СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
radostinkata
В началото бе словото
Специалност: istoria
Курс: първи

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от radostinkata »

какво става?
louche
В началото бе словото
Специалност: Биомениджмънт и устойчиво развитие
Обратна връзка:

Мнение от louche »

ИЗЛЕЗНАХААААА! ПРИЕТ СЪММ! УСПЕХ НА ВСИЧКИ
facebook.com/chakov
СУ_БФ-Биомениджмънт и устойчиво развитие *11-*12
Vasil Mitov
В началото бе словото

Мнение от Vasil Mitov »

тази информатика много кофти се задържа високо и двете класирания...дали има шанс да падне на трето повечко?
jakotrouble
В началото бе словото

Мнение от jakotrouble »

Какво става бе хора ?
Тея балове паднаха с по 20 стотни !
Какво става с баловете в ФМИ тая година ... Миналата 2ро класиране миниланите са били 18-19 сега са над 20...
blayte
В началото бе словото

Мнение от blayte »

Интересно....не трябваше ли периода за записване да трае 3 дни? Интересно защо ми дава: "Потвърждаване или записване се извършва от 24 юли до 25 юли 2013 г включително" (Приет съм по първо желание така че няма потвърждаване като опция за мен) Някой колеги, които споделят същите редове във страницата да се намират за потвърждение?
IvayloSK
В началото бе словото
Специалност: Медицина

Мнение от IvayloSK »

blayte написа:Интересно....не трябваше ли периода за записване да трае 3 дни? Интересно защо ми дава: "Потвърждаване или записване се извършва от 24 юли до 25 юли 2013 г включително" (Приет съм по първо желание така че няма потвърждаване като опция за мен) Някой колеги, които споделят същите редове във страницата да се намират за потвърждение?
И на мен ми стана интересно...

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... studentite

Тук пише друго.
Divemaster
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Divemaster »

blayte написа:Интересно....не трябваше ли периода за записване да трае 3 дни? Интересно защо ми дава: "Потвърждаване или записване се извършва от 24 юли до 25 юли 2013 г включително" (Приет съм по първо желание така че няма потвърждаване като опция за мен) Някой колеги, които споделят същите редове във страницата да се намират за потвърждение?

При мен пише това:
Потвърждаване или записване се извършва от 24 юли до 26 юли 2013 г включително !!!
DEEP DOWN YOU WANT THE BEST
IvayloSK
В началото бе словото
Специалност: Медицина

Мнение от IvayloSK »

Divemaster написа:

При мен пише това:
Потвърждаване или записване се извършва от 24 юли до 26 юли 2013 г включително !!!
Вече и при мен е така.
Divemaster
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Divemaster »

А аз да попитам за потвърждаване какво трябва да нося, само дипломата и да попълня молба, че искам да участвам в 3-то класиране ли ?

Мерси предварително :)
DEEP DOWN YOU WANT THE BEST
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Divemaster написа:А аз да попитам за потвърждаване какво трябва да нося, само дипломата и да попълня молба, че искам да участвам в 3-то класиране ли ?

Мерси предварително :)
Да, точно така .. :P
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Аватар
skailer
В началото бе словото
Специалност: Неформално образование

Мнение от skailer »

Какво сдържа комплекта документи и как се попълва, когато си приет, извинявам се за тъпия въпрос ..
Пореден мост зад мен
изгарям го и в пепелта
заравям аз очите си...
Поглеждам сляп назад,
виждам само прах,
там където само преди миг стоял съм
не ще се върна пак.
Аватар
Tarja
В началото бе словото
Специалност: Geography
Обратна връзка:

Мнение от Tarja »

skailer написа:Какво сдържа комплекта документи и как се попълва, когато си приет, извинявам се за тъпия въпрос ..
Съдържа именник , уверение , студентска книжка , лична карта , които трябва да попълниш преди да отидеш да плащаш на касата. Информацията, която се попълва в именника е от общ характер ( адрес, дата на раждане , специалност, номер и дата от диплома за завършено образование, училище и т.н.). Поне такива спомени имам аз :)
There is no religion higher than truth
Аватар
radadaran
В началото бе словото

Мнение от radadaran »

Tarja написа:
skailer написа:Какво сдържа комплекта документи и как се попълва, когато си приет, извинявам се за тъпия въпрос ..
Съдържа именник , уверение , студентска книжка , лична карта , които трябва да попълниш преди да отидеш да плащаш на касата. Информацията, която се попълва в именника е от общ характер ( адрес, дата на раждане , специалност, номер и дата от диплома за завършено образование, училище и т.н.). Поне такива спомени имам аз :)

Дам, така е. За другите също няма нищо особено - пишеш си факултета на няколко места, специалността, ЕГН... разни такива неща са. :D
Като заплащаш в паричния салон ще е нужно да е попълнена само студентската книжка, другите неща ще ти трябват при самото записване.

О, и в именника също така трябваше да се напишат оценките от матурите и състезателния бал.
Ии - да си кажа - задължително си носи три снимки във формат за документи и лепило. (Не, че е фатално, ако не носиш лепило, но току-виж се опитали да ти пробутат някое на невероятната цена от 5лв :) )
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Macklemore написа:
Kotova написа:Aз като ходих да се записвам нито един историк не видях :( (всмисъл специалност история, всички бяха история + нещо)
Иначе жената, която ме записва беше много готина, дори хапнах баница, понеже имаше рожден ден :D Успех на всички чакащи следващото класиране!
Пепел ти на устата. :mrgreen: Аз съм История (редовно), как не си ме зърнала, маймуна 1.90 съм... :/
:D
И аз съм история, но задочно. Имаме фб група https://www.facebook.com/groups/388155887955450/ .
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
gavrilova
В началото бе словото
Специалност: Социална педагогика

Мнение от gavrilova »

Само да ми потвърдите,че правилно съм разбрала.Сега на второ класиране съм приета Социална педагогика ама искам да се пробвам и за горните две желания.Дипломата ми е депозирана във факултета по педагогика за да участвам във второ класиране.Сега за да участвам във трето трябва да отида до ФП,да си взема от там дипломата,да отида до факултета по начална и предучилищна и да си депозирам дипломата там и да попълня молба за участие в трето класиране.
Правилно ли съм разбрала?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”