Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Трябва ти, но не е като да не можеш без нея. Тя е като личната карта с бележника в училище. Когато си купуваш нещо с намаление за студенти можеш да показваш нея, вместо само да мъкнеш студентската книжка насам-натам.
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
Да се надяваме,като ми дават книжката всичко да си е там !
-
Natalchetoоooo
- В началото бе словото
- Специалност: география
- Курс: кандидат-студент
Днес някой ходил ли е да си депозира дипломата, как се процедира, колко време отнема?
Отиваш на съответното място, в съответния кабинет за факултета, към който е специалността, в която си приета. Има опашка. По принцип има по някой, който стои пред кабинета и "организира", т.е. казва кой кога да влезе, защото най-нахално подминават опашката, сякаш не съществува, и влизат. Както и да е. Та, казваш на този въпросен човек, че искаш да се запишеш за второ класиране, дава ти едно листче, което да попълниш, чакаш на опашка, влизаш, даваш си дипломата и листчето и си готова. Успех и дано не чакаш много.
- Katz-kun
- В началото бе словото
- Специалност: Почти Скандинавистика
Аз и тука да питам - в документацията вписва ли се датата, на която сме се записали?
Май зависи от факултета ти. На разни другарчета, приети в Юридическия, днес им е отнело от 4 до 7 часа, като се има предвид, че и двамата бяха доста рано в Ректората.Natalchetoоooo написа:Днес някой ходил ли е да си депозира дипломата, как се процедира, колко време отнема?
Mother, I tried, please believe me,
I'm doing the best that I can.
I'm ashamed of the things I've been put through,
I'm ashamed of the person I am..
Скандинавистика - I курс~
- purplechan
- В началото бе словото
Датата се вписва. В ЦИЕК казаха, че няма проблем да е вчерашна например, но попитайте.
Японистика, I курс
ivencetencety написа:Ако си приет дадена специалност на първо класиране и искаш по-горната , но и на 2ро не те приемат там , все пак си оставаш приет в предишната от първо класиране или .. губиш място отвсякъде ?
И аз искам да попитам същото.
-
mkaDGr
- В началото бе словото
За 10 път в последните 5 страници: Не, не ти се губи мястото! Не случайно си даваш дипломата, един вид като гарант, че няма да хукнеш в друг университет, а ще седиш в този в съответната специалност.monislawa написа:ivencetencety написа:Ако си приет дадена специалност на първо класиране и искаш по-горната , но и на 2ро не те приемат там , все пак си оставаш приет в предишната от първо класиране или .. губиш място отвсякъде ?
И аз искам да попитам същото.
Мерси за отговора,явно трябва да ходя на очен лекар,защото не видях никъде да го пише

- SirmaRS
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
- Курс: първи
Това не е възможно, защото всеки втори пита същото нещо. Поне като ви мързи да погледнете си признавайте.monislawa написа:Мерси за отговора,явно трябва да ходя на очен лекар,защото не видях никъде да го пише![]()
Видях,че питат,но не видях отговор,както и да е мерси все пак : )
- Katz-kun
- В началото бе словото
- Специалност: Почти Скандинавистика
Злато си! Благодаря много!purplechan написа:Датата се вписва. В ЦИЕК казаха, че няма проблем да е вчерашна например, но попитайте.
Mother, I tried, please believe me,
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
SirmaRS написа:Това не е възможно, защото всеки втори пита същото нещо. Поне като ви мързи да погледнете си признавайте.monislawa написа:Мерси за отговора,явно трябва да ходя на очен лекар,защото не видях никъде да го пише![]()
Аз пък също видях всичките еднакви въпроси, но реших да не отговарям на тях (както и на всички въпроси, които останаха без отговор), защото през последната седмица над 10 пъти писах именно по тази тема и оправданието "не видях", някак не ми се струва адекватно. Щом вие не можете да си направите труда да погледнете предните няколко страници, а понякога дори и предните мнения, то защо някой да си прави труда да отговаря през мнение на един и същи въпрос?!monislawa написа:Видях,че питат,но не видях отговор,както и да е мерси все пак : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Някой може ли да ми каже как стоят нещата с общежитията? Единственото, което ми казаха е, че онлайн става и да не изпускам сроковете, а дори не ми казаха за какви срокове говорим 
-
krokodilagena
- В началото бе словото
някой търсеше балове от допълнителното класиране от миналата година
- Прикачени файлове
-
- Zapoved_DP_2012_specialnosti.pdf
- (242.89 KiB) Свалено 81 пъти