Минимали балове - второ класиране

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
elikok
В началото бе словото
Курс: първи

Re: Минимали балове - второ класиране

Мнение от elikok »

Жени:

1. Изобразително изкуство редовно 10.53
2. Неформално образование редовно 17.33
3. Специална педагогика редовно 20.16
4. Социални дейности редовно 18.83
5. Арменистика и кавказология редовно 14.58
6. Педагогика редовно 18.52
7. Социална педагогика редовно 20.48
Начертай кръг, а не сърце, около човекът, когото обичаш, защото сърцето може да се счупи, но кръгът продължава вечно...
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Хора, не искам да ви шашкам, но забелязвам, че за всички филологии във ФКНФ баловете не са мръднали и със стотна от първо класиране, което на мен ми се струва абсолютно НЕВЪЗМОЖНО, та имам усещането, че има някаква сериозна грешка за тези специалности. Утре ще проверя какво е положението, а сега просто ви информирам, че нещо не е наред... май, според мен.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
Steinn
В началото бе словото
Специалност: Социология
Курс: четвърти

Мнение от Steinn »

В този ред на мисли...някой добър човек би ли споделил баловете (мъже) за Румънска/Славянска филологии и Арменистика и Кавказология?
Því örlög hvers manns gefa lit sinn og hljóm sinn hans verki.
Natalchetoоooo
В началото бе словото
Специалност: география
Курс: кандидат-студент

Мнение от Natalchetoоooo »

Жени второ класиране

Архивистика и документалистика редовно 20.19
Българска филология задочно 21.05
Българска филология редовно 21.87
Библиотечно-информационни науки задочно 22.03
Библиотечно-информационни науки редовно 21.90
География задочно 19.12
География редовно 17.56
Геология редовно 16.63
Психология редовно 27.00
Славянска филология редовно 20.45
Специална педагогика задочно 20.04
География и биология редовно 18.68
История и география редовно 21.45
Културология редовно 25.46
Физическо възпитание и спорт редовно 18.24
Логопедия редовно 21.45
Неформално образование редовно 17.33
Педагогика редовно 18.52
Предучилищна и начална училищна педагогика редовно 21.28
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

although написа:Хора, не искам да ви шашкам, но забелязвам, че за всички филологии във ФКНФ баловете не са мръднали и със стотна от първо класиране, което на мен ми се струва абсолютно НЕВЪЗМОЖНО, та имам усещането, че има някаква сериозна грешка за тези специалности. Утре ще проверя какво е положението, а сега просто ви информирам, че нещо не е наред... май, според мен.
Аз току що проверих балът на 8 специалности от ФКНФ, и не е паднал на 2-ро класиране...Дали наистина е възможно...
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Аватар
radadaran
В началото бе словото

Мнение от radadaran »

Всичко е възможно... особено тук. :lol:
Аватар
Munetsuki
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от Munetsuki »

although написа:Хора, не искам да ви шашкам, но забелязвам, че за всички филологии във ФКНФ баловете не са мръднали и със стотна от първо класиране, което на мен ми се струва абсолютно НЕВЪЗМОЖНО, та имам усещането, че има някаква сериозна грешка за тези специалности. Утре ще проверя какво е положението, а сега просто ви информирам, че нещо не е наред... май, според мен.
Ъм... и за японистиката и китаистиката не е мръднал О_о Ще бъде супер тъпо ако наистина има грешка и се запиша психология вместо японистика...
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Munetsuki написа:
Ъм... и за японистиката и китаистиката не е мръднал О_о Ще бъде супер тъпо ако наистина има грешка и се запиша психология вместо японистика...
Тъпо ще е. Не знам къде трябва да попитаме. Аз утре ще ходя до СУ. Но пък си мисля, че няма как да са допуснали такава голяма грешка. Ще стане мазало ако е така......
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Аватар
Munetsuki
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от Munetsuki »

Bebsy написа:
Munetsuki написа:
Тъпо ще е. Не знам къде трябва да попитаме. Аз утре ще ходя до СУ. Но пък си мисля, че няма как да са допуснали такава голяма грешка. Ще стане мазало ако е така......
Ами то и аз ще ходя утре до СУ... Ще попитам там. Ако наистина е така и има грешка... направо не ми се мисли.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Толкова ли е трудно да се приеме,че не сме чак толкова тъп випуск? :mrgreen:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
DesertLilly
В началото бе словото

Мнение от DesertLilly »

Жени

Арабистика 17.34
Иранистика 9.63
Тюркология 9.81
Френска филология 10.35

За другите филологии не знам, но френска е паднала здраво.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Това е официалната статия на СУ, по повод второто класиране - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... niversitet - в нея ясно пише, кои са специалностите, които са със запълнени места, като това е едно на ръка. Второ, не мога да повярвам, че всички специалности във ФКНФ са приели необходимите им бройки, особено като има такива измежду тях, като Арменистика и Кавказология, Иранистика, Тюркология и т.н., все специалности, които не са от най-желаните, без да ги подценявам по никакъв начин, разбира се. И трето, става дума за много хора, ама за наистина много, които да са се записали - в петък си говорих с инспекторките на отдел "Студенти" на ФКНФ и те изрично ми казаха, че има незаписали се студенти. Ето защо утре отново ще говоря с тях, за да разбера какво се случва, но такова нещо никога не е било и работата сериозно ми намирисва.

PS. Явно единствено на Френска е мръднал балът, защото сравних баловете на една камара специалности и за мъже, и за жени...
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Аватар
desiinkaa
В началото бе словото

Мнение от desiinkaa »

ХОРА, НЕ ЗНАМ ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩОМ НЕ Е МРЪДНАЛ МИНИМАЛНИЯТ БАЛ В ДАДЕНА СПЕЦИАЛНОСТ ЗНАЧИ ВСИЧКИ СВОБОДНИ МЕСТА СА ЗАЕТИ!!! ПРОВЕРЕТЕ И ВИЖТЕ, ЧЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НА СЛАВЯНСКА ФИЛОЛОГИЯ НЕ Е МРЪДНАЛА И С 1 СТОТНА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ КЛАСИРАНИЯ, НО НА ДОПЪЛНИТЕЛНИЯТ ПРИЕМ ИМАШЕ ДОСТА СВОБОДНИ МЕСТА... НАДЯВАМ СЕ АЗ ДА БЪРКА И ДА Е СТАНАЛА ГРЕШКА, НО ВИ КАЗВАМ КАК БЕШЕ МИНАЛАТА ГОДИНА...
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Та вже й шукати перестала,
Умерла, плачучи. Давно
Не чуть нікого, де ти гралась,
Собака десь помандрувала,
І в хаті вибито вікно.

Тарас Шевченко
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

sanjageorgieva написа:ЖЕНИ

Тюркология 9.81

?????!!!!! о.0

едит: Иранистика 9.63

Не че ме мързи да сметна, ама с двойки ли се влиза? ХД
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

С две не, ама виж как с тройки се става студент в СУ... смешно и същевременно - жалко...
desiinkaa написа:ХОРА, НЕ ЗНАМ ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩОМ НЕ Е МРЪДНАЛ МИНИМАЛНИЯТ БАЛ В ДАДЕНА СПЕЦИАЛНОСТ ЗНАЧИ ВСИЧКИ СВОБОДНИ МЕСТА СА ЗАЕТИ!!! ПРОВЕРЕТЕ И ВИЖТЕ, ЧЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НА СЛАВЯНСКА ФИЛОЛОГИЯ НЕ Е МРЪДНАЛА И С 1 СТОТНА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ КЛАСИРАНИЯ, НО НА ДОПЪЛНИТЕЛНИЯТ ПРИЕМ ИМАШЕ ДОСТА СВОБОДНИ МЕСТА... НАДЯВАМ СЕ АЗ ДА БЪРКА И ДА Е СТАНАЛА ГРЕШКА, НО ВИ КАЗВАМ КАК БЕШЕ МИНАЛАТА ГОДИНА...
Не искам да бъда груб, но разкарай, моля те, caps lock-а!!!

Тук не става дума само за една специалност, а за почти всичките в един от най-големите факултети в СУ... ето защо ми се струва крайно подозрително това. Колкото до миналогодишния бал на Славянска филология, нали се сещаш, че хора се отказват постоянно, да, може и да е била запълнена първоначално специалността, но в последствие записалите се да са решили да ходят да учат в чужбина или някъде другаде в България, връща им се 90% от семестриалната такса и се освобождават места, които впоследствие биват пуснати на допълнителното класиране... струва ли ти се логично това обяснение?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”