Втори и трето класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
milenatreneva
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: кандидат-студент
Re: Втори и трето класиране
трябва ли да се презаписвам за 2ро класиране или автоматично се прехвърлям
-
flooo
- В началото бе словото
Искам да попитам дали е възможно на 2ро класиране да ме приемат немска филология , при положение,че минималния бал сега е 16,59, а моя е 16,47 ?
-
Monoceros_Mellish
- В началото бе словото
някакъв шанс балът по философия да падне с 2 единици на 2ро класиране?! pfu.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За немска филология съм почти сигурна, че ще падне балът. Първо, става дума за 12 стотни и второ, с немски се кандидатства за много специалности, голяма част от които - по-желани от филологията, така че със сигурност ще има хора, приети филология, които ще изчакват за по-предни желания и шансът ти, струва ми се, е много голям.
Две единици за философия... едва ли, честно казано. Вероятно не е невъзможно, но ми се струва повече от съмнително. Много са.
Две единици за философия... едва ли, честно казано. Вероятно не е невъзможно, но ми се струва повече от съмнително. Много са.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
lnoveva
- В началото бе словото
- Специалност: неформално образование
- Курс: първи
А при депозиране на диплома , за да участваме във второ и трето класиране - разбрах че такса не се плаща(тя се плащала само при записване във вече желаната специалност),но въпроса ми е трябва ли лично от кандидат студента да се извършва това или може и друг някой от семейството да занесе дипломата...???
- desiinkaa
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/desiinkaa
Един много, много тъп въпрос от мен!!! Време е и на мен да ми се посмеете, но дали има шанс на Славянска филология бала да падне с близо 2 единици... Погледнах миналогодишния минимален бал, но през трите класирания все си е бил 17...
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Та вже й шукати перестала,
Умерла, плачучи. Давно
Не чуть нікого, де ти гралась,
Собака десь помандрувала,
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
-
traiki
- В началото бе словото
И аз се надявам да падне на Славянската... миналата година на първо класиране, е било към 17.... а сега кво стана... каквото запиша винаги му се вдига балът с 2-3 единици
но мисля, че има шанс да падне дори с повече... особено при момчетата..
Здравейте! Интересува ме след като искам да участвам във второ класиране, утре като отида само депозирам дипломата, за да ми се запази мястото, в специалността, където съм приета и попълвам някаква молба? Това ли е всичко, което трябва да направя засега или? И другият ми въпрос - за да си запазя мястото в спец. книгоиздаване, къде точно трябва да отида? Толкова е объркано всичко, чее.. извинете ме за тъпите въпроси.
Аз бях славянска филология миналата година. И мен ме учуди балът от тази година. Имайте в предвид, че лекцийте по словашки език(ако се паднете или си изберете този език) са в студентски град и понякога се падат да в събота. Само информативно казвам, защото аз не знаех когато се записах, а би ми се искало да ми бяха казалиИ аз се надявам да падне на Славянската... миналата година на първо класиране, е било към 17.... а сега кво стана... каквото запиша винаги му се вдига балът с 2-3 единици![]()
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Stephen King
-
traiki
- В началото бе словото
Добре, а трябва ли да подавам документи за 2ро класиране или автоматично съм класиран? Миналата година мисля, че чак на 4-то се подаваха на ново?
- desiinkaa
- В началото бе словото
Твърдо решена съм, че искам това да уча... Това е специалността, която ме грабна, когато мислех какво да запиша... Дори и в неделя съм готова да ходя на лекции, колкото и странно да ти звучи... Моля се да падне бала...Bebsy написа:Аз бях славянска филология миналата година. И мен ме учуди балът от тази година. Имайте в предвид, че лекцийте по словашки език(ако се паднете или си изберете този език) са в студентски град и понякога се падат да в събота. Само информативно казвам, защото аз не знаех когато се записах, а би ми се искало да ми бяха казалиИ аз се надявам да падне на Славянската... миналата година на първо класиране, е било към 17.... а сега кво стана... каквото запиша винаги му се вдига балът с 2-3 единици![]()
но мисля, че има шанс да падне дори с повече... особено при момчетата... Успех на всички.
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
- desiinkaa
- В началото бе словото
Ако не си приет нито една специалност-НЕ, ако си приет някоя специалност, отиваш в съответния факултет да си депозираш диплома и да подадеш молба за участие в следващо класиране!!!traiki написа:Добре, а трябва ли да подавам документи за 2ро класиране или автоматично съм класиран? Миналата година мисля, че чак на 4-то се подаваха на ново?
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
-
impossible
- В началото бе словото
Да се разпиша и аз за сметки без кръчмар.
Компютърни науки - 98 предвидени; 105 приети; 7 с равен минимален бал - 21. Аз с бал - 20.85 и един пред мен с 20.97. Кой ще хвърля боб дали ще падне балът с 0.15 на второ класиране?
Компютърни науки - 98 предвидени; 105 приети; 7 с равен минимален бал - 21. Аз с бал - 20.85 и един пред мен с 20.97. Кой ще хвърля боб дали ще падне балът с 0.15 на второ класиране?
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
-
milenatreneva
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
От къде имаш тази информация колко трябват и за бала?
- hirondelleblanche
- В началото бе словото