Здравейте, понеже не видях в този раздел такава тема реших да я създам.
Има ли други приети Индология?
Имам няколко въпроса относно специалността:
1. Каква реализация има? Какви професии?
2. Има ли силна реализация, въобще има ли реализация навън?
3. До каква степен е качествено обучението по нея?
Ако имате да споделите нещо друго за нея ще се радвам да го направите. Доста съм объркан спрямо мнението си за тази специалност. Знам, че държавите в източна и югоизточна Азия икономически се развиват с бурни темпове и започват все повече да се налагат като икономически сили.
[КСК 2013] Индология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- sandsasori
- В началото бе словото
- Специалност: Индология
- Курс: кандидат-студент
[КСК 2013] Индология
七転び八起き
Re: [КСК 2013] Индология
Здравейте! Приета съм в тази специалност и наистина не знам какво да правя, много ми е интересно, индийската култура винаги ме е привличала, но какво ще я правя после тази индология, не мога да измисля...Иначе съм супер изненадана, че съм приета, това ми беше второ желание. 
Здравейте!
Аз завърших първи курс Индология и мога да кажа, че съм много доволна, всичко е страшно интересно. Миналата година като ме приеха, и аз се чудих дали си заслужава, дали ще има реализация, но сега мисля, че тепърва ще се търсят повече специалисти с източни езици и всеки език, който се говори в големите развиващи се страни в Азия е в плюс включително и хинди.
Обучението е много качествено, за една учебна година хинди ни е на ниво, което не съм си представяла, че ще имам след първата година. Има възможност за една учебна година специализация в Индия. Важно е да имате истински интерес и любов към културата на Индия, за да ви надъхва в трудните моменти
Аз завърших първи курс Индология и мога да кажа, че съм много доволна, всичко е страшно интересно. Миналата година като ме приеха, и аз се чудих дали си заслужава, дали ще има реализация, но сега мисля, че тепърва ще се търсят повече специалисти с източни езици и всеки език, който се говори в големите развиващи се страни в Азия е в плюс включително и хинди.
Обучението е много качествено, за една учебна година хинди ни е на ниво, което не съм си представяла, че ще имам след първата година. Има възможност за една учебна година специализация в Индия. Важно е да имате истински интерес и любов към културата на Индия, за да ви надъхва в трудните моменти
Аз вече съм записана
Има ли други?