[КСК 2013] Философия
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2013] Философия
Е, 20? Аз с 27 се притеснявам.. ти ме уби. 
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е, освен ако няма някаква магическа инвазия на гениални философи. Но едва ли. Благодаря!
Само да не се окаже, че ще си я уча сама тази специалност като гледам колко ентусиасти има....
Само да не се окаже, че ще си я уча сама тази специалност като гледам колко ентусиасти има....
Споко, ставаме две.Nasecomix написа:..Само да не се окаже, че ще си я уча сама тази специалност като гледам колко ентусиасти има....
Съмнявам се да си единствена;все пак последните години беше една от силно желаещите се специалности.Но минималния бал по последни сведения е:
ЖЕНИ
Философски факултет
Философия 24.79
така че, после ще ме черпиш по една бира,като разбереш,че си приета, и че няма да си сама :Д
ЖЕНИ
Философски факултет
Философия 24.79
така че, после ще ме черпиш по една бира,като разбереш,че си приета, и че няма да си сама :Д
-
liquid_night
- В началото бе словото
Според вас има ли шанс балът за философия редовно (жени) да падне с 33 стотни?
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
^ Голям е шансът.
-
Monoceros_Mellish
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Хелооу, философи и философки! ^_^
Приеха ме история и философия, но давам цялата си душа, за да ме приемат философия и чакам 2ро класиране...знам,че няма как да знаете със сигурност,но според вас, дали с бал близо 23 ще успея? ...Като ви видях групата във фейсбук, още повече се депресирах ;д ... толкова много искам да успея, пфу...
Приеха ме история и философия, но давам цялата си душа, за да ме приемат философия и чакам 2ро класиране...знам,че няма как да знаете със сигурност,но според вас, дали с бал близо 23 ще успея? ...Като ви видях групата във фейсбук, още повече се депресирах ;д ... толкова много искам да успея, пфу...
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Има хора, които са приети философия и чакат второ класиране за по-горно желание, така че надявай се да ги огрее, за да се освободят места. Успех!
Кофти е, че хора като теб, които наистина искат силно определена специалност, не са приети, а други, които просто са я записали, за да учат нещо, запълват бройки..
Затова мисля че мотивационното писмо трябва да се въведе като компонент при приема..
Твоята специалност също е хубава, а и винаги има вратички да се преместиш или кандидатстваш наново.
Кофти е, че хора като теб, които наистина искат силно определена специалност, не са приети, а други, които просто са я записали, за да учат нещо, запълват бройки..
Затова мисля че мотивационното писмо трябва да се въведе като компонент при приема..
Твоята специалност също е хубава, а и винаги има вратички да се преместиш или кандидатстваш наново.
-
liquid_night
- В началото бе словото
приета съм и утре отивам да се запиша..:}
сиреч - здравейте, колеги! (макар че тази формалност - "колеги" , звучи ужасно, хаха)
сиреч - здравейте, колеги! (макар че тази формалност - "колеги" , звучи ужасно, хаха)
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Джойна ли се при нас във фб?
Честито иначе! :3
Честито иначе! :3
-
liquid_night
- В началото бе словото
хаха, да, даже току що ти отговорих на friend request-a:)