СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Spokesman Of Madness
- В началото бе словото
- Курс: първи
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Бърз въпрос, записването за Южна, източна и Югоизточна Азия в ЦИЕК става предполгам?
Тук би трябвало да пише нещо умно на екзотичен език...
Да, там е записването, като предварително трябва да си платиш семестриалната такса, която е 250 лв, в Ректората : ))Spokesman Of Madness написа:Бърз въпрос, записването за Южна, източна и Югоизточна Азия в ЦИЕК става предполгам?

- Spokesman Of Madness
- В началото бе словото
Мерси за отговора, от този ЦИЕК бягство няма! Все натам ме влече и т'ва си е!
Тук би трябвало да пише нещо умно на екзотичен език...
Няма проблем : )) аз днес го свърших това нещо и затова съм толкова запозната
, предполагам ще се видим на есен : ))

- lady__bird
- В началото бе словото
Имам въпрос
В уверението,което трябва да попълним най-отдолу пише:
"Уверението се издава да послужи пред... "
Аз искам да имам и за БДЖ и за Столична компания за градския транспорт или първо попълвам за едното,а после може да си извадя за другото?
"Уверението се издава да послужи пред... "
Аз искам да имам и за БДЖ и за Столична компания за градския транспорт или първо попълвам за едното,а после може да си извадя за другото?
Някой има ли представа дали може да ползваме преди 1 октомври карта за градския транспорт с намаление?
- purplechan
- В началото бе словото
Благодаря ти!
Здравейте!Вчера се записах право, но имам един въпрос: след като платих таксата и се записах, видях, че в мен са останали и фискалният бон, и служебният бон от платената такса. Проблем ли е, че и двете са в мен и трябвало ли е едното да си вземат при тях? Звънях да попитам, но мрежата е постоянно заета...
- tsveteto
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
hallows написа:Здравейте!Вчера се записах право, но имам един въпрос: след като платих таксата и се записах, видях, че в мен са останали и фискалният бон, и служебният бон от платената такса. Проблем ли е, че и двете са в мен и трябвало ли е едното да си вземат при тях? Звънях да попитам, но мрежата е постоянно заета...
И при мен останаха и двата
- NiaMarinova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Откъде да си намеря онази бланка, с която заявявам, че евентуално ще си взема обратно 90 процента от таксата?
"6. При напускане преди началото на учебната година се депозира молба с приложена оригинална квитанция за възстановяване на 90% /деветдесет на сто/ от внесената семестриална такса;"
Въобще как става тая врътка?
мерси. честито на класиралите се
"6. При напускане преди началото на учебната година се депозира молба с приложена оригинална квитанция за възстановяване на 90% /деветдесет на сто/ от внесената семестриална такса;"
Въобще как става тая врътка?
мерси. честито на класиралите се
-
mariela.petkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Те са си за вас. Важен е печатът в студентската книжка, той удостоверява, че сте платили таксата.tsveteto написа:hallows написа:Здравейте!Вчера се записах право, но имам един въпрос: след като платих таксата и се записах, видях, че в мен са останали и фискалният бон, и служебният бон от платената такса. Проблем ли е, че и двете са в мен и трябвало ли е едното да си вземат при тях? Звънях да попитам, но мрежата е постоянно заета...
И при мен останаха и двата
-
Natalchetoоooo
- В началото бе словото
- Специалност: география
- Курс: кандидат-студент
Пуснах си болничен, за да си депозирам дипломата в Ректората, защото мислех, че ще стане бавно, а приключих, за няма и пет минути там, дали не се прецаках.

-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
- Специалност: право
хора, съжалявам за тъпото въпросче, ама но служителката от ЮФ не ми написа коч група съм, а на една моч позната са й написали... смятате ли, че това е проблем?
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
-
Vasil Mitov
- В началото бе словото
Имам въпрос.На 20-ти излиза второ класиране и ще бъда в София...ако живот и здраве съм приет, ще мога ли да се запиша в същия ден или трябва да изчакам до 21 ?