Второ класиране!!!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
desiinkaa
В началото бе словото
Курс: първи

Re: Второ класиране!!!

Мнение от desiinkaa »

Ще чакам трето!!!
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Та вже й шукати перестала,
Умерла, плачучи. Давно
Не чуть нікого, де ти гралась,
Собака десь помандрувала,
І в хаті вибито вікно.

Тарас Шевченко
anetaivaylovam
В началото бе словото

Мнение от anetaivaylovam »

А комплекта с документи от ректората ли трябва да си го взема или в съответните факултети има ?
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

На 3-то класиране участвате единствено ако не сте приети нищо на 1во и 2ро класиране. Съжалявам.
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
nikinsetooo
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от nikinsetooo »

Отрязаха ме :( Дори не успях да се мръдна нагоре :Cherna_11:
Аватар
sanjageorgieva
В началото бе словото

Мнение от sanjageorgieva »

На мен леличката във факултета ми каза, че ако не са ме приели това, което искам на второ класиране автоматично минавам и се боря на трето...
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Хммм, на мен пък ми казаха от Историческият, че ако са ме приели нещо друго на второ класиране, трябва да си взема дипломата и да я депозирам на другото място, а за молби и други работи не помня какво ми каза. Т.е. мога да участвам в 3-то.
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Monoceros_Mellish
В началото бе словото

Мнение от Monoceros_Mellish »

cvetutyy написа:На 3-то класиране участвате единствено ако не сте приети нищо на 1во и 2ро класиране. Съжалявам.
Не е вярно, не обърквай хората. Къде си го видяла това?
Ruby Rose
В началото бе словото

Мнение от Ruby Rose »

Ако не сте се мръднали нагоре във второ класиране, участвате автоматично в трето, на мен така ми казаха.
Не мога да повярвам, че бала за Туризъм в паднал с 2 стотни....
Lina__
От дъжд на вятър

Мнение от Lina__ »

"Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 24 до 26 юли 2013 г. вкл.

Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно.

Чл. 37. Третият етап на класирането се обявява на 30 юли. Срок за записване – от 31 юли до 2 август 2013 г. вкл. Резултатите от това класиране са окончателни."

Успех! :wink:
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Успех на всички! :)
Аз обаче съм до тук, оставам си история :bounce:
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

Monoceros_Mellish написа:
cvetutyy написа:На 3-то класиране участвате единствено ако не сте приети нищо на 1во и 2ро класиране. Съжалявам.
Искрено се извинявам.. просто цял живот са ми го набивали в главата и аз никога не съм се съмнявала, докато не влязох да проверя :? :lol:
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Някой знае ли случайно ,дали сега пак трябва да хода до ректората,защото ме приеха в първо класиране и подадох молба да продължа само след първо класирание и сега на второ не са ме приели, и ще чакам трето.Трябва ли да подавам пак молба ?
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Monoceros_Mellish
В началото бе словото

cvetutyy написа:
Monoceros_Mellish написа:
Искрено се извинявам.. просто цял живот са ми го набивали в главата и аз никога не съм се съмнявала, докато не влязох да проверя :? :lol:
Няма проблем, всеки прави грешки! ^^
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

На мен това ми изписва в кафявото поле,тъй като аз вече се записах на 1-во класиране!

"Специалности, за които кандидатът има ненулев бал и са посочени на по-предно място в състезателния картон от тази, в която се е записал.
Не се състезава при следващи класирания!"

Нищо не ми говори това и защо са го написали.На вас така ли ви пише?
Monoceros_Mellish
В началото бе словото

nasetoооо написа:Някой знае ли случайно ,дали сега пак трябва да хода до ректората,защото ме приеха в първо класиране и подадох молба да продължа само след първо класирание и сега на второ не са ме приели, и ще чакам трето.Трябва ли да подавам пак молба ?
Звъннах на софийския, и ми казаха, че това няма никакво значение, участваме автоматично на трето класиране.Аз съм в същото положение като теб, така че, спокойно. За каква специалност се бориш? Стискам палци!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”