Резултати ?!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
phoenix.
В началото бе словото
Специалност: МО
Курс: първи

Re: Резултати ?!

Мнение от phoenix. »

runare написа:
nunka_S написа:А защо след като съм написала доста сапециалности и за някой от тях ми стига балът съм приета само в тази, която ми е на първо желание?
хаха :Д ти сериозно ли???
Май е сериозно, имаше и един подобен индивид в групата на първокурсниците във фейсбук :D

Хора, мооже ли да подавате документи за класиране без да знаете какво правите? Затова се подреждат специалностите по желание! На първо място - това, което най-много искате и така надолу. После компютъра като ви класира тръгва от първо желание и върви надолу и засича за кое ви стига бала. Това, за което стигне - там влизате. Не може да ви приемат навсякъде. Хахаха..

Иначе аз съм предоволна (ако изобщо има такава дума) - първо желание, МО, по-щастлива не мога да бъда! :)))))))
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Добре, а на мен балът ми стига и за специалност която е по-долу и не са ме приели...това защото е по-към краят ли е? И за второ класиране, можеш да се класираш само за по-предна специалност от тази в която са те приели на 1во, така ли?
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Аватар
phoenix.
В началото бе словото

Мнение от phoenix. »

Bebsy написа:Добре, а на мен балът ми стига и за специалност която е по-долу и не са ме приели...това защото е по-към краят ли е? И за второ класиране, можеш да се класираш само за по-предна специалност от тази в която са те приели на 1во, така ли?
Точно това обяснявах. Няма значение дали ти стига, класирането става по низходящ ред - отгоре надолу. Където ти стигне бала, там влизаш. Няма логика на второ класиране да чакаш да те приемат в специалност по-надолу, като се предполага, че щом ти е към края, значи не искаш да си там. Затова се подреждат по желание - което най-много искаш пишеш най-отгоре.
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

На мен просто ми е странно, защо не са ме приели и двете при положение че балът ми стига...Но ясно. Мерси за отговора!
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Аватар
phoenix.
В началото бе словото

Мнение от phoenix. »

Bebsy написа:На мен просто ми е странно, защо не са ме приели и двете при положение че балът ми стига...Но ясно. Мерси за отговора!
Защото не може да те приемат на две места :D
Macklemore
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от Macklemore »

Bebsy написа:
Естествено, че Редовно. Няма файда от Задочното, освен ако не искаш да бачкаш, а засега нямам такива намерения. А писането на много специалности бяха за подсигуряване.
И аз ги писах за подсигуряване!
Ами честито ти :)
Мерси подобно.
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

Bebsy написа:На мен просто ми е странно, защо не са ме приели и двете при положение че балът ми стига...Но ясно. Мерси за отговора!

На мен и сигурно на много други хора им стига бала за много специалности,но :Д няма логика :Д да те пишат приет в Медицина (примерно) и История (примерно):D и какво правиш ще се запишеш да учиш и 2те едновременно:D
Сега си обяснявам защо баловете са толкова ниски :alien:
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Ааа, не това имах в предвид :lol:
Stephen King
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

Важно е да ни хареса обучението в специалноста, в която сме класирани.
mmbs
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: кандидат-студент

Мнение от mmbs »

Някой с право задочно ?? :)
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”