[КСК 2013] Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
mariela.petkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2013] Право
Аз ти препоръчвам да си платиш по банков път. След това минаваш през ЮФ да си вземеш номер и се качваш в Паричен салон, там, където се плащаха таксите за изпитите. Ако си платил по банков път, минаваш през стъклените врати и на някое от бюрата ти бият печат. В противен случай опашките са гигантски... Плаща се само семестриална такса
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Така, аз само ще напиша, че съм потресен от това, което видях днес... просто нямам адекватни думи! Няма да влизам в излишни полемики тук, във форума, защото имам далеч по-важни неща за вършене от онлайн дискусии, които няма да доведат до нищо конструктивно, но ако някой не е съгласен с мен и желае да си поговорим, а не да сме форумни герои и само да си пишем, то и утре, и в петък ще съм пред ЮФ!
Утре ще продължи записването от номер 131, като днес последният даден номер беше 248, така че сами можете да си направите сметка, кога на някой от по-задните номера ще му дойде редът за влизане при инспекторките.
Утре ще продължи записването от номер 131, като днес последният даден номер беше 248, така че сами можете да си направите сметка, кога на някой от по-задните номера ще му дойде редът за влизане при инспекторките.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
mariela.petkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А аз лично искам да благодаря за геройството, което сътворихте днес!
- maria.georgieva.
- В началото бе словото
Аз те съветвам да отидеш да си платиш таксата по банков път-така ще избегнеш опашките на касовия салон. Купуваш си комплекта документи,попълваш си първата страница и с нея+платежното отиваш в касовия салон и казваш,че си платил по банков път,удрят ти един печат и си готов.Препоръчително е да си вземеш номерче преди да тръгнеш да се занимаваш с всичко останало,защото за него губиш време,а утре така или иначе ще е голяма навалица сигурно и пак ще се чака доста. Не знам вече дали на мястото,където ти дават номерчето и едни допълнителни документи за попълване,ти искат да представиш документ,че си си платил таксата-на мен днес не ми искаха само ме попитаха.(И да,таксата е само семестриална-250 лв.)Nope написа:Тогава да попитам от сегаmariela.petkova написа:Между другото забавянето до голяма част се дължеше на факта, че кандидат-студентите влизаха в Отдел Студенти с половината непопълнени документи и докато лелките посочеха на всеки с пръст къде и какво трябва да напишат... Съветът ми е да си попълните всичко предварително, а ако нещо не ви е ясно, отпред има достатъчно вежливи хора, които да ви обяснят
Таксата къде точно се плаща за право? Трябва предварително през клон на банка ли да мина? И нали е семестриалната само
Номерче кога да си взема-след като попълня всичко или преди това?
Dreams are not enough...actions are needed
Аз утре ще пристигна до университета около 9, нямам номер от днес. Заслужава ли си да ходя изобщо?although написа:Така, аз само ще напиша, че съм потресен от това, което видях днес... просто нямам адекватни думи! Няма да влизам в излишни полемики тук, във форума, защото имам далеч по-важни неща за вършене от онлайн дискусии, които няма да доведат до нищо конструктивно, но ако някой не е съгласен с мен и желае да си поговорим, а не да сме форумни герои и само да си пишем, то и утре, и в петък ще съм пред ЮФ!
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Моят личен съвет е да го оставиш за петък записването, като най-добре ще е петък да дойдеш сутринта по някое време, ако можеш, или да изчакаш утре вечерта, за да напиша отново с каква скорост тече записването... но петък със сигурност ще го свършиш това далеч по-лесно, без толкова много чакане и което е най-важно - без много изхабени нерви. : ))
Благодаря ти много за добрите думи. Радвам се да прочета, че има хора, които оценяват и виждат това, което беше днес. Още веднъж ти благодаря и ти желая успешно следване! : ))mariela.petkova написа:А аз лично искам да благодаря за геройството, което сътворихте днес!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
- Mondscreen
- Паисий
Най-много ми хареса един баща, чийто син явно беше доста назад и ни обясняваше колко неподредени сме, как нямаме организация, нямаме номера, всеки си влиза както иска и горе-долу овърташе, за да набута синчето най-отпред на опашката. Беше бая скандален.although написа:Така, аз само ще напиша, че съм потресен от това, което видях днес...
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
-
vladitooo
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: кандидат-студент
seduction, в момента съм приета Българска филология 
-
mariela.petkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Като човек, завършил Българска филология, мога да ти кажа, че дори и да останеш тази специалност, нямя да съжаляваш!vladitooo написа:seduction, в момента съм приета Българска филология
-
vladitooo
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Благодаря mariela.petkova, аз и в момента не съжалявам, защото ми харесва и тази специалност. Надявам се да е переспективна. Като човек завършил Българска филология, ако искаш, може да споделиш впечатленията си на лично съобщение. 
- Serenity_
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Има ли определен брой за момчета и момичета в група, или е както се падне?
Иначе предполагах, че пред отдел "Студенти" ще има опашка, но това чудо надмина очакванията ми
Иначе предполагах, че пред отдел "Студенти" ще има опашка, но това чудо надмина очакванията ми
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
- Курс: първи
и все пак митовете за лелките в Паричен салон се оказаха верни.... Точно пред мен излезе някакъв бъг в системата и вена си затрори прозорчето, взее си кафенцето и и си запали цигарката, без да и пука, че отвън чакат 82780573895839 души... аз се потресох
а на опашката пред ЮФ в един момент имаше повече родители...иначе браво, although, наистина си бяхте герои, имате железни нерви
а на опашката пред ЮФ в един момент имаше повече родители...иначе браво, although, наистина си бяхте герои, имате железни нерви
Последно промяна от sevdalina-sisi на 18 Юли 2013, 20:31, променено общо 1 път.
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
- Hristiyan_ivanoff
- В началото бе словото
Има ли някой колега от 12-та група
?
- maria.georgieva.
- В началото бе словото
Да,има го разделението.Serenity_ написа:Има ли определен брой за момчета и момичета в група, или е както се падне?
Dreams are not enough...actions are needed
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Днес стигнахме до 312-ти номер, което ще рече, че утре в 08:30 първо ще влезе момичето с номер 313-и, което изтегли късата клечка и трябваше да остане за утре. Общо взето за утре останаха около 30-сет човека и което ще рече, че за тях ще има минимално чакане, така че който си е оставил записването за утре, както и съветвах през цялото време, то ще мине много по-спокойно и бързо. Също така ще има лека изненада за всички, които са били достатъчно търпеливи, но тази изненада ще стане ясно само за хората, които дойдат утре да се запишат.

Иначе ви разказвах, че ще има километрични опашки, но явно не сте взели думите ми за изцяло чиста монета.

Инспекторките се стараят така да направят групите, че в тях да има равенство между момчетата и момичетата, защото днес се шегувахме именно с това, как някои момчета са питали дали има групи, които са почти изяло пълни с момичета... сами се досещате защо те са задавали подобни въпроси.Serenity_ написа:Има ли определен брой за момчета и момичета в група, или е както се падне?
Иначе ви разказвах, че ще има километрични опашки, но явно не сте взели думите ми за изцяло чиста монета.
Благодаря, благодаря... и от мое име, и от името на колежката ми. Радвам се, че усилията ни не са останали незабелязани.sevdalina-sisi написа:иначе браво, although, наистина си бяхте герои, имате железни нерви