Медицинска рехабилитация и ерготерапия
Модератор: dqvolito
Re: Медицинска рехабилитация и ерготерапия
Здравейте! Бих искала да попитам какви са възможностите за магистратура в СУ след завършването на специалността Медицинска рехабилитация и ерготерапия.
-
louche
- В началото бе словото
- Специалност: Биомениджмънт и устойчиво развитие
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Мадафака ... за 30 стотни не ми достигна, за да ме бъде в нея! На второ ще падне ли бала? 
facebook.com/chakov
СУ_БФ-Биомениджмънт и устойчиво развитие *11-*12
Може би ще падне,макар че 30 стотни не са малко.
-
louche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
20,64 e на първо, моя 20,34 .. язък, надявам се да падне все пак, че хич не ми се ще мед.сестра ...
Благодаря за отговора
Благодаря за отговора
facebook.com/chakov
Момче или момиче си,има разлика в баловете.Доколкото си спомням миналата година балът при момчетата падна повече на следващите класирания,отколкото при момичетата.
Май е по-добре магистратурата да ти е на друго място.courgette написа:Здравейте! Бих искала да попитам какви са възможностите за магистратура в СУ след завършването на специалността Медицинска рехабилитация и ерготерапия.
-
louche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
optimus написа:Момче или момиче си,има разлика в баловете.Доколкото си спомням миналата година балът при момчетата падна повече на следващите класирания,отколкото при момичетата.
Момче.
facebook.com/chakov
За 2 не знам,но на 3то съм почти сигурен,че си вътреlouche написа:optimus написа:Момче или момиче си,има разлика в баловете.Доколкото си спомням миналата година балът при момчетата падна повече на следващите класирания,отколкото при момичетата.
Момче.
-
louche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
optimus написа:За 2 не знам,но на 3то съм почти сигурен,че си вътреlouche написа:optimus написа:Момче или момиче си,има разлика в баловете.Доколкото си спомням миналата година балът при момчетата падна повече на следващите класирания,отколкото при момичетата.
Момче.
Бог си!
facebook.com/chakov
Ще има поне 5 момчета за медицински сестри,колкото и странно да ти звучиlouche написа:optimus написа:За 2 не знам,но на 3то съм почти сигурен,че си вътреlouche написа:optimus написа:Момче или момиче си,има разлика в баловете.Доколкото си спомням миналата година балът при момчетата падна повече на следващите класирания,отколкото при момичетата.
Момче.
Бог си!От няколко дена съм като зомбиран и се опитвам да си се представя като Медицинска сестра, и не мога ... Сега ми вдъхна надежда!
![]()
-
louche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Вчера като ходих да се записвам за второ, жената ми каза, че 5 момчета са се записали за него ... Сега не ми отнемай надеждата ...optimus написа:Ще има поне 5 момчета за медицински сестри,колкото и странно да ти звучиlouche написа:optimus написа:За 2 не знам,но на 3то съм почти сигурен,че си вътреlouche написа:optimus написа:Момче или момиче си,има разлика в баловете.Доколкото си спомням миналата година балът при момчетата падна повече на следващите класирания,отколкото при момичетата.
Момче.
Бог си!От няколко дена съм като зомбиран и се опитвам да си се представя като Медицинска сестра, и не мога ... Сега ми вдъхна надежда!
![]()
Демек само един от тези 6, които сме ще успее да се измъкне?
facebook.com/chakov
Много зависи,ако балът е горе долу като миналата година си вътре.Пък и при положение че приема тази година е увеличен с 10 бройки(доколкото разбрах) няма как да не влезнеш според мен.louche написа:Вчера като ходих да се записвам за второ, жената ми каза, че 5 момчета са се записали за него ... Сега не ми отнемай надеждата ...optimus написа:Ще има поне 5 момчета за медицински сестри,колкото и странно да ти звучиlouche написа:optimus написа:За 2 не знам,но на 3то съм почти сигурен,че си вътреlouche написа:optimus написа:Момче или момиче си,има разлика в баловете.Доколкото си спомням миналата година балът при момчетата падна повече на следващите класирания,отколкото при момичетата.
Момче.
![]()
![]()
Демек само един от тези 6, които сме ще успее да се измъкне?
- Ilka
- В началото бе словото
- Специалност: молекулярна биология
Някой знае ли дали балът е паднал въобще на 2-ро класиране ?
-
Vitaliq
- В началото бе словото
- Специалност: медицинска рехабилитация и ерготерапия
Здравейте!
Аз съм приета на 1 класиране в тази специалност. Хайде казвайте кой друг е приет
Аз съм приета на 1 класиране в тази специалност. Хайде казвайте кой друг е приет
-
louche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
На първо не го беше : 20,64 бал, мой - 20,34
На второ
падна на 20,09 - моя е 20,34 - вътре съм
Утре ще ходя да се записвам
Някакви груби във фейсбук, ала бала има ли на тази специалност, където може да се запознаем с другите ?
На второ
Утре ще ходя да се записвам
Някакви груби във фейсбук, ала бала има ли на тази специалност, където може да се запознаем с другите ?
facebook.com/chakov