[КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
итънъ
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика

Мнение от итънъ »

Приета кореистика :D
Аватар
Keit-sama
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Keit-sama »

едно прието момиче японистика се отказва, така че ще има второ класиране за японистиката :)
Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки..
Аватар
Fin_Paulux
В началото бе словото

Мнение от Fin_Paulux »

Колеги, добре дошли!
За тези, които очакват второ класиране - успех, дано всеки влезе където иска.
А за бъдещите китаисти: лятото хубаво си починете, септември ви чака уводен курс. (:
Ignorance may be bliss,but knowledge is power ღ
Изображение
Or something...
Аватар
purplechan
В началото бе словото

Мнение от purplechan »

Японисти, заповядайте ^_^
https://www.facebook.com/groups/489275271153936
Японистика, I курс
Аватар
Munetsuki
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от Munetsuki »

Keit-sama написа:едно прието момиче японистика се отказва, така че ще има второ класиране за японистиката :)
А за момчета имаш ли информация? Аз не съм виждал други да пишат тук, нито във фейсбук и са ми малко мистериозни...
Аватар
SavageRoxtaR
В началото бе словото

Мнение от SavageRoxtaR »

Munetsuki написа:
Keit-sama написа:едно прието момиче японистика се отказва, така че ще има второ класиране за японистиката :)
А за момчета имаш ли информация? Аз не съм виждал други да пишат тук, нито във фейсбук и са ми малко мистериозни...

Ми .. първо да кажа.. "Здравейте!" на колегите.. аз съм приет японистика и нямам никакво намерение да се отказвам :brilsmurf: за твое съжаление няма аз да съм този, който ще освобождава.. ако ще има такъв.. :?
There's no right or wrong in this world, there's just a more popular point of view.
Аватар
Munetsuki
В началото бе словото

Мнение от Munetsuki »

SavageRoxtaR написа:
Munetsuki написа:

Ми .. първо да кажа.. "Здравейте!" на колегите.. аз съм приет японистика и нямам никакво намерение да се отказвам :brilsmurf: за твое съжаление няма аз да съм този, който ще освобождава.. ако ще има такъв.. :?
Уааа, най-после друго момче японист. Ами какво да ти кажа... пожелавам ти успех с тази специалност. Само те моля да не бъдеш като повечето, които се отказват на втората година... ще е супер тъпо да съм отместен заради такива хора :(
Аватар
SavageRoxtaR
В началото бе словото

Мнение от SavageRoxtaR »

Munetsuki написа:
SavageRoxtaR написа:
Munetsuki написа:

Уааа, най-после друго момче японист. Ами какво да ти кажа... пожелавам ти успех с тази специалност. Само те моля да не бъдеш като повечето, които се отказват на втората година... ще е супер тъпо да съм отместен заради такива хора :(
Aко има едно нещо, на което учат аниметата то това е, да не се отказваш колкото и да е трудно :D така че .. NEVER ! до последно ще се мъча и nanto ka naru ! :D
There's no right or wrong in this world, there's just a more popular point of view.
Аватар
Munetsuki
В началото бе словото

Мнение от Munetsuki »

SavageRoxtaR написа:Aко има едно нещо, на което учат аниметата то това е, да не се отказваш колкото и да е трудно :D така че .. NEVER ! до последно ще се мъча и nanto ka naru ! :D
Хахаха, да, точно! :cheers:
madlar
В началото бе словото
Специалност: Английска фиология

Мнение от madlar »

С риск да си разваля настроението дни преди резултата - Какъв ти е бала ? :shaking2:
И аз като теб чакам за второто класиране.Или съм подразбрала грешно и си вече приета,на което силно се надявам! :)
bob_kira
В началото бе словото
Специалност: Китаистика

Мнение от bob_kira »

Честито на приетите. Съветвам ви да ходите редовно на лекциите и да взимате участие, защото това е много важно. Също така наскоро завършилите училище да не си мислят, че ще са студенти в пълния смисъл - училището продължава, все едно сте в езикова гимназия, само че сте в университет. Колкото до новите китаисти - починете си добре това лято и работете здраво през годината, иначе може и семестъра да не завършите. (Не ви плаша, просто съм обективен...)

ПП: Специален поздрав за новите момчета в Китаистика ;)
Изображение

ПП2: Дано все пак не е така, че жените тотално ще изтрещят.
Аватар
Munetsuki
В началото бе словото

Мнение от Munetsuki »

На второ класиране балът за японистиката не мръдна, но пък ме приеха психология, за което съм щастлив. Пожелавам успех на всички от тази тема, приети в някоя "-истика" :cheers:
madlar
В началото бе словото

Мнение от madlar »

Някоѝ от вас знае ли за момичето,което щяло да се отказва от японистиката.Да не би да чака за третото класиране ...
Аватар
radadaran
В началото бе словото

Мнение от radadaran »

Ами, нямам информация, но е много вероятно просто заемащия свободното място да има равен бал с последното момиче от първо класиране. :?
При условие, че отказалият се човек е само един, то не може да се очаква кой знае какъв спад на минималния бал.
madlar
В началото бе словото

Мнение от madlar »

Съжалявам за повечкото предстоящи въпроси...Но заради насъбраните емоции ,наѝ-вече ядове, ми трябват отговори а не знам към кого да се обърна.
Ако някоѝ знае моля да помогне.Има ли шанс при попълването на заявлението да не съм успяла да се запиша за второто класиране а да съм потвардила само мястото си от първия етап?
Не знам дали така трябва да е ,но на мен нищо не ми излиза за втори етап класиране в Кандидатстудентска кампания 2013 , а само че съм потвардила за първи етап.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”