Информатика или Информационни системи
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
shefat
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Информатика или Информационни системи
Моля за съвет от хора,който имат наблюдения върху специалносттите-приет съм на първо класиране информатика и не ми достигат 25 стотни за информационни системи и съм пред дилема дали да се записвам за трето класиране или да си запиша информатиката
.Колебанието ми идва оттам,че съм абсолютен новак в програмирането (незнам дали трябва да имаш някакви познания в програмирането за да започнеш да учиш това,но предполагам че е от плюс).Точно това колебание ме кара да погледна и към Информационни системи,където нямам никаква идея за реализация,учебни планове и тем подобни.Така че ще бъда адски благодарен на всеки,който даде съвет,мнение и всякаква помощ. 
- Krasi.Nikolov
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инжинерство
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: Sofia
- Обратна връзка:
Re: Информатика или Информационни системи
Информационни системи е по-добре от информатика. Ако ти се пази мястото аз ти предлагам да изчакаш до 3-то. Ето ти и учебните планове да ги разгледаш
Информатика
Информационни системи.
Разгледай ги и сам си помисли. Иначе относно това, че нямаш познания не е проблем просто трябва повече да учиш и по-малко из студентски град
Информатика
Информационни системи.
Разгледай ги и сам си помисли. Иначе относно това, че нямаш познания не е проблем просто трябва повече да учиш и по-малко из студентски град
Защо Информационни системи да е по-добре от Информатиката?
-
shefat
- В началото бе словото
Разгледах учебните планове,но от страната на един дванадесетокласник това не ми говори нищо.Затова търся мнение от хор,които са минали по този път и могат да обясняват какво се изучава,как,защо и кое според тях е по-доброто и защо.
-
shefat
- В началото бе словото
Айде помагайте и ако може някой да каже как стои въпросът със преместването от една специалност в друга ?
- nikinsetooo
- В началото бе словото
Аз имах шанс да вляза и информационни системи,но в крайна сметка избрах информатика