[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- niki_mitev
- В началото бе словото
Re: [КСК 2013] Математика
Носете си 4 снимки на записването, били се объркали нещо... 
И аз чакам за второ класиране за ИС.
- georgidimov
- В началото бе словото
- Специалност: ..
- Курс: кандидат-студент
Нещо така и не видях колеги от ИС, както тук, така и във фейсбук. А някой да знае нещо за група? 
ето един от бъдещите ми колегиgeorgidimov написа:Нещо така и не видях колеги от ИС, както тук, така и във фейсбук. А някой да знае нещо за група?
-
stefi.stoyanova
- В началото бе словото
някой добър човек да направи групаmariqqq написа:ето един от бъдещите ми колегиgeorgidimov написа:Нещо така и не видях колеги от ИС, както тук, така и във фейсбук. А някой да знае нещо за група?
- georgidimov
- В началото бе словото
- Специалност: ..
Въпреки че се надявах някой друг да я - направи ще я направя аз (не че съм добър човек) :дstefi.stoyanova написа:някой добър човек да направи групаmariqqq написа:ето един от бъдещите ми колегиgeorgidimov написа:Нещо така и не видях колеги от ИС, както тук, така и във фейсбук. А някой да знае нещо за група?
https://www.facebook.com/groups/595523247154552/ - нападайте, ИС!
Последно промяна от georgidimov на 19 Юли 2013, 16:54, променено общо 2 пъти.
-
jr-
- В началото бе словото
- Специалност: -
И аз успях да се запиша вчера. Ще се видим на есен. 
П.П.: Някой ако направи група за Информатика @FB, да пише. 10х.
П.П.: Някой ако направи група за Информатика @FB, да пише. 10х.
- niki_mitev
- В началото бе словото
Вече има и група за Информатика, налазвайте 
https://www.facebook.com/groups/2101793 ... d_to_group
Специални благодарности на jr- за инициативата!
https://www.facebook.com/groups/2101793 ... d_to_group
Специални благодарности на jr- за инициативата!
-
impossible
- В началото бе словото
Някой знае ли какъв език трябва да се напише в заявлението за записване? Примерно искам да уча немски, а в програмата има заложен английски. Имаме ли избор или задължително трябва да пишем английски?
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Има изборни руски и френски (ако не се лъжа)... За англ, виж си програмата за специалността...impossible написа:Някой знае ли какъв език трябва да се напише в заявлението за записване? Примерно искам да уча немски, а в програмата има заложен английски. Имаме ли избор или задължително трябва да пишем английски?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Въпрос към brasence. Кога според теб е най-добре да се започне работа - веднага или след година, две?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Когато и да почнеш, в началото ще ти е труднo. Със всяко ново начало е така. Не очаквай да ти дам конкретен отговор.brukii написа:Въпрос към brasence. Кога според теб е най-добре да се започне работа - веднага или след година, две?
КН правеж
Здравей, аз исках да запиша немски (специалността ми е КН), но ми казаха, че можело само английски, нямало друг език.brasence написа:Има изборни руски и френски (ако не се лъжа)... За англ, виж си програмата за специалността...impossible написа:Някой знае ли какъв език трябва да се напише в заявлението за записване? Примерно искам да уча немски, а в програмата има заложен английски. Имаме ли избор или задължително трябва да пишем английски?
Какви са минималните балове за момичета след 2-ро?