[КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
итънъ
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Приета кореистика 
- Keit-sama
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
едно прието момиче японистика се отказва, така че ще има второ класиране за японистиката 
Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки..
- Fin_Paulux
- В началото бе словото
Колеги, добре дошли!
За тези, които очакват второ класиране - успех, дано всеки влезе където иска.
А за бъдещите китаисти: лятото хубаво си починете, септември ви чака уводен курс. (:
За тези, които очакват второ класиране - успех, дано всеки влезе където иска.
А за бъдещите китаисти: лятото хубаво си починете, септември ви чака уводен курс. (:
Ignorance may be bliss,but knowledge is power ღ

Or something...

Or something...
- purplechan
- В началото бе словото
Японисти, заповядайте ^_^
https://www.facebook.com/groups/489275271153936
https://www.facebook.com/groups/489275271153936
Японистика, I курс
- Munetsuki
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
А за момчета имаш ли информация? Аз не съм виждал други да пишат тук, нито във фейсбук и са ми малко мистериозни...Keit-sama написа:едно прието момиче японистика се отказва, така че ще има второ класиране за японистиката
- SavageRoxtaR
- В началото бе словото
Munetsuki написа:А за момчета имаш ли информация? Аз не съм виждал други да пишат тук, нито във фейсбук и са ми малко мистериозни...Keit-sama написа:едно прието момиче японистика се отказва, така че ще има второ класиране за японистиката
Ми .. първо да кажа.. "Здравейте!" на колегите.. аз съм приет японистика и нямам никакво намерение да се отказвам
There's no right or wrong in this world, there's just a more popular point of view.
- Munetsuki
- В началото бе словото
Уааа, най-после друго момче японист. Ами какво да ти кажа... пожелавам ти успех с тази специалност. Само те моля да не бъдеш като повечето, които се отказват на втората година... ще е супер тъпо да съм отместен заради такива хораSavageRoxtaR написа:Munetsuki написа:А за момчета имаш ли информация? Аз не съм виждал други да пишат тук, нито във фейсбук и са ми малко мистериозни...Keit-sama написа:едно прието момиче японистика се отказва, така че ще има второ класиране за японистиката
Ми .. първо да кажа.. "Здравейте!" на колегите.. аз съм приет японистика и нямам никакво намерение да се отказвамза твое съжаление няма аз да съм този, който ще освобождава.. ако ще има такъв..
- SavageRoxtaR
- В началото бе словото
Aко има едно нещо, на което учат аниметата то това е, да не се отказваш колкото и да е трудноMunetsuki написа:Уааа, най-после друго момче японист. Ами какво да ти кажа... пожелавам ти успех с тази специалност. Само те моля да не бъдеш като повечето, които се отказват на втората година... ще е супер тъпо да съм отместен заради такива хораSavageRoxtaR написа:Munetsuki написа:А за момчета имаш ли информация? Аз не съм виждал други да пишат тук, нито във фейсбук и са ми малко мистериозни...Keit-sama написа:едно прието момиче японистика се отказва, така че ще има второ класиране за японистиката
Ми .. първо да кажа.. "Здравейте!" на колегите.. аз съм приет японистика и нямам никакво намерение да се отказвамза твое съжаление няма аз да съм този, който ще освобождава.. ако ще има такъв..
There's no right or wrong in this world, there's just a more popular point of view.
- Munetsuki
- В началото бе словото
Хахаха, да, точно!SavageRoxtaR написа:Aко има едно нещо, на което учат аниметата то това е, да не се отказваш колкото и да е труднотака че .. NEVER ! до последно ще се мъча и nanto ka naru !
-
madlar
- В началото бе словото
- Специалност: Английска фиология
- Адрес в галерията на СУ: test
С риск да си разваля настроението дни преди резултата - Какъв ти е бала ?Keit-sama написа:едно прието момиче японистика се отказва, така че ще има второ класиране за японистиката
И аз като теб чакам за второто класиране.Или съм подразбрала грешно и си вече приета,на което силно се надявам!
-
bob_kira
- В началото бе словото
- Специалност: Китаистика
Честито на приетите. Съветвам ви да ходите редовно на лекциите и да взимате участие, защото това е много важно. Също така наскоро завършилите училище да не си мислят, че ще са студенти в пълния смисъл - училището продължава, все едно сте в езикова гимназия, само че сте в университет. Колкото до новите китаисти - починете си добре това лято и работете здраво през годината, иначе може и семестъра да не завършите. (Не ви плаша, просто съм обективен...)
ПП: Специален поздрав за новите момчета в Китаистика

ПП2: Дано все пак не е така, че жените тотално ще изтрещят.
ПП: Специален поздрав за новите момчета в Китаистика

ПП2: Дано все пак не е така, че жените тотално ще изтрещят.
- Munetsuki
- В началото бе словото
На второ класиране балът за японистиката не мръдна, но пък ме приеха психология, за което съм щастлив. Пожелавам успех на всички от тази тема, приети в някоя "-истика" 
-
madlar
- В началото бе словото
Някоѝ от вас знае ли за момичето,което щяло да се отказва от японистиката.Да не би да чака за третото класиране ...
Ами, нямам информация, но е много вероятно просто заемащия свободното място да има равен бал с последното момиче от първо класиране.
При условие, че отказалият се човек е само един, то не може да се очаква кой знае какъв спад на минималния бал.
При условие, че отказалият се човек е само един, то не може да се очаква кой знае какъв спад на минималния бал.
-
madlar
- В началото бе словото
Съжалявам за повечкото предстоящи въпроси...Но заради насъбраните емоции ,наѝ-вече ядове, ми трябват отговори а не знам към кого да се обърна.
Ако някоѝ знае моля да помогне.Има ли шанс при попълването на заявлението да не съм успяла да се запиша за второто класиране а да съм потвардила само мястото си от първия етап?
Не знам дали така трябва да е ,но на мен нищо не ми излиза за втори етап класиране в Кандидатстудентска кампания 2013 , а само че съм потвардила за първи етап.
Ако някоѝ знае моля да помогне.Има ли шанс при попълването на заявлението да не съм успяла да се запиша за второто класиране а да съм потвардила само мястото си от първия етап?
Не знам дали така трябва да е ,но на мен нищо не ми излиза за втори етап класиране в Кандидатстудентска кампания 2013 , а само че съм потвардила за първи етап.