второ класиране!!!

Мнение от waterfall »

Kato proverqvam za 2 klasirane ni6to novo ne mi izliza. Pri vas kak e? Samo pri men li e taka ? :(
Monoceros_Mellish
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Monoceros_Mellish »

Хора;няма нищо такова като АВТОМАТИЧНО записване за трето класиране.Току що бях в ректората и трябваше да попълвам отново бланка за класирането.Не знам защо по телефона ми казаха,че се отива автоматично,ако не си приет в по-горна специалност.....Така че,отивайте!!! P.S. Аз съм в ИФ.
Monoceros_Mellish
В началото бе словото

След БЕЗКРАЙНО разкарване в университета от институция в институция,стана ясно,че всичко е автоматично и,че тея от историческия са се "объркали"......
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от nasetoооо »

Оф хайдее някой да кажее вече окончателно ,дали е автоматично или не ако не си избран в по -горна специалност?? ? :evil:
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Monoceros_Mellish написа:Хора;няма нищо такова като АВТОМАТИЧНО записване за трето класиране.Току що бях в ректората и трябваше да попълвам отново бланка за класирането.Не знам защо по телефона ми казаха,че се отива автоматично,ако не си приет в по-горна специалност.....Така че,отивайте!!! P.S. Аз съм в ИФ.

В първо класиране ли си приет/а ?
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
nicolletta
В началото бе словото

Мнение от nicolletta »

Официално от СУ:

От 24 юли до 26 юли 2013 г. новоприетите студенти трябва да потвърдят или да се запишат в избраната специалност.

Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно.

Неприетите от втория етап кандидати участват автоматично в следващия етап на класирането.
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

nicolletta написа:Официално от СУ:

От 24 юли до 26 юли 2013 г. новоприетите студенти трябва да потвърдят или да се запишат в избраната специалност.

Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно.

Неприетите от втория етап кандидати участват автоматично в следващия етап на класирането.
А този последния регламент отнася ли се за хора, които са приети в първо класиране и на второ не са приети?
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

nasetoооо написа:
nicolletta написа:Официално от СУ:

А този последния регламент отнася ли се за хора, които са приети в първо класиране и на второ не са приети?

Не, не се отнася. Само за онези, които досега никъде не са приети и на двете класирания. Другите трябва или да се запишат, или да потвърдят участие в трето класиране, или да кажат "чао" на СУ.
Monoceros_Mellish
В началото бе словото

Хора!!! Днес бях в ректората...всичко е антоматично за 3 класиране,както ви казах с последния си пост.......Говорих с хиляди хора и не трябва да се потвърждава...автоматично става.
Fostataa
В началото бе словото

Мнение от Fostataa »

Признавам, че ме мързи да търся, но искам да знам ако може работното време на биологически факултет и дали след 4 часа ще успея да се запиша за 3то класиране
Аватар
Vill
В началото бе словото
Специалност: Педагогика

Мнение от Vill »

Предполагам работното време си остава 8:30 до 17:30 часа :)
Претендирането, че живеем не ни прави живи ...
Fostataa
В началото бе словото

Мнение от Fostataa »

Някой навит да ме запише за следващо класиране, защото съм в чужбина и не мога както и никой от близките ми...(биологически факултет)
dani_ea
В началото бе словото

Мнение от dani_ea »

Fostataa написа:Някой навит да ме запише за следващо класиране, защото съм в чужбина и не мога както и никой от близките ми...(биологически факултет)
Трябва да направиш нотариално заверено пълномощно на човека, който ще те представлява,както и ксерокопие на личната ти карта, иначе не става. Аз също съм в чужбина и баща ми се занимава със записванията. За да ме потвърди за второ класиране това му бяха искали.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”