Имам ли шанс?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Имам ли шанс?
Имам 5,67 на матурата по химия и 4,5 в дипломата дали ще ме приемат без притеснения ,нямам време да се разровя и затова питам ?
Re: Имам ли шанс?
За специалностите в Химическия факултет?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И понеже ние имаме много време, по цял ден седим и чакаме въпросите на такива като тебе, за да се разровим именно ние, а не хората, на които бъдещето им уж зависи от това.
Ако ти е важно и притеснено, повярвай ми, ще намериш време да се разровиш. 10 минути ти трябват, за да си намериш баловете от минали години и да си сметнеш твоя.
Ако ти е важно и притеснено, повярвай ми, ще намериш време да се разровиш. 10 минути ти трябват, за да си намериш баловете от минали години и да си сметнеш твоя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
FNansen
- В началото бе словото
- Специалност: История и география
- Курс: първи
Здравейте! Искам да ви попитам имам ли шанс да ме приемат История и география. Не съм ходил на изпит ,имам 6.00 на матурата по география ,6.00 по история и география от дипломата,но тъй като матурата се умножава по коеф. 2.5 бала ми е 27 . Ще ми стигне ли ? 
- Snow-White
- От дъжд на вятър
- Специалност: География и биология
- Курс: втори
Вътре си, откъдето и да се погледне.FNansen написа:Здравейте! Искам да ви попитам имам ли шанс да ме приемат История и география. Не съм ходил на изпит ,имам 6.00 на матурата по география ,6.00 по история и география от дипломата,но тъй като матурата се умножава по коеф. 2.5 бала ми е 27 . Ще ми стигне ли ?

-
YordanM
- В началото бе словото
- Специалност: KSI
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
Имам 18,60 бал (говоря за ФМИ ) но не ми стига на 1-во класиране за нито една от специалностите информатика (19,50)
Инф.Системи (20,10) и комп.науки (21.00) имам ли някакъв шанс за 2-ро класиране ? Дилемата ми е че съм приет в ТУ и ако отида тук на 2-ро класиране изтървам там записването а в СУ съм кофти специалност -Физика и Информатика ....
Инф.Системи (20,10) и комп.науки (21.00) имам ли някакъв шанс за 2-ро класиране ? Дилемата ми е че съм приет в ТУ и ако отида тук на 2-ро класиране изтървам там записването а в СУ съм кофти специалност -Физика и Информатика ....