Проблем с изтърван срок
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
iordanoff
- В началото бе словото
- Специалност: Чакащ класирането ;д
- Курс: кандидат-студент
Проблем с изтърван срок
Здравейте! Бях приет на 1-во класиране 4-то желание ПА, но не се записах, изтървах срокове за пускане на молба за 2-ро класиране, имам ли някаква възможност все пак да участвам на 2-ро класиране за 1-вото ми желание, което съм записал, а именно ИС. Другият ми въпрос, е ако нямам такава възможност, което е най-вероятно има ли някакъв начин да участвам за попълване на незаетите места след 2-ро класиране за специалността, която искам? Ще ви помоля да не триете темата, защото ми е важно, а да я преместите, ако не е в правилния раздел и да ме осведомите на ЛС. Благодаря Ви за разбирането.
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
Re: Проблем с изтърван срок
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... 013_godina
Това се отнася за миналата година, за тази не знам как ще бъде.
Това се отнася за миналата година, за тази не знам как ще бъде.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Проблем с изтърван срок
Правилата в това отношение винаги са били едни и същи - ако на първо класиране си приет в някоя специалност от желанията ти, е наложително да предприемеш някакво действие - било то да се запишеш или да подадеш молба за следващо класиране, в противен случай се приема, че не искаш да правиш нито едното от двете и биваш изключен от класирането.
Не съм сигурна дали ще можеш да се вредиш и за септемврийското класиране - условие е да не си бил приет изобщо на редовото класиране.
Моят съвет е, в най-скоро време тичай към университета (защото по телефона нещата никога не стават), за да видиш дали има шанс да ти приемат молбата за второ класиране след изтичане на срока. В противен случай просто гориш.
Не съм сигурна дали ще можеш да се вредиш и за септемврийското класиране - условие е да не си бил приет изобщо на редовото класиране.
Моят съвет е, в най-скоро време тичай към университета (защото по телефона нещата никога не стават), за да видиш дали има шанс да ти приемат молбата за второ класиране след изтичане на срока. В противен случай просто гориш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.