СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от although »

Няколко мнения по-нагоре има линк за всички такси, но хайде отново - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/c ... 2-2013.pdf
Venislava написа:Искам да попитам, утре, като отида да се записвам в ЮФ, трябва да платя само 250 лв - тоест половината сума и нищо друго, тъй като ми казаха за някаква държавна такса, която се плаща заедно с тези пари
Може би са имали предвид именно въпросната сума, когато са ти казали "държавна такса", тъй като тези 250 лева са именно такава такса. ;)
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
bobby.grigorov
В началото бе словото
Специалност: Да се надявам политология!
Курс: кандидат-студент

Мнение от bobby.grigorov »

Е, приет съм по първо желание с политология. Утре отивам да се записвам. И честито на всички приети! :)
vodorasloo
В началото бе словото

Мнение от vodorasloo »

Поздравления на всички, които успяха сега, и успех на всички, които продължават! Един последен въпрос ( да се надяваме)... Европеистиката се води към Философския факултет, нали?
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Точно така, да! : ))
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
vodorasloo
В началото бе словото

Мнение от vodorasloo »

Хиляди благодарности! И на although, за всичката помощ и разяснения, и на всички останали! :)
Аватар
sulfric
В началото бе словото
Специалност: Културология
Курс: първи

Мнение от sulfric »

Които са приети културология да пишат в нашата темичка :)
If I could be any one of the things
in this world that bite
Instead of a dentured ocelot on a leash
I'd rather be a kite
And be tied to the end of your string
and flying in the air, baby, at night
Аватар
MidnightSun
В началото бе словото
Специалност: Туризъм

Мнение от MidnightSun »

Аз имам въпрос свързан със снимките. Надявам се някой да ми отговори. Ще бъде ли проблем ако трите снимки не са еднакви - останаха ми две от тези за дипломата и една си имам от миналата година? :)
“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” - Mark Twain

I курс, Туризъм
Natalchetoоooo
В началото бе словото
Специалност: география

Мнение от Natalchetoоooo »

Приета История и География :cheers: , Ако реша да се запиша утре давам 350 лева, и дипломата нали така. А в случа, че реша за първото си желание да пробвам, само дипломата депозирам в Историческия факултет, правилно ли съм разбрала.
Надя
В началото бе словото
Специалност: учителка

Мнение от Надя »

Здравейте и честито на всички новоприети студенти :) Има ли някои приети в специалност Архивистика и документталистика, бих искала да сподели мнение за специалността.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

MidnightSun написа:Аз имам въпрос свързан със снимките. Надявам се някой да ми отговори. Ще бъде ли проблем ако трите снимки не са еднакви - останаха ми две от тези за дипломата и една си имам от миналата година? :)
Мисля, че няма да има проблем... само гледай някоя от по-новите ти снимки да я залепиш в студентската си книжка, защото това ще ти е най-важният документ в следващите няколко години... доколкото и тя е важна, ама това е друга тема. :lol: Иначе, според мен, именникът и личната студентска карта са напълно безсмислени и няма проблем някое от двете да е с по-старата снимка. ;)
Natalchetoоooo написа:Приета История и География :cheers: , Ако реша да се запиша утре давам 350 лева, и дипломата нали така. А в случа, че реша за първото си желание да пробвам, само дипломата депозирам в Историческия факултет, правилно ли съм разбрала.
Напълно правилно си разбрала, като предполагам си наясно и с останалата част от процедурата по записването, така че няма смисъл отново да обяснявам едно и също за n-тинайсти път. :)
Natalchetoоooo
В началото бе словото
Специалност: география

Мнение от Natalchetoоooo »

although написа:
MidnightSun написа:Аз имам въпрос свързан със снимките. Надявам се някой да ми отговори. Ще бъде ли проблем ако трите снимки не са еднакви - останаха ми две от тези за дипломата и една си имам от миналата година? :)
Мисля, че няма да има проблем... само гледай някоя от по-новите ти снимки да я залепиш в студентската си книжка, защото това ще ти е най-важният документ в следващите няколко години... доколкото и тя е важна, ама това е друга тема. :lol: Иначе, според мен, именникът и личната студентска карта са напълно безсмислени и няма проблем някое от двете да е с по-старата снимка. ;)
Natalchetoоooo написа:Приета История и География :cheers: , Ако реша да се запиша утре давам 350 лева, и дипломата нали така. А в случа, че реша за първото си желание да пробвам, само дипломата депозирам в Историческия факултет, правилно ли съм разбрала.
Напълно правилно си разбрала, като предполагам си наясно и с останалата част от процедурата по записването, така че няма смисъл отново да обяснявам едно и също за n-тинайсти път. :)
Сега ми казаха, че не трябва да плащам 350 лева, а половината сума кое е истина, обърках се вече :(
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Сега като са ме приели на 1`во класиране,а искам да продулжа за второ и като подам съответните документи запазвали м исе мястото е специалноста от първо класиране??????
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Аватар
sanjageorgieva
В началото бе словото

Мнение от sanjageorgieva »

Запазва ти се мястото, стига да депозираш дипломата си, но нека някой потвърди, че и аз съм от записващите се за второ класиране.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Да, на горните две мнения! : ))
Natalchetoоooo написа: Сега ми казаха, че не трябва да плащам 350 лева, а половината сума кое е истина, обърках се вече :(
Мхм, прави са хората, нещо не съм видял както трябва и съм погледнал друга специалност, извинявай за подвеждането, ала тази вечер ще сънувам форума и всичките въпроси, на които ми се наложи да отговарям, та да - половината от 340 лева трябва да платиш, за да се запишеш, демек - 170 лв.
Аватар
nuketdan
В началото бе словото
Специалност: Логопедия

Мнение от nuketdan »

Ох, имам един въпрос.... :roll: понеже имам път за София в петък и искам да съчетая записването, за да не плащам за превоз два пъти...петък се пада 19.07., нали няма да има проблем да се запиша тогава? Ще се тупна още в 8 пред факултета. Снимките ми са с размер 3x4, няма да е фатално, надявам се. Понеже съм на 300км от София и няма как да се върна за нещо до тук в последния ден...затова питам. Мерси!
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”