Да, това последното е важно уточнение, индийд.
Аз да си добавя моето настоящо положение - щастливо необвързана (и нетърсеща връзка в момента). Бях забравила колко е готино да нямаш ангажименти от такова естество (и да можеш да си флиртуваш невинно на воля, без някой да ти трие сол на главата и без да се чувстваш виновен). Тия почивки са много полезни.
Проучване за любовния статус на форонците!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Проучване за любовния статус на форонците!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Невинно.. колко да е невинноТърговецът на кристал написа:... и да можеш да си флиртуваш невинно на воля...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абсолютно невинно и без консумация, честна мускетарска. Няма пострадали, просто си тренирам. Много е приятно. И забавно, и полезно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Интерсно ми е, като си имала кой да ти трие сол на главата, дали това те е спирало или те е мотивирало да няма кой да ти трие сол, което да доведе до това изменение в статуса, в което сега нямаш кой да ти трие сол и да не те спира нищо, или самото триене на сол не е предпоставка да те спре?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нито едното, нито другото, нито третото.
Като си бил болен и се налага да пазиш диета, си знаеш, че има сумати вкусотии по белия свят, но пазиш въпросната диета, защото си абсолютно, напълно и безусловно убеден, че е за твое добро и че ако се наму'аш с каквото ти се яде, после ще ти бъде много лошо и последиците няма да бъдат приятни. Абе, правиш го, защото е за добро и си убеден в това.
Което не пречи после да се напапаш със сладкиши, но трябва ограниченията да са свалени окончателно.
Та не знам дали ме разбра, но не, докато бях във връзка, това не ми е липсвало. Изобщо не усещах отсъствието на този елемент от живота си, защото си имах мъж и може да се каже, че си флиртувах с него. Ама ето, вчера сутринта срещнах един 60+ годишен съсед, усмихнах му се и му направих комплимент за ризата (ми добре му стоеше) - това имам предвид под "невинно". На момента видях как му блесна погледът и човекът наистина се зарадва. Направих го без умисъл, но му усмихнах деня и това ме зарадва и мене: ако бях с бившата си половинка, после щеше да има криви погледи (особено ако стане свидетел на няколко такива случки, а в момента ми е светло на душата и те са се превърнали в ежедневие - чак не мога да се позная какъв сладур съм станала
).
А като знам как общувам с един лекар, с когото се виждахме често тия дни... ми не, нямам му мерак (нито той на мене), но бившият ми би бил особено скандализиран, ако ни чуеше.
Предпоследния път, когато се видяхме, направихме весело на цялата чакалня (щото на момента си влизаме в тона), а мед. сестрата, с която работи той, ме срещна на другия ден и още като ме видя, се разхили. Скандално, скандално...
Като си бил болен и се налага да пазиш диета, си знаеш, че има сумати вкусотии по белия свят, но пазиш въпросната диета, защото си абсолютно, напълно и безусловно убеден, че е за твое добро и че ако се наму'аш с каквото ти се яде, после ще ти бъде много лошо и последиците няма да бъдат приятни. Абе, правиш го, защото е за добро и си убеден в това.
Което не пречи после да се напапаш със сладкиши, но трябва ограниченията да са свалени окончателно.
Та не знам дали ме разбра, но не, докато бях във връзка, това не ми е липсвало. Изобщо не усещах отсъствието на този елемент от живота си, защото си имах мъж и може да се каже, че си флиртувах с него. Ама ето, вчера сутринта срещнах един 60+ годишен съсед, усмихнах му се и му направих комплимент за ризата (ми добре му стоеше) - това имам предвид под "невинно". На момента видях как му блесна погледът и човекът наистина се зарадва. Направих го без умисъл, но му усмихнах деня и това ме зарадва и мене: ако бях с бившата си половинка, после щеше да има криви погледи (особено ако стане свидетел на няколко такива случки, а в момента ми е светло на душата и те са се превърнали в ежедневие - чак не мога да се позная какъв сладур съм станала
А като знам как общувам с един лекар, с когото се виждахме често тия дни... ми не, нямам му мерак (нито той на мене), но бившият ми би бил особено скандализиран, ако ни чуеше.
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз.. реферирах към себе сиТърговецът на кристал написа:Абсолютно невинно и без консумация, честна мускетарска. Няма пострадали, просто си тренирам. Много е приятно. И забавно, и полезно.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.