Снукър 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Снукър 2009/2010

Мнение от Търговецът на кристал »

Да де, той с оглед именно на Мърфи го каза това за дебелия световен шампион Магуайър. Ама и той се беше окръглил така, че очите му бяха станали на цепки по едно време. Сега определено е поотслабнал (Стивън имам предвид).
А Мърфи наживо в София изглеждаше доста по-слаб, отколкото на екрана. Не е фиданка, но не е чак прасето, което беше. Той беше отслабнал с разни диети, после след развода май пак качи, но наживо изглежда доста по-слаб.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Стига бе, Ем Джей би Селби! :o Не мога да кажа, че съм недоволна, просто очаквах друго развитие на мача до последния момент.
Супер. Айде сега мойте любимци да се стягат, Али Картър да оздравява и вече да почват турнирите на Острова.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

:shock:
The more you want, the easier you are to exploit
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”