Да де, той с оглед именно на Мърфи го каза това за дебелия световен шампион Магуайър. Ама и той се беше окръглил така, че очите му бяха станали на цепки по едно време. Сега определено е поотслабнал (Стивън имам предвид).
А Мърфи наживо в София изглеждаше доста по-слаб, отколкото на екрана. Не е фиданка, но не е чак прасето, което беше. Той беше отслабнал с разни диети, после след развода май пак качи, но наживо изглежда доста по-слаб.
Снукър 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Снукър 2009/2010
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Снукър 2009/2010
Стига бе, Ем Джей би Селби!
Не мога да кажа, че съм недоволна, просто очаквах друго развитие на мача до последния момент.
Супер. Айде сега мойте любимци да се стягат, Али Картър да оздравява и вече да почват турнирите на Острова.
Супер. Айде сега мойте любимци да се стягат, Али Картър да оздравява и вече да почват турнирите на Острова.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември