Трето класиране

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

asdfghjklkjhgfdsa
В началото бе словото

Трето класиране

Мнение от asdfghjklkjhgfdsa »

Потвърдила съм,че желая да участвам в следващите класирания след първото, приета съм второ желание, но желая да се пробвам и за първо. Каква е процедурата? Трябва ли да ходя в предишния факултет?
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Re: Трето класиране

Мнение от Bebsy »

Трябва да си вземеш дипломата от мястото на което си я депозирал на 1-во класиране, и да я депозираш там където са те приели на 2-ро и да подадеш отново молба. Успех на 3-то класирне!
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
asdfghjklkjhgfdsa
В началото бе словото

Мнение от asdfghjklkjhgfdsa »

Благодаря!
sabahcheto
В началото бе словото

Мнение от sabahcheto »

След като на първо и второ класиране не са ме приели нищо, автоматично ли участвам в трето или трябва да се запиша отново, не ми е ясно много..
Аватар
Gerriie_
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Gerriie_ »

sabahcheto написа:След като на първо и второ класиране не са ме приели нищо, автоматично ли участвам в трето или трябва да се запиша отново, не ми е ясно много..
Да, автоматично се класираш за трето класиране :)
traiki
В началото бе словото

Мнение от traiki »

Кога излиза 3то класиране?
Аватар
Nasecomix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nasecomix »

^ 30 юли.
Записването е от 31 юли до 2 август.
Успех!
ТониS
В началото бе словото

Мнение от ТониS »

Здравейте понеже гледам че има тема за 3-то класиране ще питам тук, вярно ли е че третото класиране е отделно от другите две тоест ако съм приет в някаква специалност да кажем от първо класиране и сега ако се запиша за трето първите две класирания отпадат и съответно и местото на което съм приет от първо класиране също отпада?
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

До колкото разбрах, ако си приет и потвърдил на 1-во класиране, участваш във второ и можеш да потвърдиш това което си приет на 2-ро като си депозираш дипломатав съответният факултет , като вървиш само напред в класирането, т.е. губиш си мястото на което си депозирал дипломата , ако те приемат друга, по-желана (т.е. по-предна) специалност. Като ако на второ те приемат нещо друго(различно от 1-во класиране) трябва там да си депозираш дипломата, ако искаш да участваш в 3-то. Демек няма да си си загубил мястото, ще го загубиш само ако те приемат по-желана специалност. Това което не разбрах е дали трябва да се пише молба за участие в 3-то класиране.....Но, като цяло не мисля че са отделни. Това е което аз разбрах, когато попитах какво точно се прави и как стоят нещата в историческият факултет. Ако някой има друга информация да пише.
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... studentite
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 68&t=12353
Прочети тези теми, ще ти отговорят на всички въпроси! Успех! :)
Stephen King
dani_ea
В началото бе словото

Мнение от dani_ea »

На мен страницата с баловете и класиранията ми стои непроменена, с изключение на едно потвърдил от страни на специалността, която съм приета на 1 класиране. Няма надпис 2 етап на класиране, няма промяна в мин бал на нито една от специалностите. Нормално ли е това? И при вас ли е така?
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

dani_ea написа:На мен страницата с баловете и класиранията ми стои непроменена, с изключение на едно потвърдил от страни на специалността, която съм приета на 1 класиране. Няма надпис 2 етап на класиране, няма промяна в мин бал на нито една от специалностите. Нормално ли е това? И при вас ли е така?
И при мен е така.
Stephen King
Аватар
Nelly_
В началото бе словото

Мнение от Nelly_ »

И при мен също е тaкa..
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

С разликата, че отдолу пише "Записване се извършва от 24 юли до 26 юли 2013 г включително, в сектор "Студенти" на Исторически факултет." Преди пишеше другите дати. Така е при доста хора. Мен не ме приеха друга специалност при
2-ро класиране, останах си със спец.от 1-во. Ако и при вас е така, това обяснява нещата.
Stephen King
dani_ea
В началото бе словото

Мнение от dani_ea »

Bebsy написа:С разликата, че отдолу пише "Записване се извършва от 24 юли до 26 юли 2013 г включително, в сектор "Студенти" на Исторически факултет." Преди пишеше другите дати. Така е при доста хора. Мен не ме приеха друга специалност при
2-ро класиране, останах си със спец.от 1-во. Ако и при вас е така, това обяснява нещата.
Същото е и при мен :( а при минималните балове има ли промяна? При мен, не.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”