Втори и трето класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
yoanadimitrova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Втори и трето класиране
има ли в интернет списъците,които са пред Химическия ?
Стискам ти палци тогава, специалността си струва!Твърдо решена съм, че искам това да уча... Това е специалността, която ме грабна, когато мислех какво да запиша... Дори и в неделя съм готова да ходя на лекции, колкото и странно да ти звучи... Моля се да падне бала...
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Stephen King
- desiinkaa
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/desiinkaa
Благодаря ти!!! Дано бъда приета!!! Ще е голямо щастие за мен да бъда приета!!!Bebsy написа:Стискам ти палци тогава, специалността си струва!Твърдо решена съм, че искам това да уча... Това е специалността, която ме грабна, когато мислех какво да запиша... Дори и в неделя съм готова да ходя на лекции, колкото и странно да ти звучи... Моля се да падне бала...
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Та вже й шукати перестала,
Умерла, плачучи. Давно
Не чуть нікого, де ти гралась,
Собака десь помандрувала,
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
Шукала мати — не найшла,
Та вже й шукати перестала,
Умерла, плачучи. Давно
Не чуть нікого, де ти гралась,
Собака десь помандрувала,
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
Ако сега съм се записала за второ класиране, но съм си запазила място в дадена специалност, ако случайно ме приемат в първото ми желание - мога ли да размисля и да си остана със специалността, която първо са ме приели и да откажа първото си желание?
Не.icewatch написа:Ако сега съм се записала за второ класиране, но съм си запазила място в дадена специалност, ако случайно ме приемат в първото ми желание - мога ли да размисля и да си остана със специалността, която първо са ме приели и да откажа първото си желание?