Здравейте, кандидат-студент съм учавствах в класирането в СУ но имам проблем, записах няколко специалности включително и някои резервни в случай че не бъда приет в желаните от мен специалности но проблема е там че след като бях приет една специалност на първото класиране, не знаех че трябва да потвърдя и чаках за по-подходяща за мен специалност на съответното 2-ро и 3-то класиране, миналата година също учавствах в това класиране но не бях приет на нито едно класиране.
Вчера беше 2-рото класиране и забелязах че пише че не съм потвърдил и не учавствам в следващите класирания, има ли някакъв начин да все още да потвърдя, попитах няколко души и според тях не мога, но просто не мога да загубя надежда, благодаря предварително!
Проблем с потвърждаването след приета специалност
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
mightyisback
- В началото бе словото
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Проблем с потвърждаването след приета специалност
Срокът изтече доста отдавна. И отказът ти от класирането вече е въведен в електронната система. Не знам как си представяш вариант, в който да потвърдиш след толкова много време.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
mightyisback
- В началото бе словото
Re: Проблем с потвърждаването след приета специалност
Благодаря за отговора, просто исках да разбера ако имам някакъв вид алтернатива, благодаря отново.