СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от lady__bird »

Извинявай, уж следя всички мнения, но съм го изпуснала. Много благодаря! :)
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

@lady__bird
Не се притеснявай как да попълниш документите. Като отидеш във ФМИ,там има много мили какички :D които ще ти кажат кое и как да попълниш. И дори след това,ако имаш въпроси по попълването им, обясняват всичко пак, дори по няколко пъти, ако трябва :D
This moment, we own it...
Аватар
Acapella
Драскач
Курс: първи

Мнение от Acapella »

Etta Place написа:Бихте ли ми дали линк с таксите за специалностите, тъй като предоставеният от вас на първа страница не се отваря. Аз също бих искала да знам за този комплект от документи, откъде мога да го взема. Благодаря Ви предварително. Честито на класиралите се и успех на останалите. : )
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... reditirane

Комплекта с документите (т.е. студентска книжка, лична карта и прочие) се намират почти навсякъде в периметъра на университета - книжарници, копирни центрове и т.н. Няма начин да не си намерите.
  • "Понякога чувам как костите ми се напрягат
    под тежестта на всички животи, които не живея."

Българска филология, ІІ курс
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

lady__bird написа:Извинявай, уж следя всички мнения, но съм го изпуснала. Много благодаря! :)
Няма нищо, пределно ясно ми е каква лудница беше тук и напълно ти влизам в положението. :wink:
PrimordialEntity написа:Колеги, един въпрос. Приет съм на първо желание, но ми стига бала за всяко едно - за всичките пет, които съм записал. Мога ли да запиша специалност, която ми е, да речем, второ желание или нямам право?
Благодаря Ви предварително!
Не, нямаш право да слизаш по желанията си. Щом си приет по първо желание, то сега единствено можеш или да се запишеш в съответната специалност, или да се откажеш.
cereal killer написа:
although написа: Имам информация и за новоприетите юристи, но нея ще я споделя по-късно, когато имам възможност.
Важи ли за новиприети в МО ?
Новоприетите МО няма да имат проблем със записването в ЮФ. Те, както и право задочно, ще чакат на отделна опашка от право редовно, така че въпросната информация не важи за МО. ;)
Etta Place написа:Бихте ли ми дали линк с таксите за специалностите, тъй като предоставеният от вас на първа страница не се отваря. Аз също бих искала да знам за този комплект от документи, откъде мога да го взема. Благодаря Ви предварително. Честито на класиралите се и успех на останалите. : )
Таксите са същите, които са написани тук - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/c ... 2-2013.pdf
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
cereal killer
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от cereal killer »

Това за двете опашки ми беше другият въпрос, понеже имам спомени да съм го чела някъде. Благодаря:))
И последно, един малко тъп въпрос, но като си залепя снимката на именника на посоченото място, се закрива самият надпис "Именник на". Това не е проблем, предполагам?
"Да, човекът е смъртен, но това не е най-страшното. Лошото е, че той понякога е внезапно смъртен, това е неприятното!"
– Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Не, никакъв проблем не е, не се притеснявай за такива дреболии. ;)
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Fostataa
В началото бе словото

Мнение от Fostataa »

Искам да питам има ли някакъв вариянт като съм приет нещо но искам друго да продължа за 2ро класиране без оригинал на дипломата и ако продължа но не бъда приет по горна специалност мога ли да се откажа и да не записвам нищо ?
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

Fostataa написа:Искам да питам има ли някакъв вариянт като съм приет нещо но искам друго да продължа за 2ро класиране без оригинал на дипломата и ако продължа но не бъда приет по горна специалност мога ли да се откажа и да не записвам нищо ?
Като си приет нещо,каквото и да е, и ако искаш да продължиш нагоре подаваш диплома оригинал - с нея си запазваш мястото, и попълваш една бланка. Ако не бъдеш приет нещо на по-предно желание,винаги можеш да се откажеш и да не записваш нищо. Но ако си приет нещо на първо класиране,не може да се бориш за някоя друга специалност на по-предно желание,ако не си депозирал диплома. :]]
This moment, we own it...
krokodilagena
В началото бе словото

Мнение от krokodilagena »

В колко часа започва работа книжарницата , за да си купя комплекта документи , а и паричния салон в ректората къде се намира и в колко започва работа
southernsun
В началото бе словото

Мнение от southernsun »

На моята специалност , Арабистика , пише такса - 500 лева , т.е. утре като отида да подавам документите за записване трябва да им нося 500 лева ли ?
cereal killer
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от cereal killer »

southernsun написа:На моята специалност , Арабистика , пише такса - 500 лева , т.е. утре като отида да подавам документите за записване трябва да им нося 500 лева ли ?
Не, 250 лв., само за първия семестър
"Да, човекът е смъртен, но това не е най-страшното. Лошото е, че той понякога е внезапно смъртен, това е неприятното!"
– Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Не, 250 лева носи за таксата (отделно до 10 лв. за комплекта документи).

Ама сто пъти вече се отговори на този въпрос! :roll:
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

дано няма мангал утре в паричния салон на Ректората :D
Venislava
В началото бе словото

Мнение от Venislava »

Искам да попитам, утре, като отида да се записвам в ЮФ, трябва да платя само 250 лв - тоест половината сума и нищо друго, тъй като ми казаха за някаква държавна такса, която се плаща заедно с тези пари
elly_vr_
В началото бе словото
Специалност: стопанско управление

Мнение от elly_vr_ »

Къде да разбера колко ми е таксата за специалността..(стопанско управление)? :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”