Whitesnake в Каварна (от 15.07.2006 г.)
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Whitesnake в Каварна (от 15.07.2006 г.)
Абе къде се продават билети за Уайтснейк освен по нета?
По последни сведения - Уайтснейк, 26 юли на стадион Калиакра в Каварна, от 20:00 ч. , билетите са по 30 лв.
По последни сведения - Уайтснейк, 26 юли на стадион Калиакра в Каварна, от 20:00 ч. , билетите са по 30 лв.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
Аз се отказах, че ако отида сега до Каварна, ще мина и през Бургас, щото за два дни не ми се разкарва до морето, което значи, че няма да ми останат пари за ходенето по морето в края на Август, което съм запланувал...Ice_Spirit написа:Някой друг ще ходи ли на концерта освен вас двамата?
Може ли само в Каварна да правят концертите, егаси.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Радвай се, че поне някои хора са се заели от сърце и успешно си вършат работата по организирането да има подобни концертиVaskes написа:Може ли само в Каварна да правят концертите, егаси.
Аз се чудя как Бойкo Борисов още не е направил един метъл фестивал Trash till Death в името на боклука на София, ама явно не се е сетил
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
То траш не идва от английската дума за боклук, защото се пише thrash, но това са подробности
Разбира се, че е хубаво, че има хора, които организират такива концерти.. Но ако концертът е в София (или хайде и Пловдив, да не кажете, че казвам София само защото съм оттам
), посещаемостта ще е много по-голямата отколкото в Каварна. Или пък за Стара Загора, където не знам откъде им хрумна да направят концерта на Scorpions. На който аз все пак отидох, но те взеха, че го отмениха. И все пак лошият избор на място се оказа показателен - на концерта имаше не повече от 1500-2000 души (вътре бяха 700-800, доколкото разбрах отвън е имало още толкова). Което за група като Scorpions е срамно. А колкото по-голяма е посещаемостта - толкова по-добре за промоутърите, за групата и за феновете.
Разбира се, че е хубаво, че има хора, които организират такива концерти.. Но ако концертът е в София (или хайде и Пловдив, да не кажете, че казвам София само защото съм оттам
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Да, но фестът на Бойко ще се казва така по обясними причиниVaskes написа:То траш не идва от английската дума за боклук, защото се пише thrash, но това са подробности![]()
Мм, не знам за посещаемостта, според мен е хубаво да се правят концертите в различни части на страната, Стара Загора, Ловеч, Несебър, Варна, Каварна, Пловдив, сега и кметът на Русе се е зарекъл..
Далече ми е Каварна, но принципът да не са само в София ми харесва.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка: