Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
asdfghjklkjhgfdsa
- В началото бе словото
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Депозирах си дипломата за второ класиране. Ако съм приета в по-горна желана специалност, ще трябва ли да ходя до предишния факултет за дипломата си?
-
gunners
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
От 01.09.2013 до 10.09.2013 трябва да подадеш заявлението в сайта, а на 19.09.2013 излизат резултатите.Becko написа:Някой може ли да ми каже как стоят нещата с общежитията? Единственото, което ми казаха е, че онлайн става и да не изпускам сроковете, а дори не ми казаха за какви срокове говорим
-
aztuk
- В началото бе словото
- Специалност: a
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: sd
Някой знае ли колко свободни места са останали в специалностите след записването за първо класиране?
-
traiki
- В началото бе словото
+1 за първия въпрос и имам друг въпрос, относно класиранията - възможно ли, е да си запазиш място в дадена специалност и да кандидатстваш за друга на трето класиране?
asdfghjklkjhgfdsa написа:Депозирах си дипломата за второ класиране. Ако съм приета в по-горна желана специалност, ще трябва ли да ходя до предишния факултет за дипломата си?
Да, ще трябва да си вземеш дипломата, тъй като ще трябва да я предоставиш когато отидеш да се запишеш.
Възможно е, стига на трето класиране да чакаш за по-горна специалност от тази, в която са те приели сега.traiki написа:+1 за първия въпрос и имам друг въпрос, относно класиранията - възможно ли, е да си запазиш място в дадена специалност и да кандидатстваш за друга на трето класиране?
- niki_mitev
- В началото бе словото
Ако съм депозирал диплома след първо класиране, но не съм се качил нагоре в списъка с желанията, трябва ли пак да подавам молба за трето класиране? (Става въпрос за ФМИ) 
Надежден Случай написа:дори да си приет пак същата специалност,трябва да подадеш молба за участие на трето класиране.
Доколкото разбирам от това - ще трябва пак да подаваш молба.
Приет съм на 1во класиране една специалност, на 2ро класиране бях приет друга, но искам да продължа за по-предна специалност на 3то класиране. Ще си изгубя ли мястото от 2ро класиране, ако потвърдя за 3то?
-
traiki
- В началото бе словото
Това със запазването на местата, е доста кофти от една страна за останалите кандидати, които не са класирани, но както и да е...след като не съм приет в нито една специалност, не трябва да подавам молба за 3то?
traiki написа:Това със запазването на местата, е доста кофти от една страна за останалите кандидати, които не са класирани, но както и да е...след като не съм приет в нито една специалност, не трябва да подавам молба за 3то?
Щом не си приет в нито една, значи не - продължаваш автоматично.
Успех!
Къде трябва да се плати таксата - в ректората или в съответния факултет? И вярно ли е,че се плаща само семестриалната(половината)?
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
В Ректората. Плащаш само за 1-вия семестър.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Зависи в кой факултет си - ако има каса в твоя факултет - можеш да платиш там (ФМИ например). Ако не - в Паричен сало в Ректората в Северот крило на последния етаж. Плащаш 1/2 от цялата такса.
Кога става записването за спорт ?
- ninchetooo
- Пишете, о, братя
- Специалност: история
- Курс: втори
В началото на октомври, като започне годината.