Факултет по педагогика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
gioiella
Драскач
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти

Re: Факултет по педагогика

Мнение от gioiella »

Споко, ще те приемат.
По мое време имаше и 4-то и 5-то класиране. Някъде по средата на лекциите септември се появиха още 5-6 човека. Явно им трябват бройки и попълват.
Аватар
runare
Драскач
Курс: първи

Мнение от runare »

как така са се появили септември?Нз, отчайвам се вече - според мен ще вдигнат бала,като гледам няма един изкарал 4ка по БЕЛ на матурата ;(
Аватар
gioiella
Драскач

Мнение от gioiella »

Задочниците започват лекции на 1-ви септември и са 1 месец, до 1 октомври, когато започват редовните.
Та някъде към края на септември, вече почти бяхме свършили лекции се появиха нови колеги, които казаха, че са приети на 4-то класиране, нещо като резерви са били с доста ниски оценки.
Тогава беше и първата година с прием с матури, та някои май се бяха забавили, защото не могли да вземат матурата от първи път. И са я взели и реално става по документи, стигнал им е бала и готово.
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

runare написа:как така са се появили септември?Нз, отчайвам се вече - според мен ще вдигнат бала,като гледам няма един изкарал 4ка по БЕЛ на матурата ;(
Няма да вдигнат бала просто ще си остане същия! Не ми се вярва да го вдигнат! :P :bounce:
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

чул те Създателя!!! :faroah:
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

runare написа:чул те Създателя!!! :faroah:
Ами надявам се,че с моя бал 21,17 трябва да се притеснявам доста(говора за някоя от педагогиките макарче, искам основно да уча специалноста Педагогика), та не знам въобще какви са ми шансовете да се надявам ли или .. и аз не знам вече ! :D
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Аватар
Vill
В началото бе словото

Мнение от Vill »

С бал 19.73 някакъв шанс?
Претендирането, че живеем не ни прави живи ...
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Vill написа:С бал 19.73 някакъв шанс?
Може и да има някакъв шанс! Всичко зависи от броя кандидатсващи и тяхните балове също!
Аватар
Steinn
В началото бе словото
Специалност: Социология

Re: Педагогика

Мнение от Steinn »

runare написа:Да,права си-първо да ме приемат,че ако се радвам прекалено много после двойно ще съм тъжна :pale:
По Социология правихме въпросници на компютър.Отделно не си спомням да съм ходила да разпитвам хората по улицата по даден въпрос :Д компютри си имаше в самата сграда на ФФ. Аз лично нищо не разбирах от предметите ми по Социология,бяха толкова зле систематизирани.Пълна пародия, а и отгоре на всичко след 2-ви курс вдигнаха таксите на специалността и сега е 500 лв . В крайна сметка, ако не ме приемат желаната специалност, май ще ми се наложи да избера да продължа Социологията.
Към колегата, описваща Социологията във ФФ, като "пълна пародия": Като завършил специалността, мисля си, имам компетенцията да коментирам подобно определение. Специалността е в известна степен много по - специфичната от останалите във ФФ. Определено, човек, влизайки в нея, трябва да има психическата нагласа за това какво го очаква и как то ще му бъде поднесено. Обичайно се наблюдават два случая на учащи Социология - едните я обикват, а другите я намразват - тази омраза, най - често е оправдана, точно както я е оправдала и колегата: "зле систематизирани". Проблематиката по никакъв начин не е в лошата систематизираност на програмата (искам да я разгранича административната неефективност, която е валидна навсякъде из СУ), напротив, курсовете, които се изучават в 95 % (смея да кажа) са изключително добре замислени и реализирани, а преподавателите (със задължителните 1, 2 изключения) са изключителни професионалисти, за които мога да кажа, че за мен беше огромно удоволствие и чест да бъда техен студент.
Но нека да се върна отново на проблематиката, която споменах по - горе, а именно двата типа студенти - именно тези които я обикват, са тези които са направили труда да знаят какво искат в Социологията на ФФ, не са я записали, защото така се е случило или е нямало какво друго да изберат вместо нея, респективно - получили са това, което са очаквали и не са останали разочаровани, като колегата, която обяви специалността за "пародия".
От много време не бях ползвал форума и случайно попаднах на това така негативно мнение за специалността ми и нямаше как да не направя кратка рефлексия, върху казаното, което в моите очи хвърля пепел върху една от по-добрите (не искам да говоря в суперлативи), специалности, които СУ може да предложи.
Því örlög hvers manns gefa lit sinn og hljóm sinn hans verki.
Аватар
runare
Драскач

Re: Педагогика

Мнение от runare »

Смятам, че всеки има право да изрязява мнение и да не бъде осъждан за това!!!Съжалявам, ако съм Ви обидила с казаните от мен думи!!! На мнение съм, че всеки по свой начин ще усети специалността! Не бихте могъл да твърдите, че всеки попданат в тази специалност (по една или друга причина) е останал доволен :alien: и нито един не се е прехвърлил в друга специалност.
Аватар
gioiella
Драскач

Мнение от gioiella »

Всяка специалност си има своите почитатели, както и такива, които я недолюбват. И двата вида имат причини и имат право да си изказват мнението.
Ако аз намирам смисъл в специалността Педагогика, харесва ми програмата и преподавателите, това не означава, че трябва да поучавам някой, който не я харесва или той да ми намила колко е гадна.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Колега Steinn, предлагам да видите другите мнения на същата потребителка и тогава да прецените в чий телевизор е грешката. На Ваше място не бих си играла да пиша подобни фермани. ;)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИЕТИ ПЕДАГОГИКА!!! :) и на мен :Д
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

Maй сама ще си уча - без колеги ! :Д
Аватар
Vill
В началото бе словото

Мнение от Vill »

Приета :)))
Претендирането, че живеем не ни прави живи ...
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”