[КСК 2013] Румънска филология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Румънска филология
Аз за момента си оставам с историята. Ще чакам 3-то класиране, но мисля че няма никакъв смисъл...
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Stephen King
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако балът не е паднал между първо и второ класиране, това значи, че всички места са заети още на първо. Какво точно чакаш на трето?
И - без да съм сигурна, проверете си - на трето не отиват ли само онези, които не са приети нищо на първите две?
И - без да съм сигурна, проверете си - на трето не отиват ли само онези, които не са приети нищо на първите две?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Май не.
Ами чаках и друга спец., освен румънска. Но в края на крайщата се оказа че ще се наложи да уча задочно, за да мога да работя, така че си оставам история.
Успех на всички
Ами чаках и друга спец., освен румънска. Но в края на крайщата се оказа че ще се наложи да уча задочно, за да мога да работя, така че си оставам история.
Успех на всички
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Stephen King
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Не е възможно да не е мръднал балът и с една стотна, просто не е възможно, защото лично инспекторките ми казаха (в петък, в 17:10 часа), че три момичета не са се записали и каквото ще да става, балът трябва да падне заради тях, а това, което се е случило, е крайно странно и утре като отида в Ректората ще разбера какво, как и защо.
Иначе, из правилника за прием: "Чл. 36. ... Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно", така че трето не е само за некласираните от първите две, ами и за тези, които след второ са потвърдили желанието си да участват в него. : ))
Иначе, из правилника за прием: "Чл. 36. ... Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно", така че трето не е само за некласираните от първите две, ами и за тези, които след второ са потвърдили желанието си да участват в него. : ))
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
И аз така разбрах!Иначе, из правилника за прием: "Чл. 36. ... Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно", така че трето не е само за некласираните от първите две, ами и за тези, които след второ са потвърдили желанието си да участват в него. : ))
Но за румънската не е паднал балът, което и мен ме учуди.
Stephen King
Stephen King
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Да, балът и аз го гледах – не е паднал.
пак е 15.00. 
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
-
man_ia
- В началото бе словото
- Специалност: Румънска филология
- Адрес в галерията на СУ: -
Здравейте, и аз съм с Румънска филология, беше ми първо желание. 
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Честито за избора и за приема. Няма да съжаляваш, но и няма да те лъжа - както си има позитивите тази специалност, така си има и негативите, но общо взето първите надделяват. Заповядай в официалната група на факултета ни във ФБ - https://www.facebook.com/groups/348076635252836/ - в нея поставаме всякаква важна информация за вашето следване... от датите за изпитите и поправките, през обяви за работи и стажове, та до инициативи на Студентския съвет и Факултетния студентски съвет... даже има едно момиче, което също е прието РФ и си издирваше новите колеги. : ))
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Туй момиче ще да съм АЗ! Ха-ха. Здрасти!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- krisgonev
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Привет и от мен..Аз също съм специалност Румънска филология за,което съм ненормално щастлив : )
Първото ми желание на първо класиране
Първото ми желание на първо класиране
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Хехх супер! Ще ти пиша ЛС!
- krisgonev
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
https://www.facebook.com/groups/1411137729100045/ Ето и групата за РФ---2013-2017 : )