СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
FNansen
В началото бе словото
Специалност: История и география
Курс: първи

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от FNansen »

Честито на всички приети !!! :cheers:
Аватар
foreveryours
В началото бе словото
Специалност: още няма

Мнение от foreveryours »

Не знам къде да питам за това тук :D : 2011 год. бях 1-ви курс редовно в СУ, завърших я и се отписах (взех си дипломата), сега кандидатствах наново и ме приеха, като ще започна от 2-ри курс същата специалност, но задочно.. питането ми е, тези дни като отида да се записвам, някой има ли представа, дали ще ми трябва нова студентска книжка ?
More than yesterday, less than tomorrow... !!
Аватар
radadaran
В началото бе словото

Мнение от radadaran »

Vencislava написа:
Vencislava написа:Ако искам да си пусна документи и за 2ро класиране . Къде трябва да го направя, заплаща ли се, и минималния бал остава ли си същия за дадената специалност ?? :shock:

За да продължиш на второ класиране трябва да отидеш до факултета, в който си приета сега, а ако не си приета в нито една специалност - автоматично продължаваш.
Не се заплаща, а минималният бал често пада малко или много на второ класиране.
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

foreveryours написа:Не знам къде да питам за това тук :D : 2011 год. бях 1-ви курс редовно в СУ, завърших я и се отписах (взех си дипломата), сега кандидатствах наново и ме приеха, като ще започна от 2-ри курс същата специалност, но задочно.. питането ми е, тези дни като отида да се записвам, някой има ли представа, дали ще ми трябва нова студентска книжка ?

Ще ти трябва. Изобщо, записваш си се като редови новоприет студент.
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

http://store.picbg.net/pubpic/52/5F/328 ... 64525f.jpg
На втория ред,където пише
"студен в ....... факултет" - какво трябва да се напише.
Отдолу е факултет по ... математика и информатика примерно, но тук отгоре как трябва да е :D
louche
В началото бе словото
Специалност: Биомениджмънт и устойчиво развитие
Обратна връзка:

Мнение от louche »

Приели са ме Медицинска сестра, Молекулярна Биология, Биология и Англихски , Биотех, Биомениджмънт(а от там идвам ..... му) демек всичко .... САМО НЕ И ПЪРВОТО ЖЕЛАНИЕ - МЕДИЦИНСКА РЕХАБИЛИТАЦИЯ :evil: ЗАРАДИ 30 СТОТНИ :evil: :evil: :evil: :evil: а второто "желание" ми е Мед. сестра ... не мога го преживея ... сега ако се запиша за второ класиране - дали ще падне този бал с 30 стотни?? Пфффффффффф

Демек сега трябва да депозирам дипломата, че да се подсигуря и запазя Сестрата в Ректората или МФ и да се запиша за второ класиране?
facebook.com/chakov
СУ_БФ-Биомениджмънт и устойчиво развитие *11-*12
cereal killer
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от cereal killer »

although написа: Имам информация и за новоприетите юристи, но нея ще я споделя по-късно, когато имам възможност.
Важи ли за новиприети в МО ?
"Да, човекът е смъртен, но това не е най-страшното. Лошото е, че той понякога е внезапно смъртен, това е неприятното!"
– Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

louche написа:Приели са ме Медицинска сестра, Молекулярна Биология, Биология и Англихски , Биотех, Биомениджмънт(а от там идвам ..... му) демек всичко .... САМО НЕ И ПЪРВОТО ЖЕЛАНИЕ - МЕДИЦИНСКА РЕХАБИЛИТАЦИЯ :evil: ЗАРАДИ 30 СТОТНИ :evil: :evil: :evil: :evil: а второто "желание" ми е Мед. сестра ... не мога го преживея ... сега ако се запиша за второ класиране - дали ще падне този бал с 30 стотни?? Пфффффффффф

Демек сега трябва да депозирам дипломата, че да се подсигуря и запазя Сестрата в Ректората или МФ и да се запиша за второ класиране?
Да, отиваш в съответния факултет - т.е. МФ и там си даваш дипломата оригинал, с която всъщност си запазваш мястото, и попълваш една бланка,че искаш да участваш във второ класиране, което пък с тази бланка означава,че чакаш евентуално да падне мин. бал на второ класиране за медицинска рехабилитация и това е всичко. :wink:
This moment, we own it...
Etta Place
В началото бе словото

Мнение от Etta Place »

Бихте ли ми дали линк с таксите за специалностите, тъй като предоставеният от вас на първа страница не се отваря. Аз също бих искала да знам за този комплект от документи, откъде мога да го взема. Благодаря Ви предварително. Честито на класиралите се и успех на останалите. : )
Mare Nostrum
В началото бе словото

Мнение от Mare Nostrum »

lady__bird написа:http://store.picbg.net/pubpic/52/5F/328 ... 64525f.jpg
Отдолу е факултет по ... математика и информатика примерно, но тук отгоре как трябва да е :D
Не мога да го отворя.. пробвай imgur.com
nedelin
В началото бе словото

Мнение от nedelin »

Като вечно неразбрал пак да попитам нещо.Утре значи първо плащам семестриалната такса за фармация в ректората на СУ,а после отивам до факултета по химия и фармация за останалите документи?Така ли е?
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

nedelin написа:Утре значи първо плащам семестриалната такса за фармация в ректората на СУ
Можеш да платиш семестриалната такса и на касата във факултета по химия и фармация,тъй като там също има каса и няма нужда да се разкарваш до Ректората. :wink:
This moment, we own it...
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

Mare Nostrum написа:
Не мога да го отворя.. пробвай imgur.com
http://prikachi.com/images/796/6338796z.jpg :)
Vencislava
В началото бе словото
Специалност: не знам

Мнение от Vencislava »

radadaran написа:
Vencislava написа:
Vencislava написа:Ако искам да си пусна документи и за 2ро класиране . Къде трябва да го направя, заплаща ли се, и минималния бал остава ли си същия за дадената специалност ?? :shock:

За да продължиш на второ класиране трябва да отидеш до факултета, в който си приета сега, а ако не си приета в нито една специалност - автоматично продължаваш.
Не се заплаща, а минималният бал често пада малко или много на второ класиране.

Благодаря
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Самоцитирам се, тъй като ти отговорих още преди часове, но явно в цялата суматоха не си видяла мнението ми. :wink:
although написа:
lady__bird написа: http://store.picbg.net/pubpic/52/5F/328 ... 64525f.jpg
"студен в ....... факултет" - тук какво трябва да се напише.
Недомислица някаква... явно ще се пише два пъти факултетът, в който ще учиш, тъй като малко по-нататък отново трябва да се напише... даже сега като се зачетох, видях, че и два пъти трябва да се напише курсът. :lol:
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”