[КСК 2013] Българска филология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Godam
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: godam
Re: [КСК 2013] Българска филология
Приет съм и бликам от мухи в главата.
Поздрави , колеги ( една от най- шантавите думи в тоя* студенстки контекст ).
Колеги... хуахаа , утре...днес* ще се видим с останалите , които смятат да се записват.
Поздрави ви!
Поздрави , колеги ( една от най- шантавите думи в тоя* студенстки контекст ).
Колеги... хуахаа , утре...днес* ще се видим с останалите , които смятат да се записват.
Поздрави ви!
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Здравейте и честито на всички новоприети колеги от мен!
Пожелавам Ви с радост да си изучавате предметите, както примерно аз правих от I до III курс сега!
А относно митовете, че първа група са "натегачи" и "читанки", не е така, тъй като това си зависи от самия човек!
Ако той има желание да се развива и да показва способностите си, не виждам нищо лошо в това!
Разни хора, разни идеали!
Ще срещнете много "натегачи", много хора, на които изобщо няма да им пука за специалността и ще си карат през просото!
Ако наистина имате желание да изучавате тази специалност, значи мястото е за Вас, но не после да кажете, че не Ви харесва и не виждате смисъл в нея, защото това се случва много често!
Имате още време да си помислите преди да вземете решение дали с това искате да се занимавате. А и освен това, ако имате въпроси за някаква дисциплина, можете тук да ги отправяте! 
- mborova
- В началото бе словото
- Курс: първи
Кристиян, много благодаря за предложената помощ, най-вероятно ще се възползваме от нея : )
“Не ми казвай, че луната свети; покажи ми блясъка на счупено стъкло!”
-
asdfghjklkjhgfdsa
- В началото бе словото
Кога започва учебната година?
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
Това наистина ли не успя да го разбереш поне от гугъл?
Първи октомври.
Първи октомври.

-
asdfghjklkjhgfdsa
- В началото бе словото
Просто се чудех, защото видях, че някои филологии имат някакви курсове в началото на септември. 
- Mondscreen
- Паисий
Принципно е така, но пред ЮФ ни даваха едно "рекламно" картонче, на което ми се стори, че за тази година пишеше 27-ми септември. СУ навършва 125 години, елате на шествие, ала-бала и т.н.Boleyn написа:Това наистина ли не успя да го разбереш поне от гугъл?
Първи октомври.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
-
freiheit
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Официално се започва на 1 октомври. Иначе както казаха преди мен - има честване 125 годишнина на СУ . Освен това студентите,които са задочно започват малко по - рано от редовните.asdfghjklkjhgfdsa написа:Просто се чудех, защото видях, че някои филологии имат някакви курсове в началото на септември.
Кристиян , благодаря за хубавите думи ! Аз лично съм от хората,които искат да учат тази специалност . Мисля,че още от началото се вижда кой е искал да влезе БФ и кой не. Даже като се замисля една част влизат БФ ,просто за да учат нещо, друга част - защото не са ги приели в това,което са искали най - много и третата част- хората,които са искали точно тази специалност.
Надявам се да се справя с всичкото четене - това ме притеснява най - много . Иначе се запознах с предметите и наистина са ми интересни и искам да се запозная по - обстойно с тях.
Нека да попитам студентите от горните курсове - как са преподавателите? Каква е тенденцията - повечето са готини/добронамерени или обратното?
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
За тези четири години са ми преподавали предимно истински професионалисти, тоест - не само си разбират от материята и са признати по света и у нас, но и знаят как да се държат със студентите и как да преподават. Има и изключения, разбира се, но ако можех да се върна сега назад, пак щях да запиша БФ.

Реших да ви питам тук, понеже съм мързелив и предпочитам да се набия с това си качество пред вас.
Не, спокойно.. просто сега се прибрах и е 6 сутринта не съм спал и т.н. нямам нерви да търся и следя нещата по обстойно, до толкова, че да получа ясен отговор, за това потърсих вас в 6 сутринта.. не че не мога, да си ги открия, просто ще ми дадете ясен отговор !! Гее, дано има разбрали.
Чакам на второ класиране да ме приемат задочно филология, не съм подавал никакви документи.. видях, че просто не съм приет и тъй ми казаха да направя.. не ми достигаха 69 стотни за минималния бал - задочно ! Днес ли излизат резултатите, до кога трябва да съм там, за да запиша.
Жалко, дори и на второ класиране не ме приеха задочно.. Питам се, защо минималния бал се е покачил, вместо обратното ?! ..много планове ми се разминаха !!
Чакам на второ класиране да ме приемат задочно филология, не съм подавал никакви документи.. видях, че просто не съм приет и тъй ми казаха да направя.. не ми достигаха 69 стотни за минималния бал - задочно ! Днес ли излизат резултатите, до кога трябва да съм там, за да запиша.
Жалко, дори и на второ класиране не ме приеха задочно.. Питам се, защо минималния бал се е покачил, вместо обратното ?! ..много планове ми се разминаха !!
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се специализирали да правим всичко от нищо !!
-
Lolitaaa
- В началото бе словото
- Специалност: БФ
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Приета и записана!!!! 
- hirondelleblanche
- В началото бе словото
-
Lolitaaa